Leonardo Veronesi

Leonardo Veronesi on italialainen laulaja.

Elämäkerta

Hän aloitti uransa laulaja cover-bändi vuonna 1997 vuoteen 2000 saakka, jolloin se irrotetaan ryhmistä jatkaa sooloartistina ja kirjailija.

Julkaistuaan muutaman singlen ja kirjoitti joitakin televisio teemoja, vuonna 2008 hän julkaisi ensimmäisen albuminsa Yksi tuote Paul Martorana. Vuonna 2011 hän palasi Domandario tuote Paolo Valli ja 09 heinäkuu 2013 esiteltiin hänen kolmas albuminsa anarkia järjen tuotettu Nicola Scarpante.

Hän oli 53 ° Zecchino d'Oro kuten kirjailija laulu kuulostaa asioita ja tuli kolmanneksi 55. Zecchino d'Oro laatijana laulu blues nuken.

Vuonna 2014 hän kirjoitti ja ohjasi kolme kappaleita uuden levyn Frenk Nelli oikeus Mitään tekemistä lukien yhden ja laulu, joka antaa otsikon albumiin noussut huipulle iTunes kaavion julkaisunsa jälkeen 27. toukokuuta 2014.

Diskografia

Albumi

  • 2008 - Yksi
  • 2011 - Domandario
  • 2013 - anarkia järjen
  • 2014 - Sillä ei ole mitään Frenk Nelli

Yksittäinen

  • 2000 - Olen siellä
  • 2003 - Nostalgia sinua

Yhden laulama muiden taiteilijoiden

  • 2005 - Ei seksiä
  • 2009 - Sitten pois
  • 2010 - äänet asioita
  • 2011 - Ehkä
  • 2012 - blues Nuken
  • 2014 - Se oli
  • 2014 - Meidän rakkautemme
  • 2014 - Vesi
  • 2014 - Agua

Suositellut videot

  • 2008 - Olisi kiva
  • 2009 - Svalutation
  • 2010 - Lie
  • 2011 - Joskus
  • 2012 - Etkö koskaan
  • 2012 - Asiat eivät ole nähneet
  • 2013 - Huomenna
  • 2013 - Ghosts
  • 2014 - anarkia järjen
  • 2014 - anarkia järjen
  • 2014 - tuhkakuppi
  0   0
Edellinen artikkeli Ensimmäinen kapinallisten
Seuraava artikkeli Suulat

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha