Muistokirjoitus

Obituary ovat death metal yhtye Tampa, Florida.

Ryhmä historia

Ne aloitti uransa nimellä Xecutioner vuonna 1984 ja on aina pidetty yhtenä tärkeimmistä bändeistä kuten Death metal. Niitä pidetään yhtenä viidestä suuresta Floridian death metallia että kehitetty myöhään kahdeksankymmentäluvulla. Vuonna 1989 he julkaisivat ensimmäisen albuminsa hitaasti Me Rot. Vuonna 1990 he julkaisivat kuolemansyyt, levyn uraauurtava ja pidetään yhtenä mestariteoksia genren. Vuonna 1992 hän julkaisi End Complete, työ, mukaan Trevor Peres, joka on ehkä kaikkein ääni Obituary. Tämä levy on death metal albumin, joka myi eniten historiaa, yli 100.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa ja yli 250000 maailmanlaajuisesti. Lisäksi uusi logo bändi läsnä tämä ennätys on ollut myydyin kaikkien aikojen kannalta myynninedistämistä varten levy Roadrunner.

Obituary hajosi vuonna 1997, kun kiertue albumi kuolleista, ja uudistettu vuonna 2003. liukeneminen rumpali Donald Tardy pelataan Andrew WK päällään paita Obituary aikana ulkonäkö Saturday Night Live. West Allen pelataan kaksi rinnakkaista hanketta, Lowbrow ja Six Feet Under. Trevor Peres muodostettu Tuhoisat vuonna 2001 ryhmä, joka on edelleen olemassa.

Vuonna 2005 hän julkaisi ensimmäisen albuminsa jälkeisen jälleennäkeminen, jäädytetty ajoissa, jälleen saada laajuista suosiota yleisön ja kriitikot. Valmisteltaessa Tässä työssä hän osallistui myös Scott Burns. Vuonna 2007 hän julkaisi albumin Xecutioner paluuta vuonna 2009 ja viimeinen albumi Darkest Day. Jälkimmäinen albumi, kuten edellinen, he ovat olleet suuri menestys kriitikoiden ja yleisön.

Musiikkityyli

Obituary ääni death metal hitaampi kuin muut sellaiset ryhmät ominaista erittäin nopea kertaa, erityisesti rummut, laulu erottuu suuri vääristymiä. Konsernin vaikutusvaltaisin Obituary ovat Celtic Frost, ryhmistä pioneereista extreme metal.

Koulutus

Nykyinen

  • John Tardy - ääni
  • Ralph Santolla - kitara
  • Trevor Peres - kitara
  • Terry Butler - basso
  • Donald Tardy - Akku

Ex komponentit

  • Allen West - kitara
  • James Murphy - kitara
  • Jerome Grable - alhainen
  • Daniel Tucker - basso
  • Frank Watkins - alhainen
  • Kenny Andrews - alhainen
  • Steve DiGiorgio - basso

Diskografia

Studioalbumi

  • 1989 - Hitaasti Me Rot
  • 1990 - kuolemansyytilastot
  • 1992 - End Complete
  • 1994 - Maailman Demise
  • 1997 - Back from the Dead
  • 2005 - Frozen in Time
  • 2007 - Xecutioner n Paluu
  • 2009 - pimein päivä
  • 2014 - Inked in Blood

Livelevy

  • 1998 - Dead

Kokoelmat

  • 2001 - Anthology
  • 2008 - Best of Obituary

Videokuvaukseen

DVD

  • 2007 - Frozen Alive

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Obituary
  0   0
Edellinen artikkeli Typerys
Seuraava artikkeli Sulindaakki

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha