Rocko Schamoni

Tobias Albrecht, alias Rocko Schamoni, on saksalainen taiteilija.

Uransa aikana kehittynyt ja kehittyvä, aina musiikki, elokuva, teatteri, kirjallisuus ja yrittäjyyden viihdettä sekä hallinnoi suoraan joidenkin seurojen.

Rocko Schamoni olettaa eri salanimiä, uskollisena moniulotteisuuden, kuningas Rocko Schamoni, Bims Brohm, IBM CityStar, Mike Strecker ja Strecker Silvio.

Taiteellinen ura

Musiikki

Alkuvaiheessa hänen musiikillisen uransa, Rocko Schamoni sisältää hänen taiteessaan elementtejä punk rock, rock-musiikin ja jazzin, ottaen otsikko Deutscher post-punk.

Vuonna 80-luvun alussa Rocko Schamoni tulla jäseneksi punk-bändi Warhead, joka myöhemmin muutti nimensä Public Enemy # 7, ja sitten kuolee Gӧtter.

Varhainen onnistumisia näyttävät Schamoni varsinkin kun hän lähtee Schleswig - Holsteinin Hampuriin, jossa hän vahvistaa näkymä pop alakulttuurin kanssa lempinimi kuningas Rocko Schamoni.

Nell'Hamburger Schule Schamoni päättää liittyä Goldenen Zitronen ja Toten Hosen, punk-bändi, joka seuraa kiertueen Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Lisäksi Rocko Schamoni perustettiin Schorsch Kamerun ja DJ Cumpadre sähköinen koulutus "Connection Point".

1987 oli vuosi, joka merkitsee julkaistiin hänen ensimmäinen singlen nimeltä Liebe kann mies sich nicht kaufen, jonka jälkeen seuraa useita albumeja ja osuma singleä.

Käännekohta tulee vapauttamaan Rocko Schamoni & amp; Pieni kone, jossa paheksuu muutos tyyli muusikko, joka on lähellä sellaista soulia Al Green.

Olennaista kehitystä uransa paitsi musikaali mielessä on perusta Studio Braun ystävien ja kollegoiden Heinz Strunk ja Jacques Palminger vuonna 1998. trio Hampurin alunperin tunnetaan kepponen puhelut järjetön multaa ja populaarimusiikin kaiverrettu, häntä on järjestäjä taidetta, joka perustuu vaihtoehtoisia psychedelischen huumori.

Elokuva

Vuosien 1990 ja 1992, hänen motto: "Raus aus der Gesellschaft - Rein den Rock", näyttelijä Christian Dabeler Schamoni roolissa Eule kahdessa amatööri lyhytelokuvia Rollo Aller ja Rollo Aller! 2, johtajana johtaja Henrik Peschel.

Pienillä rooleja Rocko Schamoni tekee sen ulkonäkö useissa elokuvissa ja sarjatuotannon; se on, esimerkiksi rooli poliisi elokuvassa Die Rotta Klaus Lemke tai Am Tag als Bobby Ewing starb. Vuonna 2008 Rocko Schamoni on näyte ammunta elokuva Fleisch ist mein Gemüse, romaani Heinz Strunk, kumppani yritys Braun.

Elokuvassa Fraktus - Das letzte Kapitel der Musikgeschichte Rocko Schamoni lukee muotoinen Dirk "Dickie" Schubert, ja se näkyy elokuvassa 00 Schneider - im Wendekreis der Eidechse Helge Schneider.

Romaanit

Kirjallinen tuotanto Rocko Schamoni liittyy läheisesti yhteydessä Popliteratur Saksassa.

Rocko Schamoni vuonna 2000 aloitti uransa kirjailija julkaisemalla ensimmäinen romaani Risiko des Ruhms. Työ omaelämäkerrallinen merkki läpi lue ja näkyy 2007 painos oikeus Riskien des Ruhms - Directors Cut. Muistoja hänen nuoruusiässä asui vuodesta Punk kotikaupungissaan myöhään 70s, 80-luvun alussa toteudu hänen toinen kirja menestys Dorfpunks, julkaistiin vuonna 2004.

2007 on vuosi julkaisemisesta Sternstunden der Bedeutungslosigkeit, romaani noin 34 lukua elämässä Michael Sonntag, työttömille nuorille ympäri metropoli Hampurin, jonka seikkailuja jatkaa viimeksi romaanin Rocko Schamoni, Tag der geschlossenen Tür.

Hänen romaaneja, painetun version, suoritetuista ääniformaatti ovat: Risk des Ruhms, Dorfpunks, Sternstunden der Tag der Bedeutungslosigkeit ja geschlossenen Tür. On äänikirjat, jonka sisältö on seurausta julkisen lukeman kirjoittanut useita lukuja romaaneja.

Theatrical tuotanto

Vuonna 1998 Rocko Schamoni säveltää musiikkia näytelmään Ein Sportstück ja Elfriede Jelinek, suoritetaan Deutschen Schauspielhaus Hampurin.

Vuonna 2000 ja 2002 Rocko Schamoni säveltää musiikkia teatteri ja Macht Der Viking digitaalinen fressen Würde, jossa otat osaa yhdessä keksijä Schorsch Kamerun, laulaja Goldenen Zitronen, Zürich Schauspielhaus.

Joulukuussa 2004 Rocko Schamoni esiintyy musiikin Oscar Wilde komedia Bunbury, tarkistetussa versiossa Elfriede Jelinek alle ohjannut Falk Richter Burgtheater Wien. Näytelmä voittanut useita palkintoja.

Toukokuussa 2005 Rocko Schamoni tekee panos musikaali mielessä ja teatteri operetti Phönix - Wem gehӧrt das Licht, romaaniin perustuva Fleisch ist mein Gemüse, kirjoittanut Heinz Strunk, yhdistää tutkimus Braun Rocko.

30. huhtikuuta 2008 yritys Braun juhlii ensimmäisen näyttämölle Dorfpunks, otettu romaanin Rocko Schamoni. On 21 lokakuu 2010 jälkeen ensi Rust - Ein Deutscher Messias kokoamat Braun teatteri Hampurin, joka kuvaa elämää Matthias Rust.

Pudel Klub / Golden Villakoirakerho

90s katso Rocko Schamoni yhdessä Schorsch Kamerun ja muita ystäviä, löytyy ensimmäinen Pudel Klub, joka sijaitsee mitäänsanomaton majatalo, joka sijaitsee pohjakerroksessa talon hän aiemmin käytössä. Se on tyytyväinen konsertteja hyviä bändejä nykyajan populaarikulttuurin.

Klubi sulkeutuu ja avautuu vuonna 1995 Kamerun ja Rocko Schamoni Norbert Karl Golden Pudel Club Hafenstraße, - Hampuri koulu Saksan alternative rock. Kun kuolema Norbert Karl Rocko Schamoni hankkii oikeus vuokrata Club.

Näkemyksiä

  • Valinta nimen "Rocko Schamoni" piilee etu kirjailija italialaista musiikkia, erityisesti taiteellinen luomuksia 70 ja 80 Adriano Celentano.
  • Tekijän kiinnostus sekä hänen innokas huumoria investoida myös politiikan alalla, jossa Schamoni esittelee itsensä 2005 ehdokkaaksi puolueen Die Partei Hampuri. Hänen vaalit iskulauseita, vaikka humoristinen ja joskus osittain utopistinen mukaisesti merkki-parodinen derisive lehden Titanic johon tukee puolue, ylistäen solidaarisuus ja rakkautta, mistä on osoituksena iskulause: "Wir müssen Bauen eine Mauern".
  • Huolimatta menestyksestä Schamoni pysyy uskollisena ajatus taiteen "maanalainen". Muutto pois valtavirran kohtaus osallistuu säännöllisesti paitsi alakulttuuri tapahtumia, mutta luo olennaisesti postmoderni, värähtelevän välillä kulttuurin ja maanalainen punk pop hallitseva.

Jatkuva epäsovinnaisia ​​taiteen, Rocko Schamoni antaa eri jäljen pop kirjallisuudesta 90-luvun, vakiintumassa Saksan kirjallisuuden kohtaus varjolla Beobachterin, kuten otsikko kappaleen hyvin kaunopuheinen der Mond "Hallo Freunde ich bin der Beobachter / ich hier Ganz oben stehe lautlos und ich bin einfach kohteeseen ... ".

Taiteellinen tuotanto

Diskografia

Albumi

  • 1988: Vision
  • 1990: Jeans und Elektronik
  • 1991: Hard
  • 1993: Ex-Leben
  • 1995: Galerie Suvaitsevaisuus
  • 1996: Die frühen Werke des Monsieur 70 voltin
  • 1999: Showtime
  • 2002: Der Schwere Duft von Anarchie
  • 2003: Best of Rocko Schamoni
  • 2007: Rocko Schamoni & amp; Pieni kone

Yksittäinen

  • 1987: Liebe kann man sich nicht kaufen
  • 1990: Ich will Liebe
  • 1990: Oliko Kostet Liebe
  • 1990: Mendocino
  • 1991 nackt Las Vegasissa
  • 1999: Showtime Remixe
  • 2002: Geld ist eine Droge
  • 2002: Heart of Plastic
  • 2005 Mauern
  • 2006: Muster
  • 2010: Mein Hass

Albumit Studio Braun

  • 1998: Gespräche
  • 1999: 2 Gespräche
  • 2000: Farkut Gags
  • 2001: FC St. Pauli & amp; TSC Studio Braun - 1: 1: keskiyö Millerntor
  • 2002: Pelko Gag Planet
  • 2004: Ein Kessel Braunes
  • 2012: Fraktus - Millennium Edition

Yksittäiset Studio Braun

  • Die andere Realität / Joy
  • Bierchen / Mariacron / Bier-Hypochonder
  • 2012: Fraktus - Affe Liebe Sucht

Works

  • 2000: Riskien des Ruhms
  • 2004: Dorfpunks
  • 2007: Riskien des Ruhms: Directors Cut
  • 2007: Sternstunden der Bedeutungslosigkeit
  • 2011: Tag der geschlossenen Tür. Piper, München 2011, ISBN 978-3-492-05421-8

Äänikirjat

  • 2003: Riskien des Ruhms
  • 2005: Dorfpunks
  • 2008: Sternstunden der Bedeutungslosigkeit
  • 2011: Tag der Tür geschlossenen

Filmografia

  • 1988: Ballhaus Barmbek
  • 1990: Rollo Aller!
  • 1992: Rollo Aller! 2
  • 1993: Die Ratte
  • 2004: Jazzclub - Der Vogel frühe fängt den Wurm
  • 2005: Wir Waren hier niemals
  • 2005: Am Tag als Bobby Ewing starb
  • 2007: 20000 Jahre Studio Braun - Ein Jubiläum feiert Geburtstag
  • 2008: Fleisch ist mein Gemüse
  • 2008: Rollo Aller! 4
  • 2009: Dorfpunks
  • 2012: Wir werden Immer weitergehen
  • 2012: Fraktus
  • 2013: 00 Schneider - Im Wendekreis der Eidechse

Esiintymisiä televisiossa

  • 1997: Pudel Yöpyminen, 3sat
  • 2001: Fast Forward, Viva 2
  • 2001: Pudel Reisen: Prag, Viva 2
  • 2003 Großstadtrevier: Tapetenwechsel
  • 2005 TV yhteensä, 15. März 2005 Pro 7
  • 2008: Zimmer frei, 2. Dezember 2007 WDR
  • 2008: TV yhteensä, 20. Februar 2008 Pro 7
  • 2008: NDR Talk Show, 11. huhtikuuta 2008 NDR
  • 2011: TV yhteensä, 28. März 2011 Pro 7
  • 2012: Roche & amp; Böhmermann, 15. huhtikuuta 2012, ZDFkultur
  0   0
Seuraava artikkeli Tony MacAlpine

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha