Mathieu Demy

Mathieu Demy on ranskalainen näyttelijä ja ohjaaja, poika johtaja Jacques Demy ja Agnès Varda.

Filmografia

Näyttelijä

  • 1993: La Belle Étoile Julie Gayet ja Chiara Mastroianni
  • 1995: Les cent et une Nuits de Simon Cinéma
  • 1997: Jeanne et le garçon valtavat Virginie Ledoyen
  • 1999: The New Yorker kanssa Grace Phillips
  • 1999: Antoine Banqueroute Chappey
  • 2000: La Chambre hämärtää Caroline Ducey ja Melvil Poupaud
  • 2001: Jumala on suuri, en ole Audrey Tautou
  • 2002: Robert Aram Kechichian, Simon Abkarian ja Lubna Azabal
  • 2003: Nos enfants chéris Benoît Cohen
  • 2005: FIL à la patte Michel Deville, jossa Emmanuelle Béart ja Charles Berling
  • 2006: Muutama päivä syyskuussa Santiago Amigorena
  • 2007: Ecoute temps ALANTE Kavaité
  • 2007: Temps d'un huomioon, Ilan Flammer
  • 2008: Alibi ja epäilty Pascal Bonitzer
  • Poikatyttö, ohjannut Céline Sciamma
  • Amerikkalainen, ohjannut Mathieu Demy

Johtaja

  • Amerikkalainen

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Mathieu Demy
  0   0
Edellinen artikkeli Vini Caldirola
Seuraava artikkeli Pino

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha