Taco

Taco Ockerse, tunnetaan yksinkertaisesti Taco, on hollantilainen laulaja, ammattimaisesti toiminut vuodesta alussa eighties.

Uransa aikana hän julkaisi kymmenkunta albumia, joista ensimmäinen oli 1982 After Eight.

Hänen yksittäinen menestyksekkäin oli Puttin 'on Ritz, 1982, kansi laulu Irving Berlin, joka saavutti listojen kärkeen useissa maissa.

Hän oli myös jäsenenä - yhdessä Geff Harrison ja Ronald David - laulu ryhmä Sielun Veljet.

Elämäkerta

Diskografia

Albumi

  • 1982: After Eight
  • 1984: Totta puhuen Music
  • 1985: Swing Classics: In the Mood Glenn Miller
  • 1986: Tell Me That You Like It
  • 1987: Taco
  • 1988: Rakkaus Touch
  • 1991: Puttin 'on Ritz - Best of Taco
  • 2000: Best of Taco
  • 2011: Timeless Rakkaus

Yksittäinen

  • 1981 Träume brauchen Zeit
  • 1982: Puttin 'on Ritz
  • 1982: Laulavat sadepisarat
  • 1982: Cheek to Cheek
  • 1984: Totta puhuen Music
  • 1984: Opera Rap
  • 1984 Pennsylvania 6-5000
  • 1985: Resurrection ylifyysinen
  • 1985: Heartbreak Kaupunki
  • 1986: Olet Vastaukseni siihen Kaikki
  • 1987: Got to Be Your Lover
  • 1991: Lady of My Heart
  • 1992: Tico Tico
  • 1999: Puttin 'on Ritz 2000
  • 2011: Timeless Rakkaus

Filmografia

Näyttelijä

  • Das Erbe der Guldenburgs - TV-sarja
  • Karniggels

Ääniraita

  • Lassiter, murtovaras
  • Nero vaippa
  • Monte Video - TV-sarja
  • Soita
  0   0
Edellinen artikkeli Ampua tai Die

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha