Spooky Tooth

Spooky Tooth oli Englanti rock-bändi aktiivinen pääasiassa välillä 1967 ja 1974. Se oli yksi harvoista ryhmistä käyttää kahta näppäimistöä yhdessä ryhmien kuten Band, Procol Harum ja Mott the Hoople.

Vuonna 1967 kehitys jonkin aikaisemman blues rock-yhtyeitä muodostetaan taide, progressiivinen rock-yhtye koostuu Mike Harrison, Greg Ridley, Luke ja Mike Kellie Grosvenor ja julkaiseminen vuonna 1967 albumin, Supernatural Sadut.

Syyskuussa 1967 lisää Gary Wright ja ryhmä muutti nimensä Spooky Tooth. Tämän riviin 5 komponentteja julkaisee kaksi albumia Island Records, Kyse ja Spooky Two, joka oli heidän kirjaa menestyksekkäimmistä ja joka sisältää muun Better By You, parempi pelissä, laulu uusiksi Judas Priest vuonna 1978 ja että vuonna 1990 on aiheena oikeusjuttu väitetyistä alitajuisia viestejä sisältämän laulun.

Vuonna 1969 lähtee ryhmästä että Ridley liittyy Humble Pie, korvataan väliaikaisesti Andy Leigh. Pian julkaisun jälkeen seremonia 1970 myös Wright jättää. Kolme jäsentä annettiin avulla joidenkin jäsenten tukiryhmän Joe Cocker albumi Last Puff, ennen hajottaa lopussa vuoden. Grosvenor yhtyy Stealers Wheel, sitten Mott the Hoople perustaa jälkeen Widowmaker. Ryhmä rekonstituoitiin 1972 ja selvisi vasta 1974 jatkuviin muutoksiin, myös kirjoittaa tuleva jäsen Mick Jones Foreigner ja Mike sopimuksen.

Kellie liittyi punk ryhmä ainoita, jossa hän vielä pelaa Harrison Wrightin ja varajäseniksi soolouralle muihin hankkeisiin.

Vuosien 1998 ja 2009, erityisesti paineessa Harrison ja Wright, ryhmä kokoontui kolme lyhytaikaisesti eri kokoonpanoissa. Tällä kertaa raportoida albumi Ristin tarkoitus 1999.

Diskografia

  • 1968 - Kyse
  • 1969 - Spooky Two
  • 1969 - Ceremony
  • 1970 - The Last Puff
  • 1973 - You särki sydämeni Joten Busted leuan
  • 1973 - Witness
  • 1974 - Mirror
  • 1999 - Cross Tarkoitus
  • 1999 - Best of Spooky Tooth: That Was Only Yesterday
  • 2000 - Comic Väkivalta
  • 2001 - BBC Sessions

Videokuvaukseen

  • 2007 - Nomad Poets
  0   0
Edellinen artikkeli Achille Loria
Seuraava artikkeli Orsogna

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha