Tommy Vee

Tommy Vee, vaiheessa nimi Thomas Vianello, tiskijukka ja levytuottaja Italian. Hän Yhteistyökumppanimme DJ Keller Moltosugo joukkue, joka yhdessä T & amp; F solmi useita talo tuotantoja vuodesta 2007 vuoteen 2011. Se on myös tunnettu hänen osallistumisensa neljäs painos Big Brother.

Elämäkerta

Hän on ryhtynyt sen ensimmäiset askeleet musiikin maailmassa 14-vuotiaana, kun hän sai ensimmäisen levysoitin. Alussa hänen kappaleistaan ​​he olivat keskittyneet erityisesti talon musiikin ja maanalainen. Vuonna 1998 hän aloitti, samanaikaisesti kuin DJ, myös tuottaa uran, käynnistää hänen ensimmäinen menestys, Laguna. Seuraavana vuonna hän perusti yhteistyössä muiden Tiskijukat, tuotanto ryhmä Moltosugo, jonka kanssa hän allekirjoitti useita paloja joista Aadizookaanag.

Kiitos suosio peräisin osallistumisesta tositv Mediaset, Big Brother, jossa se sijoittuu neljänneksi 68% äänistä, vuodesta 2004 on voinut levitä helposti työnsä. Erityisesti onnekas kyseisenä vuonna oli remix La Serenissima, instrumentaalinen kappale orkesteri Rondo Veneziano, jonka laulu versio, joka otti nimen Stay, päässeet kahdeksas asema kymmenen Italian, tuloksena sitten kolmekymmentä myydyin yksittäinen kyseisen vuoden.

Vuonna 2005 hän julkaisi, että levy Airplane!, Hänen ensimmäinen albumi, First! merkitty tanssi genren sävyjä techno / talo. Tärkeimpiä uutettiin Anthouse, että kesällä että vuonna oli yhdeksästoista sijalle yksittäisten Italian. Vaikka albumi on ollut kaupallinen menestys, saavuttaa viidennen sijan sijoitusta Italian.

Se juontaa juurensa 2006, hänen ensimmäinen kokemus juontaja rinnalle Federica Fontana Bar Wars, lähetetään Sky Vivo.

02 kesäkuu 2007 avasi konsertin poptähti Laura Pausini San Siro Milanossa.

Myös vuonna 2007 hän johti ohjelman Talent 1, näytettiin Italia 1, sekä Ciccio Valenti ja tuottanut joitakin kappaleita Paola & amp; Selkeä.

Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2009, hän liittyi Cristina Chiabotto harjoittaessa Look of the Year.

Vuonna 2010 hän liittyi valettu Saturday Night Live Milanosta, näytettiin Italia 1.

Vuonna 2012 uusi single yhteistyössä Press Play Mr.V ja Miss Patty.

Vuonna 2013 remix Man yksinkertaisin Vasco Rossi.

Vuonna 2014 uusi single This Time yhteistyössä Mauro Ferrucci ja Keller.

Diskografia

Albumi

  • 2004 - Tommy Vee Valinnat Vol. 1
  • 2004 - Tommy Vee Selections Vol. 2
  • 2005 - Tommy Vee Presents Houseterity
  • 2005 - Ensimmäinen!

Yksittäinen

  • 2004 - La Serenissima
  • 2005 - Anthouse
  • 2010 - Bang Bang
  • 2014 - This Time

TV-lähetyksiä

  • Big Brother 2004
  • Bar Wars
  • Talent 1
  • Look of the Year
  • Saturday Night Live
  0   0
Edellinen artikkeli Marpiccolo
Seuraava artikkeli Úrvalsdeild 2009

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha