Punainen avadavat

Avadavat yhteinen tai Avadavat Muscat on varpuslintu perheessä waxbills.

Älä sekoita näitä kanssa seeprapeippo lintuja, usein virheellisesti kutsutaan myös "Avadavat" eikä läheistä sukua tämän lajin.

Taksonomia

Aluksi syyttää sukupuoli Estrilda päässä Delacour, tämä laji on siirretty yhdessä kahden muun oman genre, Amandava jälkeen biokemiallisia, morfologisia ja käyttäytymiseen.

He tunnistavat kolme alalajia:

  • Amandava punainen avadavat, nimettyjen alalaji, yleistä Intian niemimaalla Pakistanista Bengalin;
  • Punainen avadavat flavidiventris Wallace, 1864, laajalle levinnyt Etelä-Kiinassa, Kaakkois-Aasiassa ja pieni Sundasaaret;
  • Punainen avadavat punicea Horsfield, 1821, laajalle levinnyt Indokiinan sekä Java ja Bali;

Aiemmin hän tunnisti neljäs alalaji, Amandava amandava decouxi, endeeminen Kambodžassa ja tällä hetkellä yhdistyivät siipi alalaji punicea.

Jakelu ja elinympäristö

Avadavat Muscat on alueellinen melko laaja, vaihdellen Pakistanista Indonesiaan koko Intian niemimaalle ja Kaakkois-Aasiassa, niin kaukana pohjoisessa juurella Himalajan ja Yunnan.

Laji on otettu käyttöön useilla alueilla, missä se tapahtuu onnistuneesti muodostamalla pysyviä populaatioita: Borneo, Fidži, Puerto Rico, Hawaii, Egypti, vuonna Pienten Antillien. Euroopassa on raportoitu pesivää paria näiden lintujen Etelä-Espanjassa vuonna 1978, Italiassa ja Portugalissa vuodesta 1990.

Elinympäristö valikoima Avadavat yhteisen edustaa tasainen alueet nurmikolla ja läsnäollessa möhkäleitä puiden tai pensas, sekä yksi tai useampi pysyvä raikkaan veden lähteistä läheisyydessä: linnut osoittavat ole pelkoa yli " mies, ja asuttaa sujuvasti viljeltyjen alueiden, lähiöissä kyliä, puistot ja kaupunkien puutarhoissa.

Kuvaus

Mitat

Mittaus noin 9-10 cm pitkä, miespuolinen, että samaan ikä on hieman suurempi kuin naisten.

Ulkomuoto

On linnut etsivät minuutin ja laskutetaan ohut, huomautti, kartiomainen.
Vuoden aikana sukupuolten ovat melko samanlaisia, esittelee väreihin ruskehtavan harmaa, tumma siivet, takaisin, häntälenkki ja hännän ja kevyempi rinnassa ja vatsan, hieman pitting valkoiset siivet ja sivuilla, ja musta raita alkaen puolin laskun saavuttaa silmä: in mies, mutta värit ovat elävämpiä ja lantio on punainen. Pesimäaikana kuitenkin väri mies on syvän punainen väri pää, selkä, rinta ja lantio, sävyjä vaalean keltainen vatsa enemmän tai vähemmän merkittävä riippuen alalaji.
Jalat ovat lihanvärinen, silmät ovat punaruskeita, nokka väri muuttuu ajoittain vuodenajasta riippuen: punainen toukokuusta marraskuuhun, alkaa tummentaa joulukuussa tulla täysin musta huhtikuussa, vain palata uudelleen punainen. Muutos väritys nokka liittyy tuntimäärä valoa, joka vaikuttaa kilpirauhashormonin eritystä eläimistä.

Biologia

Se on ulkopuolella pesivien lintujen taipumus kerätä ryhmissä muutamia kymmeniä yksilöitä, jotka liikkuvat nopeasti korkean ruohon, usein alas maahan ruokaa, juoda tai uida ja tulossa yhä vaaratilanteessa , jotta sulautuvat ympäristöön. Eri ryhmän jäsenet pidetään jatkuvasti yhteydessä kautta lyhyt muistaa chirped, myönnetty erityinen taajuus lennon aikana: päivällä, ne eivät myöskään onnistu tekemään sosiaalisen vuorovaikutuksen, erityisesti kauneushoitolat toiminnot, jotka vaaditaan muiden lintujen ruffling kynät pään: parit ovat helposti tunnistettavissa ryhmässä, koska kumppanit pyrkivät asemoitua tiiviimpää ahventa, nukkuminen yhdessä ja vuorovaikutuksessa toistensa kanssa useammin kuin muiden jäsenten kanssa lauman.

Tarjonta

Avadavat on ensisijaisesti linnunsiemen-syöjä, joka tukeutuu ruokavalioon siemeniä ruohoja, kuten paniikkia, hirssi, kanariansiemenet ja Nigerissä, täydentämään niiden ruokavalio aikana jalostukseen pieniä hyönteisiä, lähinnä termiittejä.

Kopiointi

Toisin kuin monet lajit peippojen Avadavat on erittäin hyvin määritelty pesimäaikana, joka vaihtelee kyseisellä alueella mutta yleensä samaan aikaan loppuun sadekausi; lähestymistavan kanssa pesimäaikana mies tekee hapsuja joka johti hänet ottaa tyypillinen hää höyhenpeite lähinnä punainen ja alkaa päästää lakkaamatta kätesi koostuu alhainen muistiinpanoja ja huilut, voittaa naisten.

Molemmat sukupuolet työskentelevät yhdessä rakentaa pesä, joka koostuu pallomainen rakenne koostuu oksia ja kasvikuituja kudottu ja pehmustettu sisältä pehmeää materiaalia, joka sijaitsee syvällä kasvillisuus lähellä maanpintaa: sisällä naaras munii 4-7 munaa vaalea, siitosmunien vuorottelevat uros 11-13 päivä. On raportoitu vieläkin suurempia Sikiöitä mutta yleensä näissä tapauksissa osapuolet eivät loppuun kuoriutumisen. Poikaset, jotka huolehtimassa molemmat vanhemmat, he ovat valmiita fledging noin kolmen viikon kuluttua kuoriutumisesta, mutta ne ovat yleensä pysyä lähellä pesä vielä kuukauden tai niin.

Suojelun taso

Tämä laji on levinnyt hyvin laajalla levinneisyysalueella ja populaatiot ovat numeerisesti vakaa, näistä syistä laji ei pidetä uhkaa IUCN.

  0   0
Edellinen artikkeli Lynn Redgrave

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha