Eugene Kelly

Eugene Kelly on italialainen laulaja.

Elämäkerta

Poika Eloise Degenring, amerikkalainen oopperalaulaja ja opettaja, valmistui vuonna Milanossa, ja Enzo Finardi, Bergamo, ääniteknikko, on kaksi Italian ja USA: n passeissa. Kirjaamisen jälkeen albumin lastenlauluja iässä yhdeksän, hän aloitti uransa luvulta kuin kallio muusikkona bändejä kuten Tiger, pakkaus nuorten kitaristi italialais-brasilialaisen Alberto Camerini.

Sitten hän alkoi kirjoittaa kappaleita sanoituksia Englanti, ja vuonna 1973 Number One julkaisi ensimmäisen 45 kierrosta, jossa "Spacey Stacey" ja "hard rock hunaja", kappaleita sonorities lähes hard rockia, laulanut Englanti, joista finardi kirjoitti musiikkia. Hän päättää mennä Italian, lyrics ohjannut ja harjoittaa, ja laitetaan tekemällä sopimuksella Cramps Gianni Sassi, Sergio Albergoni ja Franco Mamone, joka julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1975, otsikolla "Älä heitä mitään pois ikkunoista" , ja myös se sisältää kansi rock kansanlaulu "tervehtiä herra."

Läpimurto tapahtui seuraavana vuonna kanssa "kastike", joka kuljettaa kaksi hänen tunnetuimpia kappaleita, "Radio" ja "Rebel Music". Tästä seuraa albumi "Diesel" vuonna 1977 pidetään yhtenä hänen paras, joka sisältää muita kappaleita tuli kuuluisaksi "Se ei ole sydän", "Diesel" ja "älä koskaan tullut suurta" yhteistyössä ryhmä "Chrysalis", joka sisältää muun Ernesto Víctor Machín komponentteja koskettimet ja basso Stefano Cerri syntynyt albumi Blitz '78, joka sisältää muun muassa kappaleet Avaruusolento ja Kuubassa, teksteissä huomaat selvästi epämukavuutta johtuu kulttuurista ebb vuonna Italiassa vuosina.

Aina Chrysalis julkaistaan ​​"Roccando Rollando" of '79, joka liikkuu poispäin rock ääni edellisillä levyillä, lähestyy jopa reggae in "Legalizzatela", Calypso vuonna "15 Lapset" ja akustinen balladi "laulu" vesi ". Vuonna 1981 hän julkaisi samannimisellä albumi "Finardi", jossa biisejä tekee yhteistyötä sanoittaja Puhin Valerio NEGRINI. Tässä albumi se hallitsee laulu "ansoja", joka myös kirjoittaa Englanti versio. Hän kirjoittaa "Laura peilit" Alice. Kun ennätys Englanti "Secret Streets", joka revisits biisejä edellisen albumin, vuonna 1983 se oli vuorossa "sinisestä", joka sisältää tytöt rakastavat Osakassa ja eri. Albumi on omistettu hänen tyttärensä Electra, syntynyt Downin oireyhtymä.

Alla Haluan herätä joka debytoi Sanremo 1985 alkusoitto albumi Hot tarjouksia, albumin, joka avautuu rekistereistä synkopoitu ja jazz mestari. Dolce Italia on 1987, kun taas julkisella lauluntekijä tuuli Elora kuuluisa Vil Coyote seurata missä alkuperäinen yhtäläisyyksiä tosielämän ja sarjakuvahahmoja.

Vuonna 1990 voimalla rakkauden tarkastelee uudelleen modernilta joitakin hänen kappaleita, johon osallistuvat Ligabue, Ivano Fossati ja Rossana Casale. Kun 1991 vuosituhannen tulee Akustiikka kanssa laulu Katia ja naisten Ateenan. Vuonna 1996 hän koskettaa yksi meistä, italiankielisen version menestys Joan Osborne One of Us; laulu, joka toistaa Alkuperäinen teksti kattaa liittyvät kysymykset uskoa Jumalaan. Finardi alkaa osoittaa merkkejä kärsimättömyys suhteen pöytäkirjaan, että sama Amami Lara, kun taas "Accadueo" on albumin 1998 vuoden jälkeen IS julkaista lisäämällä siteeraama, joka perustuu fiktiivinen Lara Croft, tähti videopelisarjan Tomb Raider. Hän on täyttänyt nämä sopimusvelvoitteitaan, palata ympäristöön ja vaihtoehtoisen musiikin uudella vuosituhannella on omistettu eri markkinarako hankkeiden. Francesco Di Giacomo, laulaja Banco del Mutuo Soccorso, ja Marco Runoilija omistautuu levy "Fado", Portugalin musiikki. "Hiljaisuus ja henki" on vuodelta 2003 ja on albumi charmikas, nauhoitettu livenä, joka tutkii suhdetta musiikkiin ja Absolute kappaleilla kuten "Orleans" David Crosby "Hallelujah" Leonard Cohen ja "paluu Joseph" Fabrizio De André.

2005 on vuosi "Soul Blues", jossa Finardi juhlii hänen rakkautensa Tällaisten soololevy Englanti ja vastaanottaa kriittistä suosiota ja myönteisiä arvosteluja kansainvälisissä lehdissä kenttää. Soul Blues, yhteistuotanto kitaristi Massimo Martellotta, katso Hessu Guarnera Hammond ja Vince Vallicelli akku tulee menestyksekäs kiertue yli sata konserttia.

Vuonna 2007 kauppojen hyllyille antologia mies, joka jälkiä eri hetkiä uransa finardiana: ensimmäisten kolmen CD tarjoavat useita kappaleita, esitetty aikajärjestyksessä eikä emotionaalinen, valitaan suoraan tekijän, kun taas neljäs on kokoelma julkaisemattomia ja harvinaisia ​​yksilöitä. Liner notes käsitellään Wing väkivaltaa.

2008 on vuosi teatteri debyytti Finardi. Teatteri Amateur Dramatics Milanon lavastettu ensimmäinen tuottaman äänen Francis Tule viraston Raiser josta uutetaan samannimisen DVD tuottama Gianni Salvioni, show, jossa taiteilija kertoo kautta monologeja ja kappaleet yli kolmekymmentä vuotta ura. Bändi mukana häntä tämän Hanke koostuu: Max Carletti, Paolo Gambino, Ariano Federico ja Stefano profeetta.

Samana vuonna Finardi kytkeytyy Klassinen Contemporary laulaja mikrofonissa, levy ja konsertti puhe- ja klassisen sekstetti. Yhdessä ensemble Etsijät, ohjannut Carlo Boccadoro, Finardi suorittaa lauluja Venäjän runoilija Vladimir Vysotsky johtamasta säveltäjä Philip Horn ja sen on kääntänyt Sergio Secondiano Sacchi. Albumi voitti Targa Tenco parhaan suorituskyvyn. Kanssa Ensemble Entr'Acte ohjannut Carlo Boccadoro Records "History Of Pikku Tailor" unkarilainen säveltäjä Tibor Harsany, perustuu löyhästi Grimmin veljesten satu kanssa joka tekee onnistuneen debyyttinsä Teatro alla Scalassa Milanossa 27. tammikuuta 2010. Aina Entr'Act ja Goldmund takaisin arvostetun teatterin seuraavan vuoden "Brassica Merenda" musiikin ja sanoitukset samalla Boccadoro Sergio Tofano.

Huhtikuussa 2009 hän osallistui kappaleen Huomenna 21 / 04,2009 Mauro Pagani, jonka tuotto lahjoitetaan maanjäristyksen uhreille Aquilan. Vuonna 2009 hän lauloi viimeinen albumi Claudio Baglioni "QPGA" kappale "Matkalla", joka on alkuperäinen nimi suosituimmista laulun kanssa otsikko "Matkalla". Maaliskuussa 2010 hän tuotti albumin "Eye of the Moon" nuori laulaja Roberta Di Lorenzo löysi hänet istunnossa lokakuussa 2007. Vuoden 2011 alussa laulaja mikrofonissa, siitä tulee DVD, jonka Medusa ja julkaissut ennätys Ermitage. 21 tammikuu julkaisi ensimmäisen kirjan kirjoittanut Eugene Kelly duetto Antonio G. D'Errico: "Siirrä horisontti - miten selviytyä 40 vuoden Rock" julkaistiin Rizzoli jossa Finardi selittää hänen elämänfilosofia.

28 tammikuu alkaa "Eugene Kelly Electric Tour 2011" kiertue, joka merkitsee hänen palata alkuperä rock, esittää lauluja varhaisen ulottuu albumit kuten "kastike", "diesel", "Finardi" ja "Älä heitä mitään pois ikkunoista ". Hänen mukanaan uusi yhtye: Marco Lamagna, Claudio Arfinengo, Paolo Gambino Paolo Zanetti ja John Majorin, myöhemmin lisäämällä Claudio Rossi

Osallistu 62. painos Sanremo Festivalin laulun ja soitat Jumala laulu, joka on allekirjoitus laulaja Roberta Di Lorenzo, päästä finaaliin. Ikimuistoisia duettoja Noa ja Solis ja Peppe Servillo, Avion Travel. Päivinä Festival tulee "kuusikymmentä" triple albumin viisi julkaisematon, joista "Se menee ohi," tekstillä Zibba ja "Uusi Humanismi" kirjoitettu Max Casacci Subsonica jonka kanssa hän alkoi yhteistyö, joka jatkuu vuonna 2013. "Uusi humanismi, "näkee Finardi paluu ääniä ja teemoja alussa ja antaa nimensä kiertueen, joka näki hänet harjoittavat syksyyn.

1 toukokuu kehotetaan avaamaan iso konsertti Roomassa kansallislaulu versio Tarantula / rockia, kun taas syyskuussa, Traffic Festival Turin ja PalaSharp Milanossa, osallistuu kunnianosoitus Cramps kirjaa, etiketti joka debytoi yli kolmekymmentä vuotta aikaisemmin. Samana iltana, lisäksi Finardi suorittaa Claudio Rocchi ja ongelmitta alue. Lisäksi tavanomaista syyskuuta Finardi ehdottaa - 30 vuoden jälkeen - "Diesel", suorittaa bändi Finardi Fariselli Patrick koskettimissa, ja isännöi viimeinen alueelta, joka suorittaa niiden klassinen "iloa ja vallankumous." Klo Concertone on 01 toukokuu 2012 Mauro Pagani kutsuu häntä tulkita "Like Rolling Stone" Bob Dylan.

Keväällä 2013 Elio e le Storie Tese soittaa laulaa "Piazza San Giovanni" laulu, kirjoittanut ne hänen tyypilliseen tyyliin, joka on prologi single "monimutkainen vappu" heidän CD "Album biango"

Vuonna tammikuu 2014 julkaisi uuden albumin tuottanut Max Casacci ja rekisteröity Torinossa, väriseekö.

Kulttuuriset vaikutteet

  • Vuonna 2009 Luca Carboni on tehnyt cover hänen albuminsa Musiikki kapinallisten kapinallisia.

Diskografia

Albumi

  • 1975 - Älä heitä mitään pois ikkunoista
  • 1976 - Sugo
  • 1977 - Diesel
  • 1978 - Blitz
  • 1979 - Roccando Rollando
  • 1981 - Finardi
  • 1982 - Secret Streets
  • 1983 - sinisestä
  • 1985 - Kuumia tarjouksia
  • 1987 - Dolce Italia
  • 1989 - tuuli Elora
  • 1991 - Millennium
  • 1996 - Silmät
  • 1998 - Accadueo
  • 2003 - hiljaisuus ja henki
  • 2005 - Soul Blues
  • 2008 - laulaja mikrofonissa
  • 2001 - O Fado Francesco Di Giacomo ja Marco Poeta
  • 2014 - fibrilloimalla

Livelevy

  • 1984 - Tiet
  • 2008 - Ääni
  • 2009 - mies Tour 2009
  • 2013 - Rebel Music Liven

Kokoelmat

  • 1987 - Dolce Italia
  • 1990 - Rakkauden
  • 1993 - Akustiikka
  • 1998 - Extraterrestrial ja muut onnistumisia
  • 1998 - Rebel Music
  • 2001 - Rakkauden 2
  • 2002 - Viisikymmentä vuotta
  • 2007 - mies
  • 2012 - Sixty

Yksittäinen

  • 1961 - Punainen ilmapallo tulipalo
  • 1973 - Spacey Stacey / hard rock hunajaa
  • 1975 - Money / I
  • 1976 - Rebel Musiikki / Radio
  • 1976 - Se on sydämessä / Giai Phong
  • 1977 - Kaikki kerralla / Sokeri
  • 1977 - Kiintymys / Op. 29 C-duuri
  • 1977 - Kuuba / Extraterrestrial
  • 1979-15 Lapset / laulu veden
  • 1979 - Miksi rakkaus / Song lentää korkealla
  • 1982 - panttivangit / Jäinen Beyond Saturnuksen renkaat
  • 1985 - Haluan herättää / boogie Ambara
  • 1999 - Amami Lara
  • 2012 - Ja te kutsutte Jumalaksi
  • 2012 - se menee ohi

Kokoelmat

  • 1993 - lento VoIodja kanssa laulu Maan laulu yhdessä Marina Vlady
  • 1994 - Kun ... kunnianosoitus Luigi Tenco rakastunut laulu Hei hei
  • 1996 - Made paremman maailman laulu: Rakastan "bbene assaje yhdessä Angelo Branduardi
  • 2003 - Collateral Damage kanssa laulun onnekas mies

Yhteistyö

  • 1971 - Stormy Six yksikön laulu tapahtuma
  • 1971 - Nino Tristan Pelaa pelaajia
  • 1972 - Fratelli La Blonde Blonde Brothers Ltd
  • 1972 - Mario Barbaja Megh
  • 1974 - Claudio Fucci Claudio Fucci kappaleella Kaikki mitä
  • 1975 - Arts & amp; Käsityöt Tour valssi huomenna kanssa laulu Surrender
  • 1976 - Alberto Camerini Tuhkimo ja jokapäiväistä leipää kanssa laulu Tuhkimo
  • 1979 - Claudio Rocchi On jotain kaikille
  • 1980 - Roberto Vecchioni Montecristo
  • 1983 - Riccardo Zappa Riccardo Zappa, kappaleella Free Fall
  • 1987 - Laura Valente Dolce Italia kanssa laulu Amica
  • 1993 - Grazia Di Michele rajoilla laulu Mitä tulee minusta
  • 1993 - Pelko Travel tuuleton kanssa laulu Itään
  • 1994 - Claudio Rocchi tarkoituksena kuu
  • 1995 - Claudio Sanfilippo Freestyle kanssa laulu Marietto
  • 2003 - Fabio Concato Les Nuits d'Afrique kanssa laulu Les Nuits d'Afrique ja Les Nuits d'Afrique
  • 2005 - Thomas Sankara Ganaian kanssa laulu ääni joukko ihmisiä ilmaiseksi
  • 2005 - Tapaukset Cautelari tajuttomuudesta laulu Tajuttomuus
  • 2009 - Claudio Baglioni Q.P.G.A. Yhdessä laulu matka
  • 2010 - Roberta Di Lorenzo silmä Moon laulu Soul, makea, nestemäinen
  • 2012 - Roberta Di Lorenzo Tällä suunnitelma nimeltä Earth laulu ja te kutsutte Jumalaksi
  • 2013 - Elio e le Storie Tese biango albumin kappaleet Piazza San Giovanni ja Complex toukokuussa
  • 2014 - Afterhours Pelkäätkö pimeää? kappaleella Haluan nuolla adrenaliini
  • Alueen mukaan: Joy ja Revolution
  • Luciano Ligabue: Soweto, Eikö ole aikaa meille, yksi meistä
  • Roberto Vecchioni: Reginella
  • NEK: Extraterrestrial
  • Kanssa Ivano Fossati: Eräänä iltana Italiassa, Rebel Music

Kirjat

  • Eugene Kelly ja Antonio G. D'Errico Siirrä horisontissa. Miten selvitä 40 vuotta rockin, Rizzoli, 2011. ISBN 17047524
  0   0
Edellinen artikkeli Dollari Strait
Seuraava artikkeli Punainen Takit Lunigiana

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha