Mitch Shark

)

Mitch ja Shark ovat kaksi DJ, radio isännät ja muusikoita Italian.

Elämäkerta

Kutsumanimet Mitch & amp; Hai on katsottu johtuvan Francesco Facchinetti ja Claudio Cecchetto, jonka kanssa he aloittaa työt uudessa satelliittikanava 102,5 Hit Channel, tv ja radio RTL 102,5 RTL 102,5 TV.

Vuonna 2003 Gruppazza, ryhmä DJ Francesco, joka auttaa Bella Cd-Rai Rai 2.

Vuonna 2004 sitomatonta Dj Francis, tulee WebJay tai johtimia ensimmäisen televisio-ohjelmia lähetetään verkossa. Soittaminen Alice elää radioitse portaalin RossoAlice johtimina ja laatijat ohjelma nimeltä Hullu Street. Hullu Street alkoi lähetystä, jonka tarkoituksena on yleisö, joka haluaa pitää hauskaa iästä. Useat asiakkaat ohjelmaan osallistuvien ja kilpailla hilpeä testeissä ehdottama pari, esiintymään mukava live-esitys.

Vuonna 2005 näyttely Sky Sports 2, areenoilla Italian ja Sveitsin, EWF paini, ja myöhemmin, Telethon Reggio Calabria.

Vuonna 2006 hän julkaisi "Chance", ensimmäinen single "rakkauslaulu" yhteistyössä Anna Tatangelo. Loppuvuodesta että vuoden, ja Mitch Shark ymmärtää soundtrack elokuvan joulun Olé, Charles Vanzinas, cover-versio kuuluisasta rap osuma "Ei Controles" Ole Olé Francesca Lodo.

Seuraavana vuonna hän julkaisi uuden singlen ja siihen liittyvän videon, nimeltään "Mikä tarina tarina", satu musiikin historiassa italialaista musiikkia ja nähnyt Mitch Shark. Se on ensimmäinen laulu koostuu kokonaisuudessaan varastojen ja lainauksia kuuluisia laulajia ja italialainen lauluja. Kesällä, Mitch Shark ja liikkua kaikkialla Italiassa kiertueella. Syksyllä televisio kausi alkaa hullu Street.

Vuonna 2008, Tekijät ja esittäjät TV näyttää Space Sky 869. Helmikuussa johtimet itsenäistä musiikin päivä tapahtuma festivaali Sanremon tapahtuma lähetetään televisiossa ja radiossa sekä edistettävä Povia Baccini. Maaliskuussa, jossa vaaditaan ohjelman Radio 105 Loppuunmyyty, suoritettiin Marco Galli päivittäin klo 7 10:00, pyhitä radio ennätys yleisön, ei koskaan saatu yksityinen radioasema. Marraskuussa alkaa uusi kumppanuus Cama Recordsin ja uusi tuotanto LABEL Julkaisupäivä "Heartbeat", joka myös osallistuu Daniele Stefani, joka saavuttaa menestystä radiolähetyksiä.

Vuonna 2009 uusi single "Ja minä mennä merelle." Joulukuun lopulla, duo julkaisi ensimmäisen albuminsa, "M & amp; S World", joka sisältää myös laulu featuring Joseph Povia, jonka otsikkona on "Go jälkeen unelmiesi."

Tulee ulos kesäkuussa 2010 uusi albumi "Raise Your Hands" joukon alkuperäinen, remix, edeltää single "Boom Boom", joka tuli soundtrackin sarjan videoita tekemät sosiaali- Morbioli Gaetano, jonka lähtö on sitten myös versio remix esiteltiin illan Milanossa Bob Sinclar. Tällä hetkellä yhteistyössä Ministeri, nuorison Giorgia Meloni, laulu on olennainen osa hanketta omonimio ehkäisy, tiedot ja joulukuussa 2010 julkaissut katu video "Talk slanders", laulu vähemmistöjen hyväksi ja vastaan ​​sosiaalista syrjintää.

Kesällä 2011 ja Mitch Shark duetto Snoop Dogg. Tilaisuus on italialainen versio laulusta "Closer", kansainvälinen menestys Ekow.

Vuonna 2012 johtaa ohjelman yhdessä Ylenia iLike 105 ILIKE.TV, kanava 170 Sky.

Diskografia

Albumi

  • 2009 - M & amp; s World
  • 2010 - käsissä

Yksittäinen

  • 2006/07 - mahdollisuus
  • 2006/07 - Ei Controles
  • 2007/08 - Mikä tarina tarina
  • 2007- Burn feat Emma Brown
  • 2008/09 - Heartbeat
  • 2009 - menen rannalle
  • 2009 - Go jälkeen unelmiesi feat Joseph Povia
  • 2010 - Boom Boom Boom Boom Alkuperäinen ja Remix
  • 2010 - Street Videot puhuu Sparla
  • 2011 - Closer Remix feat. Ekow & amp; Snoop Dogg

Valokuvat

  0   0
Edellinen artikkeli Kunnat Puolassa
Seuraava artikkeli 2003 NBA All-Star Game

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha