LUMHOLTZin n puiden kenguru

Puu kenguru puu kenguru on LUMHOLTZin perustuslain melko vankka laajaa sademetsissä hallituksissa Atherton, Queensland. Se joukossa sukulaislajeja uhkaan IUCN, vaikka paikallista kirjoittajat pitävät sitä harvinainen eläin. Se on nimetty Norja tutkimusmatkailija Carl Sofus LUMHOLTZin.

Se on pienin kaikista puu Kangaroos: urokset painavat keskimäärin 7,2 kg ja naisilla 5.9. Auton mittaus 480-650 mm ja 600-740 mm häntä. Tassut, ovat lihaksikkaat ja peitetään lyhyt turkis harmaa-harmaantunut. Nenä, sormet ja hännän ovat mustat.

Elinympäristö

Tämä puu kenguru, pitkälti yksinäinen ja yöllinen, asuu sademetsien Australian vuoristoinen koilliseen, merenpinnasta korkeudessa 800 metriä ja kuluttaa yli 99% elämästään metsän ja puiden latvoja. Se soveltuu erityisesti puissa elämään ja tehdä hyppyjä 3-6 metrin päässä yksi haara toiseen, käyttää häntä kuin peräsin. Kun se tuntee itsensä uhatuksi, sijasta pakenevat puiden latvoihin, hän mieluummin heittäytyä maahan: se nähtiin saapuvat vahingoittumattomina päällä korkeudelta 15-18 metriä. Se ruokkii yöllä, ja sen ruokavalio koostuu pääasiassa lehtiä ja hedelmiä.

Sosiaalinen käyttäytyminen

Puu kenguru LUMHOLTZin asuvat pienissä ryhmissä kolmesta viiteen kompaktilaitteet, joka koostuu yksi uros ja naisilla hedelmällisessä iässä. Jokainen kenguru puolustaa "alue" ja tulee vihamielisesti joku jäsen samanlaista jotka ylittävät rajoja. Jokainen mies, siksi, suojelee sen alueella ja käydä naaraat ryhmän. Astutus kestää noin kaksikymmentä minuuttia ja on usein varsin aggressiivinen.

  0   0
Edellinen artikkeli Chiafura
Seuraava artikkeli Nino Scardina

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha