Hannes Wader

Hannes Wader, syntynyt Hans Eckard Wader, on saksalainen laulaja-lauluntekijä.

Tyyli

Koska 70-luvulla hän soitti kappaleita, joissa käsitellään teemoja poliittisen vasemmiston, myös esittävien kannet kappaleita keskittyi Euroopan ja Etelä-Amerikan vastarinta ja kommunismi.

Palkinnot

Vuonna 2013 hän sai Echo Awards kunniajäsen.

Diskografia

  • 1969 Hannes Wader Singt
  • 1971 Ich hatte mir noch niin viel vorgenommen
  • 1972 7 Lieder
  • 1973 Der Rattenfänger
  • 1974 Plattdeutsche Lieder
  • 1975 Volkssänger
  • 1976 Kleines Testament
  • 1977 Hannes Wader Singt Arbeiterlieder
  • 1978 Hannes Wader Singt Shanties
  • 1979 Wieder unterwegs
  • 1980 Es ist der Zeit
  • 1982 Dass bleibt nichts Wie es sota
  • 1983 Nicht nur ich allein
  • 1985 Glut am Horizont
  • 1986 Liebeslieder
  • 1987 bis jetzt
  • 1989 Nach Hampuri
  • 1990 Hannes Wader Singt Volkslieder
  • 1991 Nie mehr zurück
  • 1992 Schon joten lang '62 - '92
  • 1992 Blick zurück
  • 1995 Zehn Lieder
  • 1996 Liebe, snapsi & amp; Tod - Wader Singt Bellman
  • 1996 Professori Jecks Tierlieder-ABC
  • 1997 dich hab ich gedacht - Wader Singt Schubert
  • 1998 Auftritt
  • 2001 für eine Nacht
  • 2001 Wünsche
  • 2003 Das Konzert
  • 2004 ... und es wechseln kuolla Zeiten
  • 2005 Jahr für Jahr
  • 2006 Mal angenommen
  • 2007 Neue bekannte
  • 2010 Kein Ende vuonna Sicht

Muut hankkeet

Muut hankkeet

  • Commons
  •  Commons on kuvia tai muita tiedostoja Hannes Wader
  0   0
Edellinen artikkeli Bermúdez
Seuraava artikkeli Laaja-vastaanotin

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha