Lou Dalfin

Lou Dalfin on bändi Italian folk rock syntyi vuonna 1982 Oksitaani laaksojen Piemonten jotta uudelleen perinteistä oksitaani musiikkia.

Historia

Ryhmän perusti Sergio Berardo vuonna Caraglio, hänen kaupunki asuinpaikka, vuonna 1982. Aluksi se oli ryhmä kansanmusiikkia, johon sisältyi perinteisiä lauluja ja musiikkia Occitania ominaista akustisten instrumenttien. Tämä kokoonpano julkaisi kaksi albumia, En Franso oli de GRANDO Guero vuonna 1982 ja aze Alegre vuonna 1984. Vuonna 1985 ryhmä lakkautettiin, ja sen jäsenet osallistumaan muihin hankkeisiin.

Vuonna 1990 Sergio Berardo, Richard Serra ja Dino Tron, uudistus kasvavasta ryhmästä perustuu Caraglio, mutta uutta lähestymistapaa: kyllä ​​takaisin perinteistä musiikkia, mutta muokata sitä ja saastuttaa sen modernin musiikin, erityisesti rock, jazz, reggae. Antiikin akustisten instrumenttien ohella työkalut niin tyypillinen rock-yhtye.

Ryhmä aloitti työnsä konsertteja Oksitaani laaksoissa, mutta toimiala pian laajenee, ja puolivälissä luvun, ryhmä alkaa osallistua musiikkitapahtumia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Vuonna 1992 hän julkaisi ensimmäisen albuminsa uuden muodostumista, Jan W d 'Eiretto; seuraavan albumin, Gibous, Bagase ja kutsut tuli ulos vuonna 1995, se on valmistettu Madaski ja on jaettu suurella yhtiöllä.

Vuonna 1997 hän julkaisi live-albumi, Radio Occitania Libre sekä Baskimaan ryhmän Sustraia kirjattu osittain klo Music Fair Torinossa vuonna 1996 ja osittain studioissa Radio Italian Sveitsi. Seuraavat albumi, viatge, julkaistiin vuonna 1998. Vuonna 2001 ryhmä julkaisi Flor de Dalfin Levy nauhoitettiin livenä vuorotellen uutta kappaletta uusia tulkintoja vanhoja biisejä.

Vuonna 2004 tulee vuokraisäntä Diau, jota seuraa kesän kiertue Italiassa ja Ranskassa johtava ryhmä suoriutuu hyvin kameroiden edessä RAI. Myös vuonna 2004, Lou Dalfin saada Tenco palkinnon parhaasta albumista murre.

Vuonna 2005 DVD Temps de Festa en Occitania, joka sisältää täydellisen tallennus konsertti ja dokumenttisarja julkaisemattomiin oksitaani kulttuuria. Samana vuonna Lou Dalfin hankkeeseen osallistuvien jälkeen Virgil - sisään ja ulos Quartetto Cetra, kunnianosoitus Virgilio Savona on Quartetto Cetra, albumi jossa eri taiteilijoiden uudelleen joitakin paloja Savona. Ryhmä osallistuu kanssa laulu Eläköön belota, Oksitaani versio Kippis Scopone.

Myös vuonna 2005, työtä elokuvan tuulee kierroksen. Yksi kohtaukset elokuvan asetettuun konsertti; laulu soitto on Sitors, albumista ja majatalon isäntä Diau.

Toinen kansainvälinen kiertue tapahtui vuonna 2006, kun bändi soitti festivaaleilla ympäri Eurooppaa.

18 toukokuu 2007, hän julkaisi albumin Virasolelhs, jolla ryhmä juhlii 25 vuoden toiminnan ja seuraa tiheä sarja konsertteja joka toteuttaa kaikki Italian ja päästä tärkein festivaaleilla Ranskassa, Espanjassa, Skotlannissa, Belgiassa, Alankomaissa ja Skotlannissa.

23. tammikuuta 2009 hänet julkaisi albumin Remescla, joka sisältää lauluja kaksi viimeistä albumia remiksasi mukaan Feel Good Productionsin ja muut DJ kansainvälisellä näyttämöllä ja samanaikaisesti jatkaa intensiivistä live-toimintaa.

Koulutus

  • Sergio Berardo - ääni, Kampiliira, haitari, huilut, Boha Piva
  • Dino Tron - harmonikka, Kampiliira, säkkipilli
  • Richard Serra - rummut, lyömäsoittimet
  • Daniel Jordan - alhainen
  • Enrico Gosmar - kitarat
  • Mario Poletti - mandoliini, busuki, banjo

Lineups vuosina

Kaksi ensimmäistä albumia

  • En Franso oli de GRANDO Guero: Sergio Berardo, Paolo Delfino, Alberto Gertosio, Marco Origlia.

He tekivät yhteistyötä levyllä: Tarcisio Martini, Valerio Pellegrino, Anna Maria Ovidi, Marco Lovera, Ivo Giorgis, Cristina Cavallo;

  • Aze Alegre: Sergio Berardo, Silvio Peron, Marco Origlia, Luciano Pasquero.

He tekivät yhteistyötä levyllä: Donata Pinti, Alberto Cesa, Bruno De Rosa, Roberto Beccaria, Augustine Kurpitsa, Yves Rousguisto, Guido Berruti, Valerio Pellegrino, Maurizio DAVICO, Marco Lovera, Daniela, Chaco, Bodo, Cucu.

Vuodesta 1990

  • Muodostus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Fabrizio Simondi, Diego Origlia, Giorgio Raimondi;
  • II koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Fabrizio Simondi, Diego Origlia.
  • III koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Fabrizio Simondi, Fabrizio DUTTO, Enrico Damilano.
  • IV Koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Fabrizio Simondi, Alfredo Piscitelli, Henry Damilano.
  • V muodostus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Alfredo Piscitelli, Henry Damilano.
  • VI muodostus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Alfredo Piscitelli, Daniele Giordano, Jonathan Gluck.
  • VII koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Alfredo Piscitelli, Daniele Giordano.
  • VIII Koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Cristian Coccia, Gianluca Dho Alessandro Mountain
  • IX Koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Gosmar Henry, Gianluca Dho, Mario Poletti, Luca Biggio.
  • X Koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Enrico Gosmar, Daniel Jordan, Mario Poletti, Luca Biggio.
  • XI muodostus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Enrico Gosmar, Daniel Jordan, Mario Poletti, Diego Vasarot, Valeria Benigni.
  • XII koulutus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Enrico Gosmar, Daniel Jordan, Mario Poletti.
  • XIII muodostus: Sergio Berardo, Dino Tron, Richard Serra, Enrico Gosmar, Daniel Jordan, Mario Poletti, Chiara Cesano.

Diskografia

  • Vaihe
    • 1982: Vuonna Franso oli de GRANDO Guero;
    • 1984: aze Alegre.
  • II vaihe
    • 1992 W Jan d 'eiretto, Ed. Ousitanio Vivo;
    • 1995: Gibous, Bagase ja Bandi, Ed. Baracca ja Puppets / Sony;
    • 1997: Radio Ousitania kiloa elää Baskimaan ryhmän Sustraia, Ed. Baracca ja Puppets / Sony;
    • 1998: viatge, toim. Noys;
    • 2001: Flor de lo dalfin, UPRFolkRock / Peones musiikin kustantaminen;
    • 2003 Sem Encar ICI - yhden ja sekoitetaan Madaski ja M. Tavella eikä koskaan jaettu myymälöissä;
    • 2004: Isäntä alkaen Diau, Ed. Tarantanius, jakelu Venus. Tenco 2004 parhaan albumin vuoden murre.
    • 2005: Juhlissa en temps de Tolosa, toim. Aditi Kuva / Felmay, DVD videotallennus konsertti pidettiin Torinossa paikallisessa Hiroshima Mon Amour 11. toukokuuta 2004, ja kaksi dokumenttien työkalut ja oksitaani kulttuuria.
    • 2007: Virasolelhs, toim. Musicalista.
    • 2009: Remescla, Ed. Musicalista / vihreä Queen Musiikki / Self.
    • 2011: Cavalier Faidit, Ed. Musicalista
  0   0
Edellinen artikkeli Suuri tuhotulva
Seuraava artikkeli Leptictidium

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha