Itsemurha

Itsemurha on rock-yhtye sähköisen US ajoittain toiminut vuodesta 1971 ja koostuu Alan Vega ja Martin Rev Kuten Silver Apples, ovat ensisijaisesti duo puhe- ja syntetisaattori.

Vaikka he eivät ole koskaan olleet suosittuja suuren yleisön, ne pidetään nyt erittäin innovatiivinen ja vaikutusvaltainen. Viitaten kriittinen ryhmä Wilson Neate sanoi, "olivat vaikutusvaltainen kuin Clash. Kuunteleminen niiden samannimisellä debyyttialbumi vuonna 1977, se näkyy selvä: ääni syntikkapoppia, techno ja teollisuuden tanssi eighties ja luvun, ja uusi New Wave metalliset ääniä, niissä kaikissa viitataan tuon albumin ratkaiseva. "

Historia

Duo on saanut nimensä nimi sarjakuvan Ghost Rider nimeltä "Saatana Suicide", suosikki sarjakuva Alan Vega. Yksinkertainen näppäimistö riffi Rev oli mukana akku melko kova ja karkea, joka oli taustalla husky ääni ja usein vääristynyt sähköisesti Vega.

Suicide syntyi alkupuolella punk kohtaus New Yorkissa, tulossa suosittu ansiosta niiden konsertteja ja niiden aggressiivinen ilme. Ensimmäinen albumi julkaistiin uudelleen kanssa bonusbiisiä lukien noin 23 minuutin ajaksi Bryssel, tallennus konsertti ryhmä, joka rappeutunut rähinä.

Ensimmäinen albumi, Suicide, pidetään yhtenä suurista klassikoita "kirottu" nykyajan kiven. Tunnetuin laulu lienee Frankie Teardrop, kertomisen tarina nuoren työntekijän 20 vuoden, köyhyyteen, joka johti äärimmäinen toimenpide ja epätoivoinen, koska elämä liian kovaa itselleen ja perheelleen. Emerson Dameron kriitikko kirjoitti, että laulu on "yksi pelottavin, kiehtovaa ja järjetöntä, että olen koskaan kuullut."

Vuonna 1986 Alan Vega on tehnyt yhteistyötä Andrew Eldritch The Sisters of Mercy albumin Gift, julkaistu nimellä tyttöä.

Vaikka Vega ja Rev on julkaissut soolo albumia, Suicide ovat tehneet yhden albumin vuonna yli vuosikymmenen, amerikkalainen korkein. Myynti kuitenkin olivat vähissä ja kriitikot jaettu.

Vuonna 2005 SAF Publishing julkaisi Suicide kompromisseja, "doku-elämäkerta" kuvattiin David Nobahkt, joka sisältää laajoja haastatteluja Vega ja Rev

Bruce Springsteen, toinen ihailija bändi, on suljettu kaikki esityksiä hänen kiertueen 2005 Devils ja pölyltä versio Sun-näppäimistö ja ääni unelma Vauva unelma.

Diskografia

  • 1976 V: V::: Live at Maxin Kansas City sisältää tallennetaan ensimmäistä duo
  • 1977 - Suicide,
  • 1978 - 21½ minuuttia Berliinissä / Brysselissä 23 minuuttia,
  • 1980 - Suicide
  • 1981 - Half Alive
  • 1986 - Ghost Riders
  • 1988 - elämäntapa
  • 1992 - Miksi Be Blue
  • 1997 - Zero Hour
  • 1998 - Reinventing Amerikka
  • 2002 - American Supreme
  • 2004 - Yritettiin: Live at Maxin Kansas City vuonna 1980
  • 2008 - Live 1977-1978
  0   0
Edellinen artikkeli Santa Corona
Seuraava artikkeli Penelope Lively

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha