Fiat autotalli

Garage Fiat on rakennus sijaitsee Via Vittorio Veneto 41 Siena.

Historia

Välillä lokakuu 1921 ja syyskuun 1922 Sienese arkkitehti Bettino Marchetti laatia kolmesta eri hankkeita uudisrakennus käytetään autotallin FIAT näkymät Viale Vittorio Veneto.

Perustamisesta alusta alkaen tarvetta jakaa rakennuksen kahteen erilliseen - joiden kehon ja päin pääkadulla, jossa saaminen toimistot ja kaupat, ja kehittyi selässä kuin suuri, yhden hengen huone talletuksen auto - "epätavallinen tyyppi autotalli Vakiintuneen viittaa malleja rautatieasemilla, jossa on suuri keskeinen rakennus kahdessa kerroksessa reunustaa kaksi siipeä yhdessä kerroksessa merkitty useita kaaria alensi. Välillä runko ja siivet, kaksi puoli kohtia, raportoitu kirjallisella "FIAT" ja "SITA" ja pilarit Yläpuolella ulkonevat muovi ryhmät, johti suuri tila takana. Säännöllinen skannaus kaareva aukot kaksi lentokonetta julkisivun takana, jossa se keskeytyi alalla lopussa, ulkopuolella symmetria-akseli, insertoimalla eräänlainen torni muodostuu etenemistä kaksi pilasterit, pitkittynyt ylittävältä kannen, reunustaa lyhyt kattohuoneisto jossa on merkintä "FIAT", ja pohjakerroksessa suuri kaari kamana pääsisäänkäynnin kuiluun autojen, hallitsee kolmikantainen ikkuna ensimmäisessä kerroksessa.

Kun taas toisessa ratkaisun edessä ajotieltä toistetaan vain muutos kerroksessa sivusuunnassa elinten, lopullinen luonnos, toimitti 30. lokakuuta 1922 heti hyväksytty, syy torni muuttui yhdeksi suureksi fornix sisäänkäynti suljettu takorautaportti ja siirretään keskellä tärkein etu, puolestaan ​​reunustaa kaksi siipeä jaettuna pyöreä kaaret. Koristeaiheet saatiin friisi edellä siivet eikä vain kehys, väli renkaan ja keskeinen kaari kaide kattoterassi.

Powered tekemällä pieniä muutoksia projektin, rakennus säilyttänyt alkuperäisen tarkoituksen kunnes kahdeksankymmentäluvulla; Helmikuussa 1989 aloitettiin raskas korjaustyöt suunnitteli arkkitehti. Patukat, joka on muuttanut entisen autotallista liikerakennus ja toimisto, valmistui vuonna 1997.

Arkkitehtuuri

Toistaiseksi julkaisematon, rakennus sijaitsee pitkin kehätien, joka johtaa Piazza San Domenico virtaa ympäri Medicin linnoitus. Rakennus on edessään siksi kanssa monumentaalinen läsnäolo linnake, josta keskinäisestä käyttö päin tiili näköpiirissä, ja erottuu ympäröivistä rakennuksista epätavallista tyyppiä ja erityisesti arkkitehtoninen kieli, vuonna tasapaino vapauden ja neo-keskiaikaisuutta .

Ulompi

Suorakaiteen kasvi, Rakennus koostuu päärakennus yhdessä kerroksessa maanpinnan yläpuolella, ja toissijainen runko, rakennettu kahdessa kerroksessa takana Avenue C. Battisti, alun perin tarkoitus Depot henkilöautojen. Tärkein etu, jolle on ominaista sokkeli ja useita teriä travertiini, näyttää asetettu täysin symmetrinen: Keski-torni, jossa se avaa fornix tulo sisällä voimakkaasti hajavarpaiset kaari, reunustaa kaksi siipeä katettu terassi ja avoinna kaari-ikkunat päissä ja sarjan kolme Keski kaaria asetettu pilasterit Toscanan pääkaupungeissa travertiini. Voimakkaassa harittaa sisäänkäynnin kaari, jonka vero on korostettu bändejä travertiinia, peräkkäisten kehysten terrakotta laudaksi yksinkertaisia, pieniä palmuja ja munia, kun taas rengas tiili rajoittaa ulkopuolelta kehyksen travertiini koristivat pienet painumia. Yläpuolella, valettu räystään aina travertiini korostaa kaide sulkeminen Yläterassi, kulmat merkitty tiili pilarit travertiini reunuslista. Lunette sisäänkäynnin yläpuolella on peitetty koriste maalaus, jonka kohteena neo-keskiaikainen on ratkaistu graficismo myöhään alkuperää vapauden. Same inspiraatio näyttää peruutettu sulkeminen, takorauta, jossa jäykkä pystysuuntaisille keihäitä yhdistetään kiemurteleva kasviaiheita.

Tasaisemman näyttää julkisivu takana missä, jossa verho tiili pidetään vakiona, ainoa tapahtumarikas eri tekstuuri tiilet kaaria suurten aukkojen merkkijono tietenkin bändi uritettu horisontaalinen suuret ikkunat ensimmäisessä kerroksessa kaikki " vero korkeus kaaria, vihdoin räystään kruunaava alkuun, hieman ulkonevat ja edeltää sisennetty motiivi tiiliä paikkoja haltijoille. Koristeaiheet tiili ajaa jatkuvasti myös sivussa julkisivut, jossa korostetaan eri luonnehdinta kahden sektorin muodostavat rakennuksen, selvästi toisistaan ​​poikkeavia.

Kapea puolella tärkein elin, avasi kaksi kaari-ikkunat ja teki korkea hylly travertiini, tuli etupuolelle, hieman eteenpäin, toinen alan kokonaan tiili, kevennetty koristeaiheet jo takana julkisivu ja muista syistä aina saatu vaihtelemalla järjestely rakentavan materiaalia, kuten pitkä insertti tiili saha alla string-kurssi, tiilestä bändejä pystysuunnassa alla tasanteelle ja Keski fastigium jossa oletettavasti tarvitaan paikkaan, alkuperää tai kirjallinen mainonta koriste interventioita. Suuret aukot, kehitetty korkeutta kaksi kerrosta sisustus tehty viime remontin, on suljettu rauta kehyksiä maalattu, läsnä myös kaaria tärkein etu.

Sisäinen

Sisustus on kapasiteetti palautettiin melko nimetön ja jakelu ympäristöissä muuttunut täysin verrattuna alkuperäiseen: lisäksi jälleenrakentamiseen päällystys, purku seinät ja korvaaminen kaikki ikkunat, oli itse asiassa lisääntynyt käyttökelpoinen pinta saamiseksi avulla mezzanine lattiat ja metallielementtirakenteet ja luonut uusia portaikkoon.

Huoneet jossa omaisuus on jaettu ovat käytössä kauppoja ja kabinettien, panosta sekä Boulevard Vittorio Veneton Avenue Montesanto; oikea siipi on täysin käytetään päämaja pankin konttorissa, panosta Viale Vittorio Veneto. Kulkee porttia, avoin oikealla pieni aula marmori kivetty kehä bändi, kaksiovinen, ensimmäinen toissijainen sisääntulon pankin sivukonttori, toinen rapussa yhdistävät alemman tason.

Beyond lasi sulkeminen atrium itse olet päässyt suuri eteinen, joka alun perin disimpegnava kaksi puolen elimet ja joka on yhteydessä vain vasemmalle runko. Iso huone, kivetty ja valaisi lasitetut keraamiset tulon ja lasi sementin sulkemisesta eräillä katto teräsbetonia, keskus on käytössä kaksi luiskaa suoraa metallista ja graniitti, yhteydessä galleriassa ylemmässä friisi johon ovat sisäänkäynnit muihin huoneisiin, teki ammezzando sama sali tehdasvalmisteiset lattiat. Samoin, lattian alla tehtiin väliin metallin rakenteiden korkeus laajalla alueella yhden takana, ja on jaettu keskeinen käytävällä valaistu kautta aukkojen päissä.

Kaupat ovat avoinna Avenue C. Battisti ovat melko riippumattomia muusta rakennuksen, mutta pääsee Via Vittorio Veneton kautta ulkona portaikko travertiini nojaa oikeaa reunaa vasten rakennuksen.

  0   0
Edellinen artikkeli Giovanni Battista Maganza
Seuraava artikkeli Dell Comics

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha