Tommy McCook

Tommy McCook oli jamaikalainen saksofonisti. Hän oli perustamassa ska bändi Skatalites; Se soitti myös Supersonics ja monta istuntoa tuottajien reggaeta Duke Reid ja Bunny Lee tai Vallankumoukselliset opinnot Channel One Seitsemänkymmentäluvun.

Elämäkerta

Tommy McCook syntyi Havannassa, Kuubassa ja muutti Jamaika vuonna 1933. Hän alkoi pelata saksofoni on yksitoista, kun hän osallistui kuuluisan koulun Alpha Koulun Kingston.

Vuonna 1954 hän lähti Jamaika keikalle Nassau, Bahama, päättyy Miamissa, Floridassa, jossa hän tuntee ensimmäistä kertaa, John Coltrane ja rakastuu jazz.

McCook palaa Jamaika alussa 1962, joka lähestyy jotkut tuottajat tallentaa paikallista musiikkia tallenteita. Lopulta hän onnistuu tallentaa jazz istuntoon Clement Coxsone Dodd, jotka julkaistaan ​​albumin oikeus Jazz Jamaika.

Hänen ensimmäinen äänitys oli ska mukauttaminen Exodus Ernest Gold, kirjataan marraskuussa 1963 muusikot pian muodostivat Skatalites.

Aikana kuusikymmentäluvun ja Seitsemänkymmentäluvun McCook tallennettu useimpien suurten reggae taiteilijat aikaa, etenkin työskentelystä King Tubby ja hänen taustabändiä, Aggrovators; sekä osallistuva tallenteet Yabby Sinä ja profeetat, edelleen osallistua ja rekisteröityä Skatalites.

Diskografia olennainen

Albumi

  • 1969 - Top Secret
  • 1976 - Horny Dub
  • 1976 - Reggae In Jazz
  • Cookin 'Shuffle
  • Kuumilla
  • 1998 - Authentic Ska Sound Tommy McCook
  • 1999 - Down On Bond Street -
  • 2001 - Tommyn Last Stand
  • 2003 - Blazing Horns - Tenor In Roots - 1976-1978
  • 2005 - Real Cool - 1966-1977

Kanssa Skatalites:

  • 1969 - Tommy McCook & amp; Skatalites - Skatalite!

Bobby Ellis:

  • 1974 - Green Mango
  • 1977 - Blazing Horns

Niistä Aggrovators:

  • 1975 - Brass Rockers
  • 1975 - Cookin '
  • 1975 - King Tubby Meets Aggrovators At Dub Station
  • 1977 - Näytä Case - 1975 -
  • 1977 - Disco Rockers
  • 1992 - Instrumental Reggae

With Yabby You:

  • Yabby Voit Meets Tommy McCook In Dub
  • Yabby Voit Meets Sly & amp; Robie Yhdessä Tommy McCook
  0   0
Edellinen artikkeli Bernard H 110
Seuraava artikkeli Burning pyre

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha