GnuQuartet

GnuQuartet on kvartetti koostuu Raffaele Rebaudengo, Francesca Rapetti, Roberto Izzo ja Stefano Cabrera.

Neljä kokoontui vuonna 2006 Kansallisteatterin Milanossa erityinen ilta omistettu syntymäpäivänä Fabrizio De André, lahjoittaa hankkeen GnuQuartet.

Uransa aikana bändi julkaisi 5 albumia: GnuQuartet julkaistiin vuonna 2006, ensimmäinen kokeilu kansainvälisissä reworkings kappaleista Gnu, julkaistiin digitaalisessa muodossa vuonna 2008 levy Incipit Records; Toinen on sinun, julkaistiin vuonna 2007 digitaalisessa muodossa ennätys CPD, samaan aikaan Euroopan Day vammaisten, jotka sisältävät lähes yksinomaan kattaa kappaleita De André tulkinnut ryhmä sekä joitakin laulajia; Jotain Gnu, julkaistiin huhtikuussa 2011 Bonsai Musiikki ja levinnyt koko maahan.

Ryhmä on esiintynyt vapun Concert yhdessä Afterhours vuonna 2009 ja yhdessä Baustelle vuonna 2010.

Helmikuussa 2011 hänet mukana Crush näyttelyssä laulu Myönnän illan aikana omistettu duettoja klo Sanremo Festival 2011.

Diskografia

Albumi

  • 2006 - GnuQuartet
  • 2007 - eri on sinua
  • 2011 - Jotain Gnu
  • 2013 - muse_ic
  • 2014 - Karma
  0   0
Edellinen artikkeli Yars 'Revenge
Seuraava artikkeli Jalkapallo

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha