James Labrie

Kevin James Labrie on kanadalainen laulaja, joka tunnetaan roolistaan ​​laulaja progressiivisen metallin yhtye Dream Theater. Progressiivista metallia ympäristö arvostetaan sen laajennettu laulu kyvyt, hänen soolouransa on runsaasti investointeja ja yhteistyötä; ensimmäisen soololevynsä, pitää sen itse, julkaistaan ​​salanimellä Mullmuzzler, julkaistiin vuonna 1999.

Elämäkerta

Varhainen

Syntynyt Penetanguishene Ontario, LaBrie alkoi laulaa ja soittaa rumpuja 5-vuotiaana. Murrosiässä hän oli jäsenenä useissa ryhmien sekä laulaja ja rumpali ja muutti myöhemmin Toronto 18 vuoden iässä jatkamaan musiikillinen matka. Tällä hetkellä silti hän asuu Torontossa vaimonsa Karen, tytär Chloe, ja poika Chance Abraham.

Ura

Talvi Rose

Kun sitoumukset eri ryhmien, hän tuli laulaja Glam Rock Winter Rose, jonka kanssa hän julkaisi samannimisellä albumi vuonna 1989.

Dream Theater

Vuonna 1991 hän sai tietää, että Dream Theater, ryhmä sitten tuntematon, etsivät laulaja. Niinpä hän päätti lähettää omia ennätys ja oli nopeasti kutsuttiin New Yorkiin koe täynnä. Testi meni hyvin ja LaBrie valittiin yli 200 muita ehdokkaita täyttää koko ajan roolin laulaja ryhmään.

Kuten on jo kaksi Johannes bändissä ja toinen Kevin LaBrie hän luopui etunimi ja hyväksyi vaiheessa nimi James LaBrie.

Dream Theater edelleen tallentaa cover Perfect Strangers Deep Purple BBC studiossa Bruce Dickinson, ja leikkii hänen elää Medley Iron Maiden kaupungista Los Angeles). Sittemmin LaBrie on ollut merkittävä vaikutus laulumelodiat kaikkien albumit Dream Theater, mutta edelleen vain vähän vaikutusvaltaa ryhmän kokoonpano. Paitsi musiikillinen puoli, puoli koostumuksen tekstien, LaBrie on kirjoittanut tekstejä ainakin yhden kappaleen albumia kohden, että jokainen ryhmän jäsen julkaisi hänen kanssaan.

Soolouransa

Sen lisäksi, että sitoumusten Dream Theater, LaBrie on myös aktiivinen soolouralle, joka alkoi vuonna 1999 vapauttamaan pitää sen itse läpi lempinimi Mullmuzzler. 11. syyskuuta 2001 hän julkaisi toisen soololevynsä, nimeltään James Labrie n Mullmuzzler 2, ja vuonna 2005 julkaistiin Elements taivuttelua, ensimmäinen albumi, jossa LaBrie lähtee lempinimi hyväksi hänen oikea nimensä.

Neljäs studioalbumi, Static Impulse, julkaistiin 27. syyskuuta 2010 kun viides albumi, nimeltään Resonance kestämätön, julkaistiin 26 heinäkuu 2013 Euroopassa ja elokuussa 6 Yhdysvalloissa.

Muut hankkeet

LaBrie on lainannut äänensä monille albumit muiden taiteilijoiden ja albumeja kunnianosoitus eri vaikuttaneista taiteilijoista. Hän on esiintynyt monissa levyjä Trent Gardner, sekä albumeita taiteilijoiden kuten Ayreon, Shadow Gallery, Tim Donohue ja Lukukehyksensiirtomutageenit. Vuodesta 2004, LaBrie True Symphonic Rockestra työskentelee hankkeessa, yhdessä Thomas Dewald, Vladimir Grishko, Dirk Ulrich, Christoph Wansleben, Sandro Martinez, Paul Mayland, Marvin Filippi ja Igor Marin. Heidän 2006 albumi valmistui heinäkuun alussa, jossa Brainworx ja Marinsound mukana julkaisussa.

Tyyli ja musiikillisia vaikutteita

Musiikillinen inspiraatiosta LaBrie tulee monia erilaisia, taiteilijoilta rock ja metalli näyttämölle Aerosmith, Journey, Judas Priest, Metallica ja Van Halen klassisen säveltäjät kuten Wolfgang Amadeus Mozart, Antonio Vivaldi ja Beethoven. Viime aikoina hän väitti kuunnella Muse, Switchfoot, Two Door Cinema Club, Mutemath, Young Giant, I See Stars, Bring Me the Horizon, August Burns Red ja Sleeping Silence.

Mitä vaikutteita laulu, LaBrie lainasi Steve Perry, Freddie Mercury, Sting, Paul Rodgers ja Nat King Cole kaikkein vaikutusvaltaisin laulajia.

Ruokamyrkytys

29 päivänä joulukuuta 1994, kun hän oli viettää loma Kuubassa, LaBrie törmäsi vakava tapaus ruokamyrkytyksen, ja oksentaa, olet revitty äänihuulet. Kolme eri ENT asiantuntijoita, jotka häntä tutkinut sanoivat he eivät voineet tehdä mitään hänelle, että ainoa asia, hän voisi tehdä oli levätä hänen äänensä niin paljon kuin mahdollista. Kuitenkin 12 tammikuu 1995, vastoin lääkäreiden tilauksia, osallistui tukemiseen kiertueen Herätkää Japanissa äänellä kaukana normaalista. LaBrie sanoi, ettei tunne ääneen "paikalleen" ainakin vuoteen 2002.

Diskografia

Solisti

  • 1999 - Keep It itsellesi
  • 2001 - James Labrie n Mullmuzzler 2
  • 2005 - Elements of Persuasion
  • 2008 - Prime Cuts
  • 2010 - Static Impulse
  • 2013 - impermanent Resonance
  • 2014 - En rikkoa EP

Kanssa Winter Rose

  • 1989 - Winter Rose

Dream Theater

  • 1992 - Kuvat ja Sanat
  • 1994 - Awake
  • 1995 - Change of Seasons
  • 1997 - Falling Into Infinity
  • 1999 - Metropolis Pt. 2: Scenes from Memory
  • 2002 - Six Degrees of Inner Turbulence
  • 2003 - Train of Thought
  • 2005 - Octavarium
  • 2007 - Systemaattinen Chaos
  • 2009 - Black Clouds & amp; Hopea Vuoria
  • 2011 - A Dramatic Turn Of Events
  • 2013 - Dream Theater

Kanssa Lukukehyksensiirtomutageenit

  • 2003 - Unweaving Rainbow

Yhteistyö

  • 1991 - Fates Warning - Parallels
  • 1998 - Shadow Gallery - Tyranny
  • 1998 - Explorers Club - Age Of Impact
  • 2001 - Leonardo - Absolute Man
  • 2002 - Explorers Club - Raising Mammoth
  • 2004 - Ayreon - Human Equation
  • 2006 - Henning Pauly - babysteps
  • 2007 - John Macaluso & amp; Union Radio - Radio Waves Goodbye
  • 2009 - Redemption - Lumisade tuomiopäivänä
  • 2009 - True Symphonic Rockestra - Concerto True Minor
  • 2011 - Eden kirous - Ei Holy Man

Kunnianosoitus albumi

  • 1996 - Working Man - Kunnianosoitus Rush
  • 1997 - Dragon hyökkäys: Tribute to Queen
  • 1999 - Encores, Legends & amp; Paradox - Kunnianosoitus Musiikki ELP
  • 2000 - sitoa Mix Down - Kunnianosoitus Queen
  0   0
Edellinen artikkeli Alex Zülle
Seuraava artikkeli Mount Jafferau

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha