Lophonetta specularioides

Crested ankka) on Etelä-Amerikan lintu perheen sorsalintujen. Se on ainoa laji suvun Lophonetta.

Kuvaus

Kokonaispituus on 51-61 cm. Urokset, suurempia kuin naaraat, painavat noin 1,100-1,200 grammaa. Se on erityisen aggressiivinen laji, jossa laulu kuten kuori, on terävä häntä, ruskea-okra huomasi lantio ja vatsa kevyempi. Se on suuri kruunu ja hieman tumma harjun niskaan. Väritys vaatimaton paitsi lennon jossa voit nähdä siipi peili violetti ja valkoinen. Punainen iiris. Naaras on erilainen, koska se on häntä vähemmän terävä.

Jakelu ja elinympäristö

Hän asuu järvissä, suot ja joet Chilessä, Argentiinassa, Perussa ja Boliviassa.

Biologia

Kopiointi

Siinä viidestä kahdeksaan munaa kermaa. L 'inkuboinnin kestää noin 30 päivää.

Tarjonta

Se ruokkii selkärangattomia, niveljalkaisten ja nilviäiset, mutta myös levien ja vesikasvien.

Taksonomia

Kaksi alalajia tunnetaan:

  • Anas specularoides alticola - Andien crested ankka, asuu Andeilla Perussa ja Boliviassa pohjoiseen Chilen ja Argentiinan.
  • Anas specularoides specularoides - Etelä crested ankka pesii Etelä-Chilessä, Argentiinassa ja Falklandinsaaret; talvella tämä alalaji liikkuu rannikkoa kohti pohjoista keskustaan ​​Chilen ja Argentiinan.

Säilyttäminen

Töyhtötiainen ankka pitävät punainen kirja kuin matalan riskin lajia.

  0   0
Edellinen artikkeli Giovanni Battista Vitali
Seuraava artikkeli Edistäminen Liguria 2012-2013

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha