Karibia Coot

Karibian Coot on vesi lintu perheen Rallidae, nidificatrice istumista Karibian ja joillakin alueilla Venezuela.

Kuvaus

Aikuiset, 33-38 cm pitkä, on lyhyt nokka ja ohut valkoinen punaruskea paikalla lähellä loppua ja kilpi valkoinen edessä. Runko on harmaa pään ja kaulan tummempi kuin muualla kehossa. Jalat ovat keltaisia ​​ja ovat sahalaitaiset sormien sijaan webbed jalat. Se eroaa American nokikana koska jälkimmäinen omistaa punainen kuoppia päällä etulevyn.

Biologia

Heidän puhelu, samanlainen kuin amerikkalaisten Coot, muodostuu starnazzio korkea, joskus samanlainen kuin hanhet.

Karibian coots voi sukeltaa etsimään ruokaa, mutta myös ruokkia maalla. Ne ovat kaikkiruokaisia ​​ja syövät kasveja, hyönteisiä, kaloja ja muita vesieläimiä.

Rakentaa pesän tai kelluvat matalikko, deponendovi 4-8 pilkullinen munia valkoinen tai vaalean ruskea. Ne ovat yleensä nähty avoimilla vesillä.

Jakelu ja elinympäristö

Jalostus elinympäristö koostuu makean veden järviä ja suoalueita.

Taksonomia

Se oli joskus käsitelty alalaji amerikkalainen Coot, Fulica caribaea amerikkalainen.

  0   0
Edellinen artikkeli Kansainvälinen näyttely maku
Seuraava artikkeli Natalia Viganò

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha