Mungo Jerry

Mungo Jerry ovat Englanti folk rock-yhtye muodissa Seitsemänkymmentäluvun jonka menestys on sidottu yksittäisten kesäisin julkaistu 1970, että osuma kaavioita ympäri maailmaa, tulossa yksi tunnetuimmista kesän hitti.

Perustaja ja ryhmänjohtaja Ray Dorset on aina kiehtonut äänet rock- ja blues.

Muut ryhmän jäsenet olivat: Mike Cole, Paul kuningas, Joe Rush ja Colin Earl.

He myös osallistuivat painos Sanremo Festival 1971 laulu Santo Antonio Santo Francisco laulanut rinnalla Piero Focaccia.

Ryhmä aikana Seitsemänkymmentäluvun hän julkaisi muita teoksia ilman jäljitellä menestyksen kesäisin.

Dorset on elvyttänyt hengen Mungo Jerry osallistuvien vieraana vuonna 2008 TV parhaat vuodet, lähetetään Rai ja suoritti Carlo Conti.

Diskografia

Albumi

  • 1970 - Mungo Jerry
  • 1971 - Elektronisesti Testattu
  • 1971 - et tarvitse olla armeijan
  • 1972 - Virta Boot
  • 1974 - Pitkä jalkainen nainen pukeutunut musta
  • 1975 - Impala Saga
  • 1977 - Ray Dorset & amp; Mungo Jerry
  • 1977 - Lovin 'kujilla ja nyrkkeily "kaduilla
  • 1981 - Together Again
  • 1982 - Boogie Up
  • 1984 - Katmandu - Kotelo Blues
  • 1991 - Snakebite
  • 1997 - vanhat kengät uudet farmarit
  • 2001 - Candy Unet
  • 2003 - Adults Only
  • 2007 - Naked - Vuodesta Heart
  • 2007 - Kun hän tulee, hän juoksee All Over Me

Kokoelmat

  • 1987 - Kaikki Hits Plus Lisää
  • 2002 - Move On - Uusimmat ja Greatest
  • 2002 - parasta ... Mungo Jerry
  0   0
Edellinen artikkeli Tapa Golgatalle
Seuraava artikkeli Marino Grimani

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha