Villa Erizzo

Villa Erizzo on venetsialainen huvila sijaitsee Mestre, Piazzale verenluovuttajien.

Vuodesta 2013 se on toinen sijainnit kaupunginkirjasto Mestre, kanssa lyhennettä VEZ.

Historia

Rakennettu vuosina 1770 ja 1780 perheen Erizzo, se osti vuonna 1824 perheen Bianchini, joka muutti koko alueen kartanon uuden strategisen keskustan uusien kaupunkien todellisuus Mestre. Vuonna 1869 faminglia Bianchini antoi kentällä edessä huvila consentiere avattu uusi foorumin Boario Mestre. Tästä hetkestä valtava Estate Villa alkaa myydä pieninä paloina.

Päivänä 27 lokakuu 1848 asettunut tänne Itävallan päämaja.

Vuonna 1842 rautatie rakennettiin, huvila ja sen alueet ovat välillä havaittu aseman ja vanhan kaupungin, tämä tuo se menettää asemansa maana huvilan ja sen alueet voivat odottaa rakentaa uusia siirtokuntia seuraavia merkkejä sen alkuperäisen organisaatio. Vuonna 1922 rakentamisen Via Piave he olivat espropiati tuhatta neliömetriä maata Villa, pystyttämällä talot rautatien polkua maa.

Nykyaikana se oli paikka, koska 1938 Adrianmeren Society of Sähkö, joka eteni merkittäviä laajennuksia ja muutoksia käytön.

Vuonna 2008 Venetsian osti hylätyn rakennuksen, että kun palauttaminen kunnostaminen valmistui vuonna 2011, tuli paikalle uuden kirjaston VEZ Civic.

Rakennus

Pohjoiseen rakennuksen julkisivu kasvot pohjoiseen Piazzale verenluovuttajien. Se leviää yli kolme kerrosta, mukaan lukien kellari, ja koostuu keskusyksiköstä elin siivet terassi. Julkisivu on runko, joka jakaa lattia mezzanine ja toisessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa ikkunat ovat kolmion Päätykolmiot ovat elpyneet yli oven ja pystysuunnassa tämän toisessa kerroksessa. Yksi ominaisuuksia ovat kaksi pyöreää tornia kaareva katto, joka voisi löytyä jopa palatsin Venetsian Perhe Erizzo.È kokonaan ympäröimä moderneja rakennuksia, jotka rakennettiin lähes 5000 neliömetriä puisto, joka alun perin venytetään maa Via Carducci, Via Cappuccina ja Via Piave. Jotkut freskot kahdeksastoista-luvulla teema paimen, johtuvan Andrea Urbanin. Liitteessä on myös pieni kappeli omistettu Neitsyt, jossa Pius VI, vieras omistajista, hän juhli massa. Rakennus oli myöhemmin paljon muuttunut ja oletetaan sen nykyinen ulkoasu kun laajennuksia valmistui Giuseppe Volpi halunnut tehdä istuin Manner voimayhtiön SADE. Kun ensimmäinen Olohuone koristeet levitettiin pitkin portaikko, ja seinät salin abbatutti tiettyjen tukipilarit luoda avoin tila. Vuonna 1950 se toteutettiin toisen kanssa rakentamiseen itään Villa. Myös vuonna 1959 ne tehtiin rakenteellisia muutoksia sulkeminen osan puolella terassit. Lopulta vuonna 1960 ne lisättiin: varasto, kaksi amibenti pohjakerroksessa, autotalli ja huone ensimmäisessä kerroksessa. Valitettavasti, ei ole mitään jäljellä puutarhaan, kun taas julkisivu puhetaito pysyy muuttumattomana. Vuoden 2008 jälkeen tehtiin kunnostustöitä mukauttamista Villa toimiakseen Public Library Mestre, tämä johti palauttaminen tilojen poistamalla trammezzi, ja arvokas lisä palauttaminen lattiat, maalauksia ja katto.

  0   0
Edellinen artikkeli Riccardo Pradella
Seuraava artikkeli Flying Swords of Dragon Gate

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha