Lyres

Lyres ovat garage rock ryhmä Bostonin alueella, Massachusetts johdolla laulaja ja kosketinsoittaja Jeff "Monoman" Conolly. Lyres perustettiin vuonna tammikuu 1979 jälkeen purkamisesta DMZ. Heidän suosituimpia kappaleita ovat "Mitä tyttö ei voi tehdä" ja "Ohje You Ann". Kuvan alkuperäinen kokoonpano vannesaha Rick Coraccio, Ricky Carmel, ja Paul Murphy.

Entiset jäsenet DMZ Rick Coraccio, Paul Murphy ja Peter Greenberg liittyi Connolly lyres vuosina olemassaolon ryhmän. Miriam Linna, entinen rumpali Vatsakivut ja-Bones, pelataan lyres vuonna 1986. Stiv Bators Kuolleiden Boys ja The Lords Of The New Church, ja Wally veroa Ulkopuoliset ovat osallistuneet myös nauhoituksia lyres kohti 80-luvun loppupuolella.

Lyres olivat vähemmän aktiivisia 90-luvulla, koska Conolly asui Kaliforniassa ja Euroopassa lyhyitä aikoja. Kauden jälkeen uudistetun toiminnan 2000-luvun alussa, yhtye on käynyt läpi toisen pysähtyneisyyden vuoteen 2005. Yhtye soitti säännöllisesti kahden viime vuoden aikana. Conolly on ainoa jäsenvaltio, joka oli läsnä jokaisessa muodostumisen aikana useita lähetyksiä, jotka lyres ovat ylittäneet vuosien varrella. Vuonna 2009 he soittivat lyres Go Sinner Joten festivaaleja Madridin ja konsertissa New Haven. Tämä koulutus sisältyy Peter Greenberg kitarassa.

Koulutus

  • Jeff Conolly - ääni, urut
  • Rick Corracio - basso, laulu
  • Paul Murphy - Akku
  • Rick Carmel - kitara
  • Alex Kronos - kitara
  • Scott Parmenter - alhainen
  • Bob MacKenzie - Akku
  • Dennis kit - alhainen
  • Frank Rowe - kitara
  • Tony Cagnita - kitara
  • Mike Lewis - alhainen
  • Howie Ferguson - rummut
  • Peter Greenberg - kitara
  • Phil Lenker - alhainen
  • Dan McCormack - kitara
  • Miriam Linna - Akku
  • Johnny Bernard - Akku
  • Matt Miklos - alhainen
  • Aram Heller - kitara
  • Jack Hickey - kitara, huuliharppu
  • Jim Janota - Akku
  • Steve Aquino - kitara
  • Jared Everett - kitara

Diskografia

Albumi

  • 1984 - On Fyre
  • 1986 - lyres lyres
  • 1987 - Live at Canton n
  • 1988 - Promise on lupaus
  • 1989 - Katsotaanpa puolue !! Live 1983
  • 1989 - Hän maksaa vuokran Live-
  • 1992 - onnellinen nyt ...

EP

  • 1981 - AHS1005
  • 1988 - Star Bonus EP
  • 1993 - Kukaan Mutta lyres

Yksittäinen

  • 1979 - Mistä tiedät? / Älä luopua siitä nyt
  • 1983 - Haluan auttaa sinua Ann
  • 1985 - joku, joka tulee kohdella sinua juuri nyt
  • 1987 - Mistä tiedät? / Stacey
  • 1988 - Tässä Sydän
  • 1988 - Touch
  • 1991 - Myymme Soul / Varattu Body
  • 1992 - Vauva / Gettin 'Paljon Lovin'
  • 1993 - Boston / Shake It Jotkut enemmän
  • 1993 - itsekeskeinen Malli
  • 1994 - Baby On Me
  • 1994 - Älä sano Lies
  • 1994 - Stay Away
  • 1995 - Anna Rakkaus To Me / turvallisuus
  • 1995 - Seitsemän
  • 2001 - Tear You Up

Kokoelmat

  • 1986 - Box Set
  • 1988 - End of Virhe
  • 1991 - Myymme Soul
  • 1994 - Jotkut lyres
  • 1995 - Shitkickers
  • 1995 - Nämä lyres
  • 1998 - AHS1005
  • 1999 - Early Years-1979-1983: Live At Canton Ja WERS-FM
  0   0
Edellinen artikkeli Luigi Lo Cascio
Seuraava artikkeli Isis

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha