PSY

PSY, vaihe nimi Park Jae-Sang on räppäri, laulaja ja tanssija Etelä-Korean.

Se on kuuluisa Koreassa koreografia ja värikäs koominen, usein eroottinen, mukana hänen kappaleita ja hänen huumorintaju. Se on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti laulu Gangnam Style vuonna 2012.

Elämäkerta

PSY syntyi 31 joulukuu 1977 vuonna Gangnam District Soulissa, Etelä-Korean pääkaupunkiin. Käytyään pakolliset opinnot valtio koulun Banpo, hän alkaa muodostaa käsitystä hänen tulevaan ammattiin tekee hänen lukion opintoja musiikkikoulu Sehwa. Sitten hänen yliopisto-opintoihin, hän muutti Yhdysvaltoihin, jossa hän opiskeli taloustieteitä Boston. Myöhemmin hän osallistui Berkleen Music. Hän on naimisissa vuodesta 2006 Yoo Hye-yeon, jonka kanssa hänellä oli kaksi tytärtä.

Yhden Gangnam Style, julkaistiin vuonna 2012, se on saavuttanut suosiota kansainvälisesti saavuttaen listojen kärkeen ympäri maailmaa. Vuonna video, PSY esiintyy tanssi, joka simuloi ratsastaa voi käyttää koreografia eri yhteyksissä, joista osa on hyvin omaperäinen. Video Journal on, jossa on yli 2 miljardia näkemyksiä, video on katsottu eniten koskaan YouTubessa. 13 huhtikuu 2013 julkaistiin hänen YouTube video ensimmäinen single jälkeen Gangnam Style, Gentleman. Myös tämä video oli valtava menestys, jossa useita kirjaa useita näkemyksiä otettu YouTube vähemmän aikaa ja asettamalla toinen Guinness World Record varten katsotuimmat video 24 tunnissa. 26 toukokuu 2013 avasi Italian Cupin finaalissa, laulaa ja tanssia hänen viimeiset kaksi voittoa.

Vuonna 2014 se näkyy 3D cameo päättyy teema sarjakuva Mutteri Job kun Tanssii Tähtien kanssa.

08 kesäkuu 2014 PSY näyttelyissä Snoop Dogg on Jimmy Kimmel Live-singlen nimeltään Hangover. Video laulun saavuttaa 45 miljoonan näkymät hieman yli neljä päivää, mutta saamatta menestys kahden edellisen singleä.

Elokuu on ammuttu video yhden Daddy, joka edistää samannimisellä EP.

Diskografia

Studioalbumi

  • 2001 - PSY alkaen Psycho maailma!
  • 2002 - Sa 2 / Adult Only
  • 2002-3 PSY
  • 2006 - Sa Jib
  • 2010 - Viisi PSY

EP

  • 2012 - PSY 6, osa 1
  • 2012 - PSY 6, osa 2
  • 2013 - Gangnam Style

Yksittäinen

  • 2001 - Bird
  • 2001 - End
  • 2002 - Hurraa
  • 2002 - Singosik
  • 2002 - Champion
  • 2002 - Paradise
  • 2003 - Home Run
  • 2005 - Someday
  • 2005 - Delight
  • 2005 - Isä
  • 2005 - kaupunkilaiselle
  • 2006 - We Are One
  • 2006 - Entertainer
  • 2006 - Beautiful Goodbye 2
  • 2007 - Koska Sataa
  • 2010 - In My Eyes
  • 2010 - Kiitos
  • 2010 - Right Now
  • 2011 - Se on Art
  • 2011 - Shake It
  • 2012 - Korea
  • 2012 - Gangnam Style
  • 2013 - Gentleman
  • 2014 - Hangover

Videokuvaukseen

Musiikkivideot

  • 2001 - Bird
  • 2001 - End
  • 2002 - Hurraa
  • 2002 - Paradise
  • 2002 - Champion
  • 2005 - Delight
  • 2005 - Isä
  • 2005 - kaupunkilaiselle
  • 2006 - We Are One
  • 2006 - Beautiful Goodbye 2
  • 2006 - Entertainer
  • 2006 - Rengas minua jälleen kerran
  • 2010 - Right Now
  • 2011 - Se on Art
  • 2011 - Shake It
  • 2012 - Korea
  • 2012 - Gangnam Style
  • 2012 - Oppa Is Just My Style
  • 2013 - Gentleman
  • 2014 - Hangover
  0   0
Edellinen artikkeli Atari BASIC
Seuraava artikkeli Rintojen itsetutkiskelua

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha