Gwyneth Paltrow

Gwyneth Kate Paltrow on amerikkalainen näyttelijä.

Elämäkerta

Syntynyt vuonna Los Angeles, Kalifornia, tytär johtaja Bruce Paltrow ja näyttelijä Blythe Danner, hänen isänsä oli Ashkenazi ja juutalainen-Venäjän, kun hänen äitinsä on Quaker Pennsylvanian Hollannin laskeutumisen kanssa kaukana valkoiset Barbados. Hänen isoisän, jonka sukunimi oli Paltrowicz, oli rabbi vuonna Nowogród, Puola. Paltrow on nuorempi veli, Jake Paltrow, ammatillinen johtaja. Olet serkku näyttelijä Katherine Moennig ja toinen serkku politiikan Gabrielle Giffords.

Paltrow on esitetty Santa Monica, jossa hän osallistui Crossroads School ennen muuttoa ja ilmoittautumalla Spence School, yksityinen tyttöjen koulu New Yorkissa. Myöhemmin hän lyhyesti opiskeli taidehistoriaa Kalifornian yliopistossa Santa Barbarassa, ennen luopumista opinnoissaan. 15-vuotiaana hän työskenteli seitsemän viikon vaihto-oppilaana Talavera de la Reina, jossa hän oppi puhumaan espanjaa. Paltrow on muodostunut vahva side perheen isännöi paljon kutsua hänen "Espanjan vanhempansa" toimittamiseen hänen ensimmäinen Oscar.

Vuonna 2013 People Magazine nimesi hänet kaunein nainen vuoden.

Elokuvataide

Se debytoi ruudulla vain yhdeksäntoista Shout vuonna 1991, jossa hän näytteli vastapäätä John Travolta, jonka jälkeen muut elokuva, jossa näyttelijä, mutta toissijaiset roolit. Vuonna 1991 hän pelaa osa nuorten Wendy Darling elokuvan Hook - Kapteeni Koukku, ohjannut Steven Spielberg. Vuonna 1995 hän sai tukena trilleri Seitsemän David Fincher, pääosissa Brad Pitt ja Morgan Freeman, että tulkinta saa Satelliitti-ehdokkuuden. Hän saavutti menestystä hänen ensimmäinen pääosassa rooli elokuvassa Emma, ​​elokuva mukauttamista romaanin Jane Austen.

1998 on tärkeä vuosi uransa, joka oli myös hyvin kiireinen useita menestyneitä elokuvia. Hän tulkitsee valitettava tyttö kaksinkertainen kohtalo Peter Howittin Liukuovet, pääosissa vastapäätä Ethan Hawke, Robert De Niro ja Anne Bancroft vuonna Paradise Lost, joka perustuu Suuria odotuksia Charles Dickens, myös näytteli remake Täydellinen murha, roolistaan Se oli Grace Kelly murhaan Alfred Hitchcock. Myös vuonna 1998 hän näytteli puku Rakastunut Shakespeare John Madden, joiden avulla ansaita Oscar ja Golden Globe, vihittiin suurena näyttelijä. Palkintojenjakotilaisuudessa, näyttelijä kantoi vaaleanpunainen mekko Ralph Lauren, pidetään yhtenä muodin kuvakkeet historiassa punainen matto Oscar.

Vuonna 1999 hän ohjasi Anthony Minghella n Lahjakas herra Ripley, Matt Damon ja Jude Law. Vuonna 2000 hän ohjasi hänen isänsä elokuvassa Duets, joka myös osoittaa hänen laulu ominaisuuksia, duetto Babyface Just My Imagination ja Huey Lewisin kappale Cruisin "ja esiintynyt kannessa laulu Jackie DeShannon, Bette Davis Eyes, soveltamisala menestys alussa kahdeksankymmentäluvulla Kim Carnes.

Voitettuaan Oscar Rakastunut Shakespeare, Paltrow menestys meni laskevan, koska huonoja valintoja sanelee painetta ja odotuksia median, lujittaa tiettyjä usko että voittaa patsas on kirous. Mutta seuraavina vuosina näyttelijä vuorotellen dramaattinen genre, osallistuvat elokuvissa kuten Proof - Todisteet tai Sylvia, ja nerokkaimmista komedioista kuten Royal Tenenbaums, Shallow Hal ja näkymä huipulta. For Proof - todiste, joka perustuu homonyymisiä pala teatterin David Auburn, Paltrow saa hänen toinen Golden Globe-ehdokkuuden.

Vuonna 2004 hän ilmestyy tieteiselokuvaa Sky Captain and the World of Tomorrow ja samana vuonna oli tunnustettu "merkittävä nainen" viihde- Naiset Elokuva Los Angeles kanssa Crystal palkinnon. Vuonna 2006 hän lukee elokuvassa Infamous - Infamous ja Running with Scissors, ja vuonna 2008, osallistui elokuvassa Iron Man, ohjannut Jon Favreau, joka perustuu koominen, ja myös jatko Iron Man 2, aina roolissa avustaja / sihteeri Tony Stark, Pepper Potts.

Vuonna 2010 hän näytteli musikaali elokuva Country Strong, johon hän osaltaan soundtrack tallennus laulun Country Strong, käyttöön radiona yhden Yhdysvalloissa elokuussa 2010. aikana 83 painos Academy Awards, Paltrow suoritetaan toinen laulu soundtrack, Coming Home, ehdolla kategoriassa Best Original Song.

Vuonna 2011 hän osallistui Steven Soderberghin Contagion, jossa on suuri valettu sisältää lisäksi Paltrow, Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law ja Marion Cotillard. Vuonna 2012 hän pelaa jälleen roolissa Pepper Potts vuonna Avengers, Marvel crossover. Vuonna 2013 hän esiintyy Iron Man 3, jälleen vastapäätä Robert Downey Jr., pelaa Pepper Potts, Tony Starkin tyttöystävä.

Musiikki

Vuosien 2010 ja 2011 hän osallistui vieraileva tähti useita jaksoja Fox tv-sarja Glee, pelaa varajäsen Holly Holliday. Hänen aikanaan sarjassa hän on esiintynyt useita kappaleita, kuten Forget You Cee Lo Green, Kiss of Prince, mash up Laulavat sadepisarat ja Umbrella Rihanna, akustinen versio Landslide Fleetwood Mac, Turning Taulukot Adele, Haluatko kosketa minua Joan Jett. Toukokuussa 2011 se julkaisi albumin debyytti näyttelijä Matthew Morrison, jonka kanssa hän duets Paltrow on cover klassinen Somewhere Over the Rainbow. Vuonna 2010 hän osallistui soundtrack elokuvan Country Strong, laulaa kuin tärkein taiteilija.

Yksityisyys

Hän kannattaa avioliitto henkilöiden samaa sukupuolta ja all'omogenitorialità, tuomitaan homofobian ja käyttö uskonnon perusteena hylkäämisen homoseksuaalisuuden.

Hänellä oli suhde Brad Pitt ja Ben Affleck.

5. joulukuuta 2003 naimisissa Chris Martin, johtaja Coldplay, joka hänellä on kaksi lasta: Apple Blythe Alison Martin, syntyi 14 toukokuu 2004 Lontoossa, ja Mooses Bruce Anthony Martin, syntyi 8. huhtikuuta 2006 New Yorkissa. Pari ilmoitti erottaminen maaliskuussa 2014.

Filmografia

Näyttelijä

Elokuva

  • Shout, ohjannut Jeffrey Hornaday
  • Hook - Kapteeni Koukku, ohjannut Steven Spielberg
  • Koulu Ties, ohjannut Robert Mandel
  • Malice - Epäilys, ohjannut Harold Becker
  • Flesh and Bone, ohjannut Steve Kloves
  • Rouva Parker ja noidankehä, ohjannut Alan Rudolph
  • Korkea-oppiminen, ohjannut John Singleton
  • Jefferson in Paris, ohjannut James Ivory
  • Seitsemän, ohjannut David Fincher
  • Moonlight & amp; Valentino, ohjannut David Anspaugh
  • Sydney, ohjannut Paul Thomas Anderson
  • Pallbearer, ohjannut Matt Reeves
  • Emma, ​​ohjannut Douglas McGrath
  • Liukuovet, ohjannut Peter Howitt
  • Paradise Lost, ohjannut Alfonso Cuarón
  • Obsession, ohjannut Jonathan Darby
  • Perfect Murder, ohjannut Andrew Davis
  • Rakastunut Shakespeare, ohjannut John Madden
  • Lahjakas herra Ripley, ohjannut Anthony Minghella
  • Duets, ohjannut Bruce Paltrow
  • Pomppia, ohjannut Don Roos
  • Anniversary Party, ohjannut Alan Cumming ja Jennifer Jason Leigh
  • Royal Tenenbaums, ohjannut Wes Anderson
  • Shallow Hal, ohjannut Bobby ja Peter Farrelly
  • Austin Powers ja kultamuna, ohjannut Jay Roach
  • Hallinta - romanttinen tarina, ohjannut Neil LaBute
  • Näkymä Top, ohjannut Bruno Barreto
  • Sylvia, ohjannut Christine Jeffs
  • Sky Captain and the World of Tomorrow, ohjannut Kerry Conran
  • Proof - Proof, ohjannut John Madden
  • Love and Other Disasters, ohjannut Alek Keshishian - Cameo
  • Infamous - Infamous, ohjannut Douglas McGrath
  • Running with Scissors, ohjannut Ryan Murphy
  • Good Night, ohjannut Jake Paltrow
  • Iron Man, ohjannut Jon Favreau
  • Kaksi Lovers, ohjannut James Gray
  • Kuningas Lear, ohjannut Joshua Michael Stern
  • Iron Man 2, ohjannut Jon Favreau
  • Country Strong, ohjannut Shana Feste
  • Glee: 3D Concert Movie, ohjannut Kevin Tancharoen - Ei akkreditoitu
  • Tartunta, ohjannut Steven Soderbergh
  • Avengers, ohjannut Joss Whedon
  • Resistible kiusauksia, ohjannut Stuart Blumberg
  • Iron Man 3, ohjannut Shane Black
  • Veri, Luut ja voita, ohjannut James Gray
  • Mortdecai, ohjannut David Koepp

Televisio

  • Julma Doubt, ohjannut Yves Simoneau - Elokuvat TV
  • Falling, ohjannut Bill Condon - Elokuvat TV
  • Espanjassa ... taas tien päällä - TV kulinaarinen / matkailu
  • Vahingonilo - TV-sarja, jakso 2x07, 2x15, 2x17, 5x12, 5x13
  • Uusi Normaali - TV-sarja, espisodio 1x01 - Ei akkreditoitu

Johtaja

  • Dealbreaker - Lyhytelokuva

Käsikirjoittaja

  • Dealbreaker - Lyhytelokuva

Diskografia

  • 1996 - Silent Worship, jossa Ewan McGregor, ääniraita elokuva Emma
  • 2000 - Cruisin "kanssa Huey Lewis sarakkeessa äänen Duets
  • 2000 - Bette Davis Eyes on soundtrack Duets
  • 2000 - Just My Imagination, kanssa Babyface soundtrackilla Duets
  • 2002 - Se on Vain Rakkaus, Sheryl Crow albumi C'mon C'mon
  • 2006 - Mikä tämä on Called Love?, Soundtrackilla Infamous - Infamous
  • 2010 - Shake That Thing, ääniraita Country Strong
  • 2010 - Coming Home, ääniraita Country Strong
  • 2010 - Fighter, ääniraita Country Strong
  • 2010 - Travis, ääniraita Country Strong
  • 2010 - Country Strong, ääniraita Country Strong
  • 2010 - Minä ja Tennessee Tim McGraw on soundtrack Country Strong
  • 2010 - Fuck You!, Jossa valettu Glee albumissa Glee: The Music, Volume 4
  • 2010 - Nykyään / Hot Hunaja Rag, jossa valettu Glee
  • 2010 - Laulavat sadepisarat / Umbrella, jossa valettu Glee
  • 2011 - Do You Wanna Touch Me?, Jossa valettu Glee albumissa Glee: The Music, Volume 5
  • 2011 - Kiss, jossa valettu Glee albumissa Glee: The Music, Volume 5
  • 2011 - Landslide, jossa valettu Glee albumissa Glee: The Music, Volume 5
  • 2011 - Turning taulukot, jossa valettu Glee albumissa Glee: The Music, Volume 5
  • 2011 - Over the Rainbow albumin Matthew Morrison
  • 2011 - Tämän naisen työ, Lopez Family Foundation
  • 2013 - Waiting kesäkuuta, Holly Williams albumi Highway
  • 2014 - Hyvää, jossa valettu Glee.

Palkinnot

  • 1996: Ehdolla Saturn-palkinto parhaan naissivuosan Seven
  • 1996: Satellite Awards parhaan näyttelijättären Emma
  • 1999 Florida Film Critics Circle Award parhaan näyttelijättären liukuovet ja Shakespeare in Love
  • 1999 San Diego Film Critics Society palkinnon parhaan näyttelijättären liukuovet ja Shakespeare in Love
  • 1999: Venäjä Guild of Film Critics Awardin parhaan naispääosan liukuovien
  • 1999: Parhaan naispääosan Oscar-palkinto Shakespeare in Love
  • 1999 Empire palkinnot parhaasta näyttelijä Rakastunut Shakespeare
  • 1999 Golden Globe paras naispääosa komedia tai musikaali varten Rakastunut Shakespeare
  • 1999: Kansas City Film Critics Circle Award-palkinnon parhaana näyttelijä Rakastunut Shakespeare
  • 1999 Las Vegas Film Critics Society Award-palkinnon parhaana näyttelijä Rakastunut Shakespeare
  • 1999: MTV Movie Award Best Kiss Rakastunut Shakespeare
  • 1999 Screen Actors Guild-palkinnon parhaan näyttelijättären elokuvan Rakastunut Shakespeare
  • 1999 Screen Actors Guild Award Outstanding Suorituskykyä valettu Motion Picture Shakespeare in Love
  • 1999: Ehdolla BAFTA parhaan näyttelijä Rakastunut Shakespeare
  • 1999: Ehdolla Chicago Film Critics Association Award-palkinnon parhaana näyttelijä Rakastunut Shakespeare
  • 2001: Blockbuster palkinnon Suosikki naispääosan Bounce
  • 2002: Ehdolla Satellite Awards parhaan naissivuosan varten Royal Tenenbaums
  • 2006: Golden Globe-ehdokkuuden parhaan näyttelijättären vuonna Draama Proof
  • 2009: Ehdolla Saturn-palkinto parhaan näyttelijättären Iron Man
  • 2009: Ehdolla Independent Spirit Award parhaan näyttelijättären kahdelle Lovers
  • 2011: Emmy-palkinnon erinomaisesta Asiakkaiden näyttelijä komediasarjassa varten Glee
  • 2011: nimitys- Las Vegas Film Critics Society-palkinnon parhaasta Song for Country Strong
  • 2011: Satellite Award-ehdokkuuden Best Original Song for Country Strong
  • 2011: Ehdolla Maailman Soundtrack palkinnon Best Original Song Kirjallinen suoraan Elokuva Country Strong

KAKSINKERTAISTAMINEN Italian

Italian versioita hänen elokuvia, Gwyneth Paltrow on puhuttu:

  • Francesca Fiorentini vuonna Liukuovet, Rakastunut Shakespeare, Bounce, Anniversary Party, Duets, Austin Powers ja kultamuna, hallinta - romanttinen tarina, Sylvia, Sky Captain and the World of Tomorrow, Running with Scissors, Iron Man, Two Lovers Iron Man 2, Glee, Tartunta, Glee - 3D Concert Movie, Kostajat, Iron Man 3
  • Claudia Catani lihassa ja Bone, Täydellinen murha, Lahjakas herra Ripley, Royal Tenenbaums, Espanja ... tiellä Again
  • Chiara Colizzi in Shallow Hal, Näkymä ylhäältä, Proof - Proof
  • Cristina Boraschi Seitsemän, Emma, ​​Obsession
  • Monica seurakuntaan Paradise Lost, Good Night
  • Eleonora De Angelis Hook - Kapteeni Koukku
  • Antonella Baldini pahuudessa - Epäilys
  • Georgia Lepore Moonlight & amp; Valentino
  • Laura Boccanera Jefferson Pariisissa
  • Mavi Felli vuonna Pallbearer
  • Roberta Paladini Sydney
  0   0
Edellinen artikkeli Zhou Suhong
Seuraava artikkeli Damo Suzuki

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha