KUKL

KUKL oli post-punk ryhmä islanti kahdeksankymmentäluvulla, kuuluisa siitä, että yksi ensimmäisistä, jossa laulaja Björk on toiminut.

Diskografia

Single:

  • 1983 - Söngull

Albumi:

  • 1984 - Eye
  • 1985 - KUKL à Paris 14/09/84
  • 1986 - juhlapyhät Euroopassa

Esiintymisiä kokoomateoksen osa:

  • 1984 - V.I.S.A. Presente, Euroopan kokoelma.
  • 1987 - Geyser - Icelandic Anthology Independent Music Kohtaus kahdeksankymmentäluvulla, kokoomateoksen osa.
  • 2002 - sukupuusi, CD boksi Björk.

Julkaisematon materiaali: MEGAKUKL:

  • Epävirallinen julkaisut: Megas ja KUKL kirjattu noin 20 konsertin aikana, jota ei koskaan virallisesti julkaistu.

Videoclip

  • 1984 - "Anna" - ohjannut Oskar Jonasson.
  • 1986 - "Keskinäinen Thrill".

Komponentit

  • Björk Guðmundsdóttir - ääni
  • Einar Örn Benediktsson - ääni, trumpetti
  • Gudlaugur Kristinn Óttarsson - kitara
  • Einar Arnaldur Melax - näppäimistö
  • Birgir Mogensen - alhainen
  • Sigtryggur Baldursson - Akku
  0   0
Edellinen artikkeli Beatrice Bar
Seuraava artikkeli Citroën M35

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha