Lion Horse Posse


Lion Horse Posse oli rap miehistö Milanon.

Ryhmä syntyi kohtaus hardcore punk ja reggae 1980-luvun lopulla musiikin saleissa vanha koti kuuluisa sosiaalinen keskus Leoncavallo Milano Via Leoncavallo 22 alkaen kyykky T28 Via Dei Kauttakulku 28 ja yleensä tuli liikkuvuudesta oikeus asuntoon ja sosiaalisia tiloja Milanon. Lion Horse Posse olivat ensimmäisiä ryhmiä käyttämään Italian rap.

Miehistö olivat heidän graffiti teräs, Kino, ilkivallan, ranska Mambo miehistö Force Alphabétick, espanja räppäri Josele Zona Norte Posse ja monet muut. Ryhmä muodostettiin mm tupakoinnin, Leleprox, Gander Teräs ja Coco perustajat ns kohtaus Posse, joka, koska niiden sarkastinen sanoitukset ja terävä heti asettuivat ryhmien kesken poliittisesti sitoutunut.

Tuhkasta kokemusta Lion Horse Posse he syntyneet läpimenoaika.

Jäsenyys

  • Savu
  • Ankka Inox
  • Cocò
  • Leleprox

Diskografia

Lion Horse Posse

  • 1988? - Sieppaukset
  • 1992 - Night of Rime Suora
  • 1992 - Elävät ja suora
  • 1993 - Still ulos
  • 1993 Homeless'm Not There

Lyijy aika

  • 1994 Evil Masters
  0   0
Seuraava artikkeli Las Ketchup

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha