Jacques Deval

Jacques Deval, salanimi Jacques Boularan, oli näytelmäkirjailija, ohjaaja ja kirjailija Ranskan.

Elämäkerta

Son of Art - hänen isänsä oli näyttelijä -, minkä jälkeen Sorbonnessa eri opintoja, jotka vaihtelevat lääketieteen kirjaimia.

Vaikka vahva likinäköisyys, myös hän osallistui Suuren sodan kolmen vuoden apu-. Sen päätoimialana oli teatteri, jossa hän tuotti yli neljäkymmentä komedioita, joista ainakin tusina kansainvälisesti merkittävä, vakiinnuttamaan asemansa yksi kuuluisien taiteilijoiden välillä kaksi maailmansotaa.

Huolimatta yleisesti voidaan määritellä valossa tai muuten kulutuksen, ja tämä johti tarvetta seurata innokas silmä suuntauksia ja maistuu julkisen, laatu keksintöjen, ellei tyylikkyys ja hienostuneisuus kielen ja löydetyt ratkaisut, ei liian holhoava. Todellakin, hänen kirjallisesti seurasi hämärä linjat, pitää enemmän kuin kunnollinen leikkaus erotiikka raja sentimentaalisuus.

Yksi hänen nuoret oppilaat annoverarono Gérard de Villiers ja Bernard Eschasseriaux, kun toimijoiden kesken käynnistettiin muistaa Claude Godard.

Works

Teatteri

  • 1920: Une faible femme komedia Kolminäytöksinen, esiintyi ensimmäistä kertaa 12 toukokuu 1920 Théâtre Feminacon Renée Falconetti ja André Luguet
  • 1921: Le Soleil de Minuit, 3. kesäkuuta klo Nouveau Théâtre
  • 1923 Beauté, lokakuu 11 Théâtre Marigny
  • 1924 Le Bien valitettavasti 2. helmikuuta Théâtre de la Renaissance
  • 1924: La Beauté du Diable, 23. joulukuuta klo Théâtre de Monte Carlo
  • 1926 Dans sa candeur naiivi, tammikuu 14 Comédie Caumartin
  • 1926: L'Amant Reve 29. tammikuuta klo Comédie Caumartin
  • 1926: La Rose de septembre 2. maaliskuuta Théâtre de l'Athénée
  • 1927 "Viens avec nous petit, Théâtre de la Renaissance
  • 1927 Le Vin nouveau 21. tammikuuta Théâtre de la Renaissance
  • 1927 ventôse komedia Kolminäytöksinen, 25. marraskuuta klo Comédie Caumartin Paul Bernard, Henry HOURY, Marguerite Moreno, Lucienne Pariset ja Pauline Carton
  • 1928: Une belle fille keitä 28. marraskuuta Théâtre Antoine
  • 1929: Debauche 7. maaliskuuta klo Comédie Caumartin
  • 1930: Barricou 26. maaliskuuta Théâtre de l'Athénée
  • 1930: Etienne 1. huhtikuuta Théâtre Saint-Georges
  • 1931: Route des Indes, lokakuu 21 at Théâtre du Gymnase
  • 1932: Mademoiselle, Théâtre Saint-Georges
  • 1932: Mr. Bracoli 7. syyskuuta Théâtre des Nouveautés
  • 1932: Onzième commandement, lokakuu 27 Théâtre des Variétés
  • 1933: Lundi Huit heures 21. huhtikuuta Théâtre des Ambassadeurs
  • 1933 prière pour les vivants 27. syyskuuta Théâtre de l'Athénée
  • 1933 Tovaritch, lokakuu 13 Théâtre de Paris
  • 1934: L'Age de Juliette 7. joulukuuta Théâtre Saint-Georges
  • 1934: Marie Galante 22. joulukuuta Théâtre de Paris
  • 1938: Femmes, 4. marraskuuta Théâtre Pigalle
  • 1947: La Femme de ta jeunesse, lokakuu 23 at Théâtre Antoine
  • 1948: KMX labradorinnoutaja 29. tammikuuta Théâtre de la Bruyere
  • 1948: On Figaro Beaumarchais on 3. lokakuuta klo Comédie Française
  • 1950: Ce Soir à Samarcande 29. syyskuuta Théâtre de la Renaissance
  • 1951: Le Rayon des Jouets 24. huhtikuuta Théâtre de la Madeleine
  • 1951 Ô Mutta Mistress 22. toukokuuta Théâtre des Ambassadeurs
  • 1951: Shadows Chère joulukuuta 29 at Théâtre Edouard VII
  • 1952: Le Bonheur des méchants 10. joulukuuta Théâtre des Bouffes Parisiens
  • 1953: Demeure siveä et puhdas, Théâtre Edouard VII
  • 1953: Il était une kilpailuista 28. helmikuuta Théâtre de la Renaissance
  • 1953: Chevalier Nylon, Palais de Chaillot
  • 1953: Demeure Chaste et Pure 12. kesäkuuta Théâtre Edouard VII
  • 1954: Manière vahva, helmikuu 9 at Théâtre de l'Athénée
  • 1954 Namouna 1. lokakuuta Théâtre de Paris
  • 1955: Il ya longtemps que je t'aime 15. tammikuuta Théâtre Edouard VII
  • 1955: Charming soirée 10. marraskuuta Théâtre des Variétés
  • 1957: Prétentaine 20. syyskuuta Théâtre des Ambassadeurs
  • 1958: "Romancero 15. helmikuuta klo Comédie des Champs-Elysees
  • 1959: Dilemme du Docteur syyskuuta 18 Théâtre des Bouffes Parisiens
  • 1959: Une Histoire de Brigands 4. joulukuuta alThéâtre des Ambassadeurs
  • 1961: Spéciale Dernière 16. joulukuuta Théâtre de la Renaissance
  • 1962: Milon Venus, Théâtre du Gymnase
  • 1963: Le rohkeutta de Minuit 6. helmikuuta Brysseliin
  • 1963: Et l'Enfer Isabelle ?, 21 syyskuu klo Comédie des Champs-Elysees
  • 1964: Man Comble helmikuuta 22 Théâtre des Variétés
  • 1967: Xavier 14. helmikuuta Théâtre Edouard VII
  • 1980: Miam miam, tammikuu 13 Théâtre Marigny

Filmografia

  • 1933: Une vie Perdue, Une vie Perdue
  • 1935: Tovaritch
  • 1936: Club de Femmes
  • 1937: Café Métropole
  • 1950: Kutsu du Mardi

Huomautuksia

  • ^ Muse, De Agostini, Novara, 1966 Vol.IV, pag.176
  0   0
Edellinen artikkeli Recco
Seuraava artikkeli Kehittäminen kylpy

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha