Donatella Moretti

Donatella Moretti on italialainen laulaja.

Elämäkerta

Hän osallistui sattumalta Cantagiro 1962 B ryhmän omistettu uusille ja selvinnyt voittajana ilman vielä kirjattu laulukilpailu.

Sitten se laittaa tekemällä sopimuksella levy-yhtiö RCA joille kirjataan vielä 45 kierrosta ja, seuraavana vuonna, hänen ensimmäinen albumi Päiväkirja kuusitoista vuotta vanha, käsite albumi järjestää Ennio Morricone ja sisältävät hänen menestynein laulu Kun Näet rakas rakkaus.

Vuonna 1964 hän osallistui jokaisen onnea festivaali Roses vuonna 1964.

Hän osallistui neljä kertaa Cantagiro Cantagiro 1965 ja Moonlight meri Cantagiro 1966; myös hän osallistui Sanremo Festival 1967 kappaleella tyttö.

Vuonna 1971 siirryttäessä ennätys kuningas, hän aloitti yhteistyössä joitakin tärkeimpiä Italian lauluntekijöiden jotka kirjoittivat hänelle useimmat kappaleet albumin Historia tarinoita, joissa allekirjoitukset Franco Battiato, Lucio Battisti, Fabrizio De André, Gino Paoli, Umberto Bindi, Giorgio Gaber, Blanche Dubois, Bruno Lightman.

Myöhemmin myös hän yhteistyötä Franco Califano, Fred Bongusto, Memo Remigi ja Tony Cucchiara vaikuttavat vuonna 1972 LP kolmansille osapuolille; Samana vuonna hän debytoi tv-juontaja ja osallistunut, jossa rakastan, Canzonissima 1972.

Vuonna 1977 tuotettu Shel Shapiro, hän sai suuri menestys laulu Plan, kaiverrettu nimi DM Järjestelmän Orchestra.

Aikana kahdeksankymmentäluvulla, jatkaen tehdä kirjaa, hän omistautui pääasiassa ohjelmien hallinnointia Radio Rai.

Hän alkoi kiinnostua lastenlauluja vuonna 2000 vaikuttaa albumi Candy hammaslankaa yhteistyössä Maestro Luis Enriquez Bacalov ja Loriana Lana, ennen siirtymistään kirkkomusiikkia, alue, joka pitää edelleen toiminnan välillä levyjä ja kappaleita.

Donatella Moretti valmistui Kielet.

Diskografia

45s

  • 1962 - omaksua / voisinko
  • 1962 - Loppuun asti / karta
  • 1963 - Mitä minä teen minun kaksikymppisenä / päivä meri
  • 1963 - Kun näet rakas rakkaus / avioliitto korko
  • 1964 - rakkauden laki / Älä pelkää
  • 1964 - Jokainen onni / Pyydän anteeksi
  • 1965 - Näen sinut ulos / En välitä enemmän
  • 1966 - Moonlight merellä / Se oli enemmän kuin vuosi
  • 1966 - Jos kaveri ajattelee sinua / valkoinen huomenna
  • 1967 - tyttö / One Love
  • 1967 - Mutta suunnitelma / tyttö
  • 1967 - Jotain / Pensami
  • 1968 - Minun huone / Kun syksy
  • 1969 - Rakkauteni / Kun et tiedä vielä
  • 1969 - huulet love / Asemalla on tullut enemmän
  • 1970 - Kun olit siellä / Kolme päivää myöhemmin
  • 1970 - mennessä / Meidän kevät
  • 1971 - Ulkonäkö auringonnousun ja kuunnella Bach / johtavan tien merelle
  • 1972 - I love / Ballad Työttömien
  • 1973 - Olen henkilökohtaisesti / kuningas Glass
  • 1975 - dance / kpl
  • 1977 - Chattaaja / helvettiin
  • 1977 - Ground / ... ja haluan sinun
  • 1979 - Mikä hölmö olet / Go
  • 1981 - Hän lauloi kuu / Thinking of You huomenna
  • 1982 - olen kanssasi / Älä unohda
  • 1983 - pieni laulu / piano bar
  • 1986 - Herää Afrikka / Jos se menee kuin se menee
  • 1987 - Olen melkein / se on toinen ilta

33 kierrosta

  • 1963 - Diary of kuusitoista vuotta vanha
  • 1971 - Historia tarinoita
  • 1972 - Kolmannet osapuolet
  • 1973 - ensimmäinen henkilö
  • 1988 - Kaleidoscope

CD-levy

  • 1988 - Kaleidoscope
  • 1992 - henkilökohtaista kärsimystä
  • 1995 - Gloria
  • 2000 - Hattara
  • 2001 - Laudes toivo ja rakkaus
  • 2003 - suuri alkuperäinen osumia
  0   0
Edellinen artikkeli Abrantes
Seuraava artikkeli Kaasusäiliö

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha