Septinen Death

Septinen Death oli yhdysvaltalainen hardcore punk-yhtye vuonna 1981. Ne tunnetaan lisäksi tehneensä suuren panoksen kehittämiseen hardcore punk, luoda tyyli oma, hardcore kauhu. Uransa aikana bändi soitti muutamia live, lähes kaikki Boise, Idaho. Bändin tyyli tuli hyvin vaikutusvaltainen bändejä kuten Integrity, kansalaisten pidättäminen, Infest, ja monet muut.

Koulutus

  • Brian Pushead - ääni
  • Jon Taylor - kitara
  • Mike Matlock - basso
  • Paul Birnbaum - Akku

Diskografia

Albumi studio

  • 1987 - nyt kun olen Huomio, mitä voin tehdä?
  • 1991 - Huomio
  • 1992 - Theme From Ozo Bozo
  • 1992 - Gore Story
  • 1999 - yliviivattu Kahdesti
  • 2006 - Chumoku

Kokoelmat

  • 1990 - Nightmare Takes Nap: Volume 1
  • 1993 - Nightmare Takes Nap: Volume 2
  • 1998 - Nightmare Takes Nap: Volume 3

Livelevy

  • 1985 - Aika on pomo
  • 1988 - Somewhere in Time

EP

  • 1984 - tarvitse niin paljon huomiota
  • 1987 - Burial koskaan tiedä
  • 1988 - Kichigai
  • 1993 - Split Rocket from the Crypt
  • 1999 - Hallitsematon Proof
  0   0
Edellinen artikkeli Alicia Brandet

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha