Madhuri Dixit

Madhuri Shankar Dixit, tunnetaan Madhuri Dixit, on intialainen näyttelijä.

Hän aloitti uransa vuonna Bollywood vuonna 1984 elokuva Abodh, kun vielä opiskelija.

Hän näytteli lukuisissa elokuvissa menestystä, mistä "Dil To Pagal Hai" in "Devdas". Kiitos tulkinnasta sen Chandramukhi vuonna "Devdas", voitti palkinnon Best naissivuosan klo Filmfare Awards.

Koska äitiys, hetkellisesti hän keskeytti uransa vuonna 2002, jatkaa vuonna 2007.

Filmografia

  • 1984: Abodh
  • 1986: Swati
  • 1987: Hifazat
  • 1987: Uttar Dakshin
  • 1987: Möhre
  • 1987: Awara Baap
  • 1988 Dayavan
  • 1988 Tezaab
  • 1988: Khatron Ke Khiladi
  • 1989 Ilaaka
  • 1989: Prem Pratigyaa
  • 1989: Paap Ka Anth
  • 1989 Tridev
  • 1989 Ram Lakhan
  • 1989: Parinda
  • 1989 Mujrim
  • 1989 Kanoon Apna Apna
  • 1990: Maha-Sangram
  • 1990: Dil
  • 1990: Jeevan Ek Sangharsh
  • 1990: Sailaab
  • 1990: Thanedaar
  • 1990: Vardi
  • 1990: Pyaar Ka Devata
  • 1990: Kishen Kanhaiya "
  • 1990: Deewana Mujh Sa Nahin
  • 1990: Izzatdaar
  • 1990: Khilaaf
  • 1991: 100 päivää
  • 1991: Jamai Raja
  • 1991: Khel
  • 1991: Prahaar
  • 1991: Saajan
  • 1991: Pratikaar
  • 1992: Beta
  • 1992: Dharavi
  • 1992: Prem Deewane
  • 1992: Sangeet
  • 1992: Zindagi Ek Juaa
  • 1993: Aansoo Bane Angaray
  • 1993: Khalnayak
  • 1993: Phool
  • 1993: Sahibaan
  • 1993: Dil Tera Aashiq
  • 1994: Hum Aapke Hain Koun ...!
  • 1994: Anjaam
  • 1995: Raja
  • 1995: Zameen
  • 1995: Yaarana
  • 1996: PremGranth
  • 1996: Rajkumar
  • 1997: Koyla
  • 1997: Mahanta
  • 1997: Dil To Pagal Hai
  • 1997: Mohabbat
  • 1997: Death Sentence: Mrityu dand
  • 1998: Wajood
  • 1999: Aarzoo
  • 2000: Pukar
  • 2000 Gaja Gamini
  • 2001: Yeh Raaste Hain Pyaar Ke
  • 2001: Lajja
  • 2002: Hum Tumhare Hain Sanam
  • 2002: Devdas
  • 2007: Aaja Nachle
  • 2013: Yeh Jawaani Hai Deewani

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Madhuri Dixit
  0   0
Edellinen artikkeli Luigi Mangiagalli
Seuraava artikkeli Douglas C-47 Dakota / Skytrain

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha