Villa Chigi Saracini

Villa Chigi Saracini sijaitsee Castelnuovo Berardenga maakunnassa Siena.

Historia ja arkkitehtuuri

Rakentaminen Villa, suunniteltu alussa yhdeksästoista vuosisata omistaja Siskins Galgano Saracini, toi kääntyminen kaupungin ulkoasu maassa, purku seinät linna, korvattu säilyttää seinään.

Rakennuksessa on suorakulmainen suunnitelma, kolmessa kerroksessa: yksi maahan on peitetty pomoja ja esimiesten on rapattu. Esite on kaksi ovea tutustua kierroksen kaari, reunustaa kaksinkertainen pilasterit päättyy konsoleita tukevat parvekkeiden kruunaus.

Jokainen pääjulkisivulla sijoitetaan vaakuna, pohjoispuolelle että Chigi Della Rovere, eteläisellä puolella Saracini Marescotti.

Puisto

Puisto, innoittamana romanttinen tyyppi, sen on suunnitellut Agostino Erinomainen vuonna 1834 sekä arkkitehtonisten rakenteiden huonekalut, tien sillan kolme kaaria joka yhdistää Villa kukkulalla San Quirico ja Kaffeehaus.

Edessä huvila, jossa Fantastic puuttui enemmän, koostuu nurmikko, jossa on järvi, jota ympäröi sammal ja sienet lähes pyöreä, jonka edessä seisoo Kaffeehaus. Tämä, uusklassisen inspiraatiota, jakaa puiston pienestä Italian puutarha, joka sijaitsee aukiolla edessä Villa on ominaista geometrinen laatikko suojaukset koristavat kukkapenkkiin. Rakennus, muotoinen cuboid, on mahdollisuus rytmittävät neljä Doric sarakkeet travertiini, jotka tukevat entablature, jonka sivut ovat kaksi puoliympyrän markkinaraon että talo terrakotta patsaat Flora ja Artemis; Se on yhdistetty ylempään puutarha kaksinkertainen portaikko kaiteet.

Puisto puita ja pensaita ryhmitelty eri sävyjä vihreä kasveja, kuten kone puita, Beeches, lehmukset, Cedars, tammet ja laakereillaan, myöhään yhdeksästoista ja vuosisadan alkupuolen, käytiin lisäykset ja muutokset aloitteeseen Sisk kreivi Guido Saracini, muusikko ja perustaja Accademia Musicale Chigianassa, jossa hän sijoittui sarjan patsaita omistettu suuri muusikoita.

Aukiolla, pyöreä, pantiin pylvääseen muistomerkki Michelangelo Buonarroti, jonka Sienese kuvanveistäjä Tito Sarrocchi, joka antoi nimensä aukiolla. Toisessa neliö, koristeltu kukkia ja välissä silta ja sisääntuloportti puistoon, se sijoitettiin suuri marmorinen suihkulähde, kaksi kuppia, on myös aktiivinen Sarrocchi.

Alla neliön pääsy, pitkin bulevardi, joka johtaa lähteelle Sarrocchi, on pieni nymfi puoliympyrän pääsee vaiheet travertiini. Tärkeä osa puiston on tie rakennettiin kulkutiet ja polveileva polkuja, jotka menevät ylös ja alas.

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Villa Chigi Saracini
  0   0
Edellinen artikkeli Kirjasto
Seuraava artikkeli Sähköinen vyörakenne

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha