Julian Lennon

John Charles Julian Lennon, tunnetaan yksinkertaisesti Julian Lennon, on brittiläinen laulaja-lauluntekijä ja kitaristi.

Julian on vanhin poika entisen laulaja ja kitaristi Beatles John Lennon, ja ainoa poika hänen ensimmäinen vaimonsa, Cynthia Lennon. Hänen kummisetä oli Brian Epstein, johtaja bändi isänsä. Sean Lennon on velipuolensa.

Elämäkerta

Paul McCartney omistettu Julian Lennon laulu Hey Jude 1968; aluksi teksti säveltänyt McCartney sanoi "Hei Jules", lempinimi Julian, mutta syistä foneettinen muuttunut Jules Jude. Ja John Lennon sävelsi laulun Lucy in the Sky timantteja alkaen piirustus poikansa. Lisäksi, White Album näkee läsnäolo Good Night, kehtolaulu luoma John hänen poikansa, kun hän oli viisi.

Keväällä 1985, Julian Lennon piti kolme konserttia New Yorkissa. Yhdessä kolme iltaa, hän ja hänen äitinsä Cynthia nähtiin ravintolassa Sean Lennon ja hänen äitinsä Yoko Ono. Kuitenkin entinen rouva Lennon sanoo: "Sen jälkeen kun ensimmäinen näyttely Julian New Yorkissa: olimme häntä, Yoko ja Sean. Se oli kauha vastustamaton valokuvaajat, mutta vaikka me naimisiin sama mies ja oli lapsi hänen, hän ja minä olimme ja olemme vielä napojen toisistaan. "Se oli yksi vieraita elokuva / konsertti Chuck Berry" Hail! Hail ! Rock'n'roll! ". Kaksi duetto kuuluisan "Johnny B.Goode".

2. lokakuuta 2011 jälkeen 13 vuotta edellisestä albumista, se julkaistiin uuden albumin kaikki muuttuu.

Diskografia

Albumi

  • 1984 - Valotte
  • 1986 - Secret arvo Daydreaming
  • 1989 - Mr. Jordan
  • 1991 - auttaa itseäsi
  • 1998 - Valokuva Smile
  • 2011 - kaikki muuttuu

Kokoelmat

  • 2001 - VH1 Behind the Music: Julian Lennon Collection

Yhteistyö

  • 1986 - Dave Clark Aika
  • 2011 - eri kirjoittajien Shine On! Songs Volume One

Yksittäinen

Luokitus

  0   0
Edellinen artikkeli Muuttaminen ruoka
Seuraava artikkeli Painajainen Cinema

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha