Dieter Moebius

Dieter Moebius on sveitsiläinen muusikko. Hän perusti Kluster yhdessä Hans-Joachim Roedelius ja Conrad Schnitzler Schnitzler vuonna 1969. Kun hän lähti koulutus kahden jäljellä olevat jäsenet nimettiin Cluster. Seuraavat duo hän liittyi kitaristi Neu! Michael Rother perustaa projektin Harmonia.

Moebius osallistui lukuisia hankkeita ja yhteistyötä muusikoiden kuten Conny Plank ja Hands Neumeiner Guru Guru.

Hän myös kiersi Michael Rother vuonna 2007. 27. saman vuoden marraskuussa avattu Rother jälleennäkeminen hanke Harmonia kanssa konsertti pidettiin Haus der Kulturen der Welt Berliinissä.

Diskografia

  • 1970 - klopfzeichen
  • 1970 - Zwei Osterei
  • 1971 - Eruption
  • 1973: Musik Von Harmonia
  • 1975: Deluxe
  • 1997: Kappaleet ja Traces
  • 2007: Live-1974
  • 1996: Muut kiinnostavat
  • 1977: Cluster & amp; Eno
  • 1978: Kun Heat
  • 1984: Begegnungen
  • 1985: Begegnungen II
  • 1980: Rastakraut Pasta
  • 1981: Materiaali
  • 1983: Zero syyskuu
  • 1995: En Route
  • 1998: Ludwig laki
  • 1978 Liliental
  • 1982 Strange Music
  • 1983 Tonspuren
  • 1983 Double Cut
  • 1985 Blue Moon
  • 1990 Ersatz
  • 1992 Ersatz II
  • 1999 Blotch
  • 2006 Nurton
  0   0
Edellinen artikkeli Viides Haterius
Seuraava artikkeli Traugott Buhre

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha