Kate Ryan

Kate Ryan, syntynyt Katrien Verbeeck on belgialainen laulaja.

Elämäkerta

Syntynyt perheeseen muusikoita, hän oppii nopeasti piano ja kitara voittanut lukuisia Music Awards lapsuudesta. Hän alkoi esiintyä, kitara kädessä, baareissa, kahviloissa ja yökerhoja, kunnes 16-vuotiaana hän löysi kykyjenetsijä joka pyysi häntä kirjata studiossa.

Myöhemmin hän tuli jäsen popyhtye Melt.

Hän julkaistiin vuonna 2001 hänen albumi Scream enemmän, saada jonkinlaista menestystä Euroopassa tanssi kaavioita laulu Désenchantée, uudelleentulkinta Mylène Farmer. Myöhemmin on monia onnistumisia Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Saksassa, Skandinaviassa, Puolassa ja Italiassa Libertine, ma cœur Resiste encore ja vain jos I

Hän oli syytettiin plagioinnista mukaan maanmies Lara Fabian varten yhden silmin kuten hänen Givin'up on sinulle. Kiista on edelleen käynnissä.

18. toukokuuta 2006 hän edusti Belgian semifinaali Eurovision laulukilpailun 2006 Ateenassa, mutta ei päässyt lopulliseen kanssa otsikko Je t'adore.

Vuonna 2007 hän oli menestys yhden Voyage Voyage Desireless kannessa 1986. Vuonna 2008 hän julkaisi kaksi singleä: LILY ja Ella, elle l', toinen on cover France Gall. Laulu me kaikki kuulumme, valittu hymni Eurogames 2007, kuten Voyage Voyage, sisällytettiin Album ilmaiseksi, julkaistu puolivälin tienoilla vuonna.

Vuonna 2009 se julkaistiin konseptialbumi Ranskan conncetion, kokoelma kappaleita ranskaksi.

Kesäkuuta 2012 se oli vuorossa Sähköshokki, jotka sisältävät yksittäisiä lovelife ja Broken ".

Touko-elokuu 2013 hän julkaisi kaksi singleä julkaisematonta: pimeässä Heart ja Flow.

Diskografia

Albumi studio

  • 2002 - Erilaiset
  • 2004 - Alive
  • 2006 - Alive
  • 2008 - Ilmainen
  • 2012 - Sähköshokki

Palkinnot ja Ehdokkaaksi

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Kate Ryan
  0   0
Edellinen artikkeli Ethel Barrymore
Seuraava artikkeli Peugeot RCZ

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha