Ico Cerutti

Ico Cerutti, vaihe nimeä Federico Cerutti, oli laulaja, säveltäjä ja kitaristi italialainen jotka liittyivät kuusikymmentäluvun klaanin Celentano.

Elämäkerta

Syntynyt Piemontessa, joka muutti Milanoon perheensä kanssa, Marco Ratti on ollut vuodesta 1956 Adriano Celentano kitaristi kaistan Rock Boys.

Vähän ennen että tapahtua 1 Festival Italian rock and roll lähti bändistä omistautua jazz orkesterin kanssa Franco Cerri ja Renato Sellani. Tilalle Rock Boys Gino Santercole.

Sitten tuli laulajana ja kitaristi ryhmässä Bruno De Filippi, myös julkaisi live-albumi; muut ryhmän jäsenet olivat Enzo Jannacci piano, veljekset Giancarlo Ratti rummuissa ja Marco Ratti on sähköbasso, urut Alberto Baldan, Pine pussit saksofoni ja klarinetti Paul Tomelleri.

Hän oli myös jäsenenä, aina kun laulaja, monimutkainen Gino Peguri.

Cerutti palasi myöhemmin Clan kuusikymmentäluvun alkupuolella vaikuttaa noin 45s kuin yksin laulaja ja menestynyt vuonna 1964 esittämällä kappaleen Man Banjo Cantagiro ja osallistuvat kuvauksissa Celentano Super ryöstö Milanossa.

Vuonna 1966 hän liitettävä Celentano vuonna Sanremo Festivalin Trio klaanin tulkinta katu poika Gluck. Samana vuonna käyttöön Clan, kuten kosketinsoittaja Dario Baldan Bembo.

Säveltäjänä, monien muiden joukossa, kirjoitti musiikkia laulu Vahvempi kuin sinä, albumi tuli kirjaa Celentano Azzurro / hyväillä osaksi nyrkki, lopulta kirjoitin, kirjataan 1969 Gigliola Cinquetti ja John Brown ja Alice , kaiverrettu 1970 Enrico Maria Paavin palatsi.

Investoinnit

  • Cantagiro 1964 - Man Banjo
  • Cantagiro 1967 - Hän palasi "mies banjo"
  • Ajaa kesä 1968 - soi heidän kelloja
  • Festival of Roses 1965 - pyydän oikeudenmukaisuuden rakastunut / mies kuten minä
  • Festival of Roses 1966 - arvokkaampi kuin me
  • Festivalbar 1970 - maailma Harlequin

Osittainen diskografia

33 kierrosta

  • 1965 - Live at Santa Tecla Milanossa - 1963

45s

  • 1962 - 1962 Canzonissima

45s etiketti Fantasy

  • 1964 - Oh! Kyllä! Loppu / turhaan FS 1002
  • 1964 - Man Banjo / Miksi FS 1006

45s etiketti hello boys

  • 1965 - Kun auringonlaskua / No teet! - CR. 01004
  • 1965 - pyydän oikeudenmukaisuuden rakastunut / mies kuten minä - CR. 01008
  • 1966 - Ystäväni James Bond / hyvänsä - CR. 01010
  • Arvokkaampi kuin 1966 meille / fox - CR. 01015
  • 1966 Oma herpaantunut / arvokkaampi kuin meitä - CR. 01016

45s etiketti Clan

  • 1967 - Hän palasi "Banjo Man" / Nothing - ACC 24050
  • 1968 - rengas niiden kelloja / asiat ympärillämme - ACC 24074
  • 1969 - tulee pitkä yö / Balla - BF 69002

45s etiketti Columbia

  • 1969 - sydän palaa / päivä hyvin - SCMQ 7144
  • 1970 - Älä itke / maailma Harlequin - SCMQ

Filmografia

  • Super ryöstö Milanossa
  • VIIe Europese dekantterilasiin voor zangvoordracht
  0   0
Edellinen artikkeli Elena Tanssijat
Seuraava artikkeli Pyramidi

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha