Piero Giorgetti

Piero Giorgetti oli laulaja, basisti ja sanoittaja Italian.

Elämäkerta

Kun kokemus yökerhossa Italian, tulee tunnetuksi sekä Renato Carosone vuodesta 1954 kunnes jää eläkkeelle 1959. usein retkiä monimutkaisia ​​Renato Carosone esiintyy lukuisissa kansainvälisissä oopperatalot, myös konsertteja Carnegie Hallissa New Yorkissa ja Olympia Pariisissa.

Myöhemmin muodostaa oma orkesteri ja jatkaa levytysura ja konsertteja, ennen pysähtyen 15 vuotta UAE, jossa hän tapasi trumpetisti ja muusikko Andrea Barbara, jonka kanssa hän pelasi ohjelmisto koostuu jazz standardien ja kaupan: joukossa onnistumisia yhteistä laulu Tenderly.

Aikana kiertue Tripolissa esiintyy paikallisia "Ghuadan" kanssa Ornella Vanoni. Vuonna 1960 roolistaan ​​Marina enters Hit Parade; samana vuonna hän osallistui kuusi päivää laulun kanssa laulu Suutele minua.

Vuonna 1961 hän osallistuu tapahtumaan kesäkuussa laulun laulut "musiikki ja Na Night" ncantata.

Viimeksi 45 kierrosta julkaistu vuonna 1969.

Hän on työskennellyt kirjailija Claudio Villa ja Blanche Dubois.

Osittainen diskografia

EP

  • 1960: ääni, joka polttaa

45s

  • 1960: Marina / Never Forget Me
  • 1961: "Na musiikki / Night" ncantata
  • 1961: lentää kyyhkynen / Nun olitko
  • 1962: Nun "oli te / Premier bal
  • 1965: Cam tulisijat / Kuinka et voi rakastaa sinua
  • 1964: Amerikka - Odotan Malpensan
  0   0
Edellinen artikkeli Graziano Battistini
Seuraava artikkeli Abby Hoffman

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha