Mustakurkku-uikku

Mustakurkku-uikku) on lintu perheen Podicipedidae.

Kuvaus

Sillä on pituus 33 cm; vuonna hää höyhenpeite on ominaista rinnassa ja kaula ruskea, musta pää ja kaksi nukka kullankeltaisia. Toppeja, tummanruskea, ruskea kupeet. Talvella se on samanlainen Etelänisolepinkäinen joka erottuu nokka vakaampi ja suora; musta höyhenet pää ei ylitä linja silmät. Nuorilla on talvitakin mustavalkoisena täplät.

Biologia

Se on alttiimpi epäonnistua lennon ja sukeltaa. Hän asuu vain pareittain. On merenrannat myös hän asuu pienissä ryhmissä.

Ääni

Tuolloin kuoriutumisesta se lähettää erilaisia ​​ääniä, kuten pitkä trilli.

Tarjonta

Hyönteiset, kalat, äyriäiset, nilviäiset ja kasveja.

Kopiointi

Aikana kosiskelu suorittaa ominaisuus tanssia. Kasvatus tapahtuu keväällä. Pesä sijaitsee kasvillisuus lahtia järviä. Siinä neljä munaa, juuri vahvistettujen että on tummanruskea väri. Hautovan kestää 24-25 päivää.

Vuorot

Se talvet rannikoilla Länsi- ja Keski-Euroopan sekä vähemmässä määrin Välimeren alueella.

Jakelu ja elinympäristö

Se on levinnyt Pohjois-Euroopassa, Keski-Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Hän frequents järvien, lampien ja jokien vähän kasvillisuutta.

  0   0
Edellinen artikkeli Bell P-63 Kingcobra
Seuraava artikkeli Entropiakoodausta

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha