Hyvä Clean Fun

Hyvä Clean Fun ovat hardcore punk yhtye 1997 Washington DC, jotka on nimensä laulun Descendents. Ryhmä käyttää ironiaa kehittää teemoja kuten veganismista, suora reuna ja optimismia. Tärkeimmät vaikutteita yhtye Gorilla Biscuits ovat newyorkilaiset, mutta myös ottavat mallia 7 Seconds, Minor Threat, ja nykynuorten.

Julkaistuaan kolme albumia, yhtye hajosi vuonna 2002 sanomalla, että heidän tehtävänsä oli saatu aikaan. He palasivat kanssa kokouksen, joka vei heidät kiertueella Amerikkaan ja sitten lähettää toinen ennätys 2006.

Koulutus

Hyvä Clean Fun tiedetään jatkuviin muutoksiin, menneitä ja nykyisiä jäseniä ovat:

  • Mr. Issa
  • Aaron Mason
  • Alex Garcia-Rivera
  • Storm Anita Van Leeuwan
  • Ryan Smith
  • Eddie Smith
  • Danny McClure
  • Justin Ingstrup
  • Austin Hedges
  • Kelly vihreä
  • Mike Phyte
  • John Delve
  • Casey Watson
  • Steve Heritage
  • Andrew Musta
  • John Sitoutunut
  • Jeff Grant
  • Scott Andrews
  • Rapha
  • Pete D.C.
  • Seth
  • Thom Lambert

Diskografia

Albumi studio

  • 1999 - Ostokset Crew
  • 2000 - kaduilla Saving Näkymä pahan voimat
  • 2001 - Straight Outta Hardcore
  • 2006 - Välillä kristillinen rock ja kova paikka

Live-

  • 2000 - Live in Springfield
  • 2006 - Tänään Scene, Huomenna maailma

Kokoelmat

  • 2002 - Positiivisesti Positiivinen 1997-2002
  • 2007 - Hiipivä tiikeri, Panda moshing

Halkaistu

  • 2001 - Throwdown / Hyvä Clean Fun
  • 2006 - Thumbs Up!

EP

  • 1998 - Ostokset Crew EP
  • 1998 - Kuka Osakkeet Wins
  • 2000 - Mennään Hullut / Victory Records Sucks
  • 2001 - Shawn kuningas voi Suck It
  0   0
Edellinen artikkeli Seth Gilliam
Seuraava artikkeli Frederick Stibbert

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha