Jo Ring

Jo Ring, vaihe nimi Giovanna Coletti, on laulaja-lauluntekijä ja tv-juontaja Italian.

Elämäkerta

Punk ajanjakso

Alku musikaali nähdä sen käyttöön, ei vielä iän, eturivissä kärjessä musiikkia punk liikkeen Italian. Hänen ensimmäinen nauhoitus vuodelta 1980 Cramps etiketti, jonka hän julkaisi 45s ovat huonoja / Horror, jossa kaikkien naisten ryhmä Kandeggina Gang, nimi valittu symboloivan radikaali puhdistus että ryhmä lähti tehdä kanssa musiikillinen perinne. Ryhmä, joka syntyi niin Sosiaalikeskus Santa Maria di Milano, leimasi voimakas aksentti anti-seksistisiä, se ei ole jättänyt toistaa aikana live-esityksiä, kuten maaliskuun 1980 aikana joka käynnisti Tampax petsattu punaisella järkyttynyt yleisö Piazza Duomo Milanossa.

Kesäkuussa 1980 Jo Ring on puolue Rock johtajia, kuka saa esiintyä kunnallisvaaleissa.

Vuotta myöhemmin, vuonna 1981, 18-vuotiaana hän menee riippumaton levy-yhtiö Secret 20th, vain perustettu, joiden julkinen soolo LP Malli peloton, joka sisältää 16 kappaletta punk rock. Tämän ennätys vahvistaa hänen lahjakkuutta kapinallinen ja paljastaa vahva anarkistinen henki mukaisesti avantgarde-aikana. Kannustamalla markkinoille palaute teollisuuden, myös ulkomailla, kiitos selkeitä sanoja, joskus hämmentävää, mutta silti hyvin tyypillinen nuorten ongelmista tuolloin, ja synkopoitu musiikkia, kansainvälisiä vaikutteita, joista voit tunnistaa sen ska. Tässä albumi, sisällyttää joissakin aiemmissa tallenteita, kuten hänen ensimmäinen menestys Skizzo skizzo, jossa videoleikkeitä teeskentelee siepata suosittu kristitty laulaja, symboloi uudistamista radikaaleja ja väkivaltaisia ​​että hänen musiikki tarjoaa. Kaksi muuta suosituinta single albumin Raiskaus Kauhu kappaleita ja kultti vielä tänään, mutta tuolloin aiheutti tunne, skandaali ja sensuuri. Tämä tallenne kokemus jo merkitty kohokohta diskografia Jo Ring, ainakin käsitteellisellä tasolla, joka vähitellen stempererà muistiinpanoja vähemmän rahiseva ja tavanomaisesti pop, vaikka piristymisen joitakin ihmisarvoisen kaupallinen menestys. Vuonna 1982 hän levytti 45 kierrosta Afrikka, omistettu Nelson Mandela.

Rock pop

Vuodesta 1983, Jo Ring työskennellyt ryhmä Kaos Rock, ohjaavat sen historiallinen kumppani, Gianni Muciaccia, jonka kanssa edistää albumi Shake. Vuonna 1983 single julkaistiin sijaan Seikkailijat kanssa, joka osallistuu Festivalbar, jonka musiikkivideo on ammuttu Etna tulivuori erupting. Seuraavana vuonna, 1984, vaikuttaa toisen 33 kierrosta, Bizarre, hänen pitkän pelissä kuuluisampi, suuntautunut Italo disco ääni, tyypillinen aikakauden, joka sisältää suuri myyntimenestys I Love muchacha ja osallistui myös tätä biisiä menestys Festivalbar. Otsikko, ilmeisesti viittaus rakkaus lesbo, on oikeastaan ​​sanaleikki että kaikuja nimi poikaystävänsä. Albumilta se tarjotaan kokeellinen video nimikappale outoja Polaroid manipuloida Antonio Contiero ja ohjannut Alessandro Furlan, muokattu sarjakuva Soft Virrat lehdessä julkaistiin Frigidaire tekstitiedostosta Carmen Covito.

Lisäksi yhden I Love muchacha 1984, julkaistu myös Espanjassa ja Saksassa, hyvä menestys vuonna 1985 edustaa laulu Roulette, joka osallistuu Festivalbar. Pidempi sitoutunut ensimmäinen esittelee laulu Latinalaisessa, tai onnea, toinen disko tanssi johtavat Festivalbar 1987 ja myöhemmin omistaa albumin ekologisia, oikeus Terra Magica, 1988 ja kiintynyt omistajaansa Demetrio Stratos. Vuonna 1989 hän osallistui Sanremo Rock ja suorittaa illalla kun on kansainvälisiä vieraita.

Vuonna 1990 hän osallistui viidennen kerran vuonna Festivalbar kanssa tanssi track Whole Lotta Rakkaus tulossa ulos yksilönä ja kova sekoitus ja sisältyy hänen neljäs albumi Traces 80/90 sisältävien yksittäisten kaiverrettu vuosikymmenen aikana 80-luvulla enemmän joitakin julkaisemattomia.

Vuonna 1991 suuri menestys laulaa lavalla on Sanremon festivaali yhdessä Sabrina, pop hymni Me olemme naisia, hän kirjoitti, varmasti pala Jo Ring parhaiten tunnetuksi suurelle yleisölle, joka varmasti outshines hänen viimeisen kiven.

Seuraavana vuonna, vuonna 1992, se uudelleen ehdolla osallistumaan Sanremo Festival, mutta viime hetkellä, on jättää pois tapahtumien, koska näyttää siltä, ​​että hänen Me gusta liike ei ole uusi laulu. Albumi liikkeet suuntautuvat pääasiassa ääni tanssia, jossa vaikuttava myynti seurauksena varmasti auttoi tam-tam median skandaali Sanremo. Toinen single albumilta on Air esitetään kesällä 1992 eri televisio-ohjelmia. Myös vuonna 1992 hän näytteli Pier Francesco Pingitore rotkon möly, jossa hän laulaa laulun ujo mukana liikkeitä.

Palaamme jälleen Sanremo seuraavana vuonna, vuonna 1993, Balla italia, CD on sama nimi, vapautettiin kappaleen tapahtuma, joka sisältää myös kappaleen haluan mikrofoni, joka oli teema radio-ohjelma, joka johti Radio Sound Dimension vuonna 1993. Myös tänä vuonna hän on työskennellyt kaupungin sanomalehti Intrepid kun valitaan vastaamaan lukijoiden kirjeet. Samalla ne julkaisevat sarjakuvia että ominaisuus vain taiteilija, joka on nimeltään seikkailut Jo Ring julkaistaan ​​myös sull'Intrepido.

Vuonna 1994, hän julkaisee toisen albumin, 2p LA - xy = yksinkertaisemmin tunnetaan Noi jälkeen osallistuminen Festival of Italian Canale 5, jossa laulu voisi olla sinä. Levyltä, joka on hyvälaatuista musiikkia, ne louhitaan yksittäisen tuhat tarinaa, ja Tule, jotka on esitetty eri televisio-ohjelmia. Sittemmin se julkaisee vain satunnaista ja jotkut CD Singles Collection, hyvin rajoitettua jakelua. Vuonna 1996 musiikkiohjelma Roxy Baari Punainen Ronnie esittelee CD yksittäinen Odotan kanssa räppäri T Luke vuonna 1997 ja kokea uuden genren Jungle ja vapauttaa CD yksittäinen Jo viidakossa.

Vuonna 2003 vaikutti tanssi kannessa Can not Take My Eyes Off You ja poistuu CD single. Viimeisten joukossa yhden korostamme lauluja Dream, Saanen, soita minulle soita minulle, toinen rakkaus on mahdollista ja 2009 remix Me olemme naisia, joiden kanssa hän osallistui televisio-ohjelmassa RaiUno Ciak, laulua ja konsertti San Siro Milanossa järjestämässä Laura Pausini Friends Abruzzon kesäkuussa 2009. Uusi single, julkaistiin versio Ep television sisällä Moda kokoaminen Vol.1 kokoelma, nimeltä elämä on nainen.

Loppukeväästä 2011 Fashion Night Miami Beach Miami on esikatselun yhdessä DJ Ben DJ uuden tanssin yhden, vuonna Englanti nimeltään Never Get Down julkaistiin 28 kesäkuu 2011 vuonna digitaalisia markkinoita kolme eri versiota.

Helmikuussa 2012 Milanon laulaja julkaisi albumin oikeus Olemme naisia, koostuu kokonaisuudessaan kattaa Italian kappaleita naisten, ja kapteenina samannimisiä yhden, esitetyn konsertin aikana "Friends of Abruzzo", vuonna San Siro. Tämä levy sisältää joitakin mielenkiintoisimmista kappaleita omistettu naisille, mukaan lukien kansi naiset tietävät Ligabue, tytöt Mustat sattumalta, nainen J. Lennon, naisille, tuonut menestystä Sugar.

Televisio ura

Jo Ring aikana luvun esitetään joitakin televisio-ohjelmia: loistava ajaa peli Rai 2, Varkaitten paratiisi ja Sanremo nuori Rai Uno, kaikki 1993; Bittinen matka Sveitsin TV 1995; Festivaali Rai Uno, vuonna 1996; Kaupunki laulaa Channel 5, vuonna 1997. Vuonna 1993, juontaja Tg musiikin verkko Videomusic.

Vuodesta 1999, se on kiinteä tilaa Channel 4, kanssa viikoittain TV-ohjelma Fashion, omistettu maailmaan muotinäytöksiä. Tästä kokemuksesta on syntynyt temaattisia satelliittikanava on sama nimi, luokka Fashion TV, ensimmäinen TV omistettu italialainen muoti, matkustaa, tulli ja elämäntavat lähettää 24 tuntia 24 Sky ja omistama laulaja. Lähetyksen aikana ne ovat myös tarjotaan eri kappaleita ja videotaiteilija. Koska 2009-2010 kauden, ohjelma muutti Italiaan ensimmäisessä lopussa aamulla. Vuodesta 2011, ohjelma on esitettiin uuden kaavan nimeltään Modamania, lähetetään myös A5.

Vuonna 2005 hän osallistuu tositv Channel 5 maatilalla, jossa hän ryhtyy vastoin asetuksen lähetyksen, järjestää kollektiivinen paastot ja ryhmä meditaatioita, ja miehittää yksi alueista kielletty hänen tulleen lähes välittömästi hylätään, saa hyvä tiedotusvälineissä.

Tammikuussa 2010 hän johtaa ohjelman naisten nelinpeli Rai Radio 1.

Alkaen 10 lokakuu 2012 johtaa RAI 2-tilaan.

Vuonna 2014-2015 televisio kausi on säännöllinen asiakas Domenica In Rai 1, joukossa laulajat "vanhempi" kykykilpailun sisällä ohjelman edelleen lentää, yhdistettynä Carolina venäläisten, laulaja "junior" The Voice.

Diskografia

Diskografia soolo

Albumi

  • 1981 - Tyttö ilman pelkoa
  • 1984 - Bizarre
  • 1988 - Maan magia
  • 1992 - Liikkeet
  • 1993 - Balla Italian
  • 1994 - 2p ± xy =
  • 2012 - Me olemme naisia

Kokoelmat

  • 1990 - Traces 80/90
  • 1998 - Me olemme naisia ​​ja muita onnistumisia

Yksittäinen

  • 1981 - Skizzo Skizzo / Sisäinen energia
  • 1982 - Afrikka / liikkuva
  • 1983 - Seikkailijat / Voodoo
  • 1984 - I Love muchacha / Bizarre
  • 1984 - Indiana Jones / Anna minulle rauhaa
  • 1985 - Roulette / My Love ei ole aikaa
  • 1987 - O Fortuna / Metallica
  • 1988 - Earth Magic / en pidä chumps lisää
  • 1988 - Devil / Ei kuva minulla on sinua
  • 1990 - Whole Lotta Rakkaus
  • 1991 - Me olemme naisia
  • 1992 - Me gusta liikkuvuus
  • 1992 - Air
  • 1993 - Balla Italian
  • 1993 - Haluan mikrofoni
  • 1994 - Tule
  • 1994 - voisit olla sinä
  • 1995 - En voi odottaa
  • 1997 - You Make Me Feel
  • 2000 - Naiset auringossa
  • 2003 - Ei voi Take My Eyes Off You
  • 2009 - Me olemme naisia
  • 2011 - Elämä on nainen
  • 2011 - Never Get Down

Investoinnit

  • 1982 - tummat varjot, Shake Shake Kaos Rock
  • 2003 - Virta Rock targato sielu Italiassa 2003
  • 2011-6 kaunein tarina elämästäni, Elämä on naispuolinen tv Moda Compilation Vol. 1

Videoclip

  • 1981 - Skizzo Skizzo
  • 1983 - Seikkailijat
  • 1984 - Bizarre
  • 1991 - Me olemme naisia
  • 1997 - You Make Me Feel
  • 2000 - Naiset auringossa
  • 2003 - Ei voi Take My Eyes Off You
  • 2003 - Virta sielu
  • 2009 - Me olemme naisia ​​- Live San Siro Stadium
  • 2010 - Elämä on nainen
  • 2010-6 kaunein tarina elämästäni
  • 2011 - Never Get Down
  • 2013 - Free Your Rakkaus
  • 2014 - I Do not Need You

Kanssa Kandeggina Gang

Yksittäinen

  • 1980 - ovat huonoja / Kauhu

Televisio

  • Iso hanhi peli
  • To Catch Thief
  • Sanremo Nuoret
  • Castrocaro Festival
  • Viva Napoli
  • Bit Trip
  • Tapahtuma
  • Kaupunki laulaa
  • City of Women
  • Fashion TV
  • Maatila
  • Ciak ... laulaa!
  • Suositeltava
  • ModaMania
  • Muodista
  • Domenica In

Filmografia

Elokuva

  • Merirosvo! Cult Movie, ohjannut Paul Ricagno
  • Kurkku möly, ohjannut Pier Francesco Pingitore
  • Huivi, ohjannut Frizzi Maniglio

Singing kilpailut

  • Sininen, 1983 Raiskaus
  • Festivalbar 1983 Seikkailijat
  • Festivalbar, 1984 I Love muchacha
  • Festivalbar, 1985 Ruletti
  • Festivalbar, 1987 O Fortuna
  • Festivalbar, 1990 Whole Lotta Love
  • Festivaali Sanremon, 1991 Me olemme naisia
  • Festivaali Sanremon, 1992 Me gusta liike,
  • Festivaali Sanremon, 1993 Balla italia
  • Cantagiro, 1993 Mikrofoni I / Emme hölmöjä Mica Kaikki
  • Italian Festival, 1994 voisi olla sinua
  • Cantagiro, 2005 Toinen rakastan sinua

Radio

  • Haluan mikrofoni
  • Tan kuu
  • Naisten nelinpeli
  0   0
Edellinen artikkeli Italian ympäriajo 2009
Seuraava artikkeli Brian Baker

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha