Killer Barbies

Killer Barbies on espanjalainen yhtye punkin johdolla laulaja ja kitaristi Silvia Superstar.

Yhtye on osallistunut kaksi elokuvaa ohjannut Jess Franco: Killer Killer Barbys ja Barbys vs. Dracula. Tällä kertaa ryhmän nimi oli korjailla koska Mattel ei saa käyttää alkuperäisen.

Nykyinen kokoonpano

  • Silvia Superstar
  • Billy Kuningas
  • Lääkäri Muerte
  • Godzilla

Ex komponentit

  • Santai-Santai
  • De Bear Yogui
  • Dr. Gonzo
  • Super Bingo
  • Kabuto Jr
  • Maxter Man
  • Jeyper Man
  • Sininen Demon

Diskografia

Albumi

  • 1994 - Maqueta
  • 1995 - Dressed Kiss
  • 1996 -... Vain Freaks!
  • 1998 - Big Muff
  • 1999 - Myrkytys
  • 1999 - Vitun Cool
  • 2000 - Bad Taste
  • 2001 - Ihmiset Pez
  • 2003 - Sin Is In

Yksilöllinen ja EP

  • I Wanna Live In Tromaville-single
  • Elvis-Live Single
  • Sarjakuvat-single
  • Killer Barbies / Aneurol 50-Split Single
  • Killer Love-Single
  • Freaktown-single
  • Hyökkäys tappaja Barbies-EP
  • Crazy-single
  • Mars-single
  • Keskusta-single
  • Ihmiset Pez-single
  • Candy-single

Uteliaisuus

  • Hauskaa laulu käytetään maahantulon Candy Cane pelissä Rumble Roses.
  • Samassa pelissä, Candy sanoi haastattelussa olla osa punk-bändi Killer Bambies.
  • Laulu hullu! Sitä käytetään Rumble Roses XX merkintä joukkue Dog / Spencer.
  • Kappaleet vauvan kanssa kaksi päätä ja kadulla ovat osa soundtrack FlatOut.
  0   0
Edellinen artikkeli Torre della Bella Marsilia
Seuraava artikkeli Charles Horvath

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha