Unelmoiva

Kuutamo, alias Monica Bragato, on italialainen laulaja.

Elämäkerta

Hän kasvoi Venetsiassa, kävi ilmi aluksi laulaja ympäristössä paikallisen yökerhoissa. Monica, tai pikemminkin Kuutamo kuten sitä kutsutaan ystävien ja perheen, intohimo musiikin kuunteluun veljensä ennätys kokoelma, varsinkin suuri sielu klassikoita 70 ja 80; hänen isänsä oli jazz rumpali.

Hän myöhemmin joukkue on joidenkin yksittäisten DJ ja tuottaja Cristiano Spiller.

Hänen ensimmäinen menestys oli Näkökulma jäsenenä DB Boulevard. Tämä laulu tuli kuuluisaksi osana Euroopan tanssin kohtaus, ja saavutti ykkössijan Billboard tanssi tavoiteltavaa Yhdysvaltain kaavioita ja antoi DB Boulevard kunnia olla ensimmäinen italialainen bändi olla ehdolla MTV Europe Music Awards.

Vuonna 2002 hän aloitti soolouransa tuottamalla ensimmäisen albuminsa Lifestories, julkaistiin seuraavana vuonna ja ennakoida yksilön Missä ja akrobaatteja.

Kesäkuussa 2006 hän aloitti uuden singlen, nimeltään For Your Love, jonka jälkeen kaksi vuotta myöhemmin, kesäkuussa 2008, laulu I Do not Know Why. Kaksi kappaletta sisällytettiin albumin 4 Your Love, joka julkaistiin vuonna 2009 Japanissa, mukaan lukien uudet ja vanhaa materiaalia.

Uteliaisuus

  • Albumi Lifestories sisäkannessa on myös kuvia humanitaarinen järjestö tukee samalla Moonsorrow ja että käsittelee intialaisen orpokodin joka taloa 80 lasta.

Diskografia

Albumit

  • 2003 - Lifestories
  • 2009-4 Your Love

Yksittäinen

  • 1998 - Positiivinen kanssa Spiller
  • 1998 - Hän on All I Want
  • 1999 - Batucada kanssa Spiller
  • 2002 - Missä
  • 2003 - akrobaatteja
  • 2003 - This Is Your Life
  • 2003 - Flying Away
  • 2005 - De Fact
  • 2006 - For Your Love
  • 2008 - I Do not Know Why
  • 2008 - Little Bird Richy Luchini ft. Unelmoiva
  • 2009 - You Got To Make It Robbie Rivera
  0   0
Edellinen artikkeli Aldo Ghizzetti
Seuraava artikkeli Dajnis Bremze

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha