Kuninkaallinen palatsi Santa Maria Novella

Palazzina Reale di Santa Maria Novella sijaitsee Firenzessä, aseman lähellä Santa Maria Novella ja rakennettiin noin 1935.

Historia

Luonnoksessa suunniteltujen kilpailuun 1932 matkustajan asema Firenzen peräisin "Gruppo Toscanon", talo oli uudistuneet nykymuodossaan vuonna 1934, mistä on osoituksena piirustuksia piti Office Works tilamalleista FF.SS., päivätty 31 maaliskuu 1934.

Mukaan "yhteenvetokertomus" tilasta työn etenemisestä, 06 kesäkuu 1934 oli saatu valmiiksi lähes kaikki seinät maalaismainen.

Rakennus vihittiin yhdessä asemalla 30 lokakuu 1935 läsnäollessa kuningas Vittorio Emanuele III ja ministeri Costanzo Ciano.

Tarkoitus pysähtyä ja tilapäinen oleskelulupa kuningas ja hänen tuomioistuimessa, rakennus, jonka arkkitehtuuri "tyyli" näyttää "kaukana nesteen rationalismin matkustajasataman", se on ominaista kallisarvoisuus pinnoitemateriaalien, huomiota yksityiskohtiin ja päättyy.

Toimeksianto

Ainutlaatuinen, sillä työn Giovanni Michelucci ei näytä olevan tositteita käytettävissä. Eri olosuhteet osoittavat päinvastoin, suunnittelu kollektiivinen työ: kirjeessään arkkitehti Italo Gamberini Roberto Papini listaa paitsi materiaaleja käytetään rakentamisessa ja pinnoitteet asemalta, mutta myös ne, joita käytetään talon; mallit ovat Giovanni Michelucci tilannut leima "Gruppo Toscano", kuten hankkeita asemalle ja myös hallituksissa kaksi järjestämiin kilpailuihin tammikuussa 1935 kuvallinen ja veistoksellinen koristeet talon, he olivat osa Italo Gamberini ja Pier Nicholas Berardi tietyissä edustus suunnittelijat.

Mukaan nykyajan kommentin, Palazzina Reale, sen "yksinkertaisuus", on asemalla monimutkainen "mielenkiintoisin ja älykäs hyödyntäminen lineaarisen Firenzen hengen vallinneita lopulla viidestoista luvulta lähtien."

Mukaan Cresti, jolle "marmori ja jäinen" Royal rakennus johtuu täysin suunnitteluun Michelucci, rakennus osoittaa, terävä geometrian ja joitakin retoriikkaa muodollisella tasolla, samanlaiset ominaisuudet fasistisen Giuseppe Terragni, pitää loput "suggestiivinen malli pystyy sulautumaan loistava synteesi, klassinen, Välimeren ja nykyaikaisuus".

Arkkitehtuuri

Eteni laidalta pitkin kautta Valfonda asemalta, josta erottuu selvästi koko päällysteen marmori persikankukka Carnian, talon päättyy pitkä kehitystä itse rakennuksen ja erottuu puhtaasta geometriaa sen linjat kuin taustalla tilaa sen edessä.

Se leviää yli neliön noin 28 metriä per puoli, järjestetään ympäri sali todellinen, suljettu kahden Eteisen pitkillä sivuilla ja ympäröi vastakkaisille puolille huoneen erityisesti kuningas ja ministerit huone, jossa liittyvät palvelut.

Rakennus, vuonna 1990 kunnostettiin sisältä ja tänään säilyttää alkuperäisessä muodossaan, koostuu monista laatu puuta.

Ulompi

Talolta, nyt presidentti, on sallittua suoraan jalkakäytävä kiskot läpi pylväiden piha, päällystetty mosaiikki kirkkaan punainen ja koristeltu palmuja, on viisi korkea kaaria kuistilla kunnia näkymät Via Valfonda puolestaan ​​kytketty ortogonaalisesti kiskojen kautta gallerian käytävän valaistaan ​​kaksi riviä suuret ikkunat.

Sivussa poispäin Valfonda Palazzina edeltää puoliympyrän tarkoitettu alun perin sotaharjoitukset ajoneuvojen edessä sisäänkäynti kuisti, ympäröity seinä rytmittävät pilasterit. Tämä on, jos voit piirtää pitkä uima-allas vuorattu siniset laatat ja apajille marmoria, mikä näkyy valkoinen ryhmässä patsaat Arno ja sen laakso, työ Italo Griselli, nojaten "täynnä" kuistilla kunnia. Suihkulähde koostuu uros ja naaras istuma-asennossa, tyypillinen edustus jokien, edessä iso amme-allas. Näyttää siltä, ​​että edessä mies, kuvanveistäjä oli maksanut kunnianosoitus arkkitehti Michelucci.

Korkeus rakennuksen tilavuutta näyttää olevan kehittyneempiä kuin kuistia läsnäolo kompakti kaiteen, joka kulkee pitkin kehä, salaaminen harjakattoinen katon keskihallissa.

Sisäinen

Käsittely sisustus ja yksinkertaisuus planimetric annetaan sen pätevyys käytöstä hienostunut materiaalien, vahvistaa tunnetta loistoa että pinnoite ulko jo ilmoittanut.

Lattia kulumisen galleria ja kuisti kunnia ovat vihreitä kiemurteleva Alppien, kun seinät toistaa koko kattoon marmoria persikankukka Carnian johon erottuvat kehykset kiinteässä valkoinen Carraran marmori ikkunoiden, lasituksen pääsy sisempi huone - nosti portailla dioriitti - ja kynnys valettu aukot ensimmäisessä kerroksessa.

Sali kunnia, avasi puolella kappaleita kolme suurta puukehysikkunat, marmorilla Red Levanto, stukki seinät Roman päällysteet pähkinä ja rikastuttavat kaksi korkokuvat vuonna stukki jakson piiritys Firenze, Mario Moschi, ja hetki rakentamisen kupolin Brunelleschin, Giannetto Mannucci.

Todellinen salonki, kehitetty pystysuoraan 10 metriä yhteensä korkeus rakennuksen valaistaan ​​suuri verho lasi keltainen aaltopahvin, leikkaa keskelle katon laatta, ja valolla läpi alabasteri näkemykset ensimmäisessä kerroksessa .

"Bysantin loisto" paljastuu kattaa laatat punainen marmori Castelpoggio jopa puolet seinät, sitten käsiteltiin Roman stukilla pähkinä ja tammi puulattiat, johon seisoo puolella päätä, marmori alustan Castelpoggio nojatuolit todellinen.

Keskiössä pään seinään, kehystävät pilasterit edelleen punainen marmori, seisoo paneeli mosaiikki sininen ja kultaa, arvokas solmu suunnittelu Savoy, kirjallinen ja alun perin kruunu keskustassa. Ikkunat yhteydenpitoa kaksi Eteisen on kehystetty valkoinen marmori Apuan.

Vuodesta eteinen ulos, esittää päättyy identtinen kunnia, se lähtee portaikko ensimmäisessä kerroksessa, marmoria vaiheet ja kohtasi marmori patsaat on Arni päällystämiseen ja kaide.

Sama hoito löytyy hoidossa kabinettia, joista yksi jo ministerien käytetään nykyisin toimistoissa FF.SS.

  0   0
Edellinen artikkeli Counterparts Tour
Seuraava artikkeli Antonio Machado

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha