Conrad Lant

)

Thomas Conrad Lant lempinimeltään Cronos on lauluntekijä ja basisti Englanti. Hän on perustaja heavy metal -yhtye Venom.

Elämäkerta

Suorittamisen jälkeen hänen koulun bändi, Dwarfstar, Cronos tuli osa Guillotine basistiksi vuonna 1978. Tässä bändi hän tapasi Jeffrey Dunn, tulevaisuudessa Mantas, jolla vuonna 1980 hän lähti bändistä asettaa Venom. Vuonna 1981 konsernin laulaja, Clive Archer, jätti yhtyeen ja tilalle kokonaan Cronos.

Vuonna 1989 Conrad vasemmalle Venom aloittaa soolouralle ja osallistua muiden hankkeiden kanssa Cronos, Enthroned, Cradle of Filth, Warpath, Massacre, Hammerfall ja Necrodeath, tuottaa useita albumeja näiden ryhmien.

Samalla Venom oli rikki vuonna 1993, voi jatkaa ilman Cronos. Se oli sama basisti ja uudelleen löydetty bändi vuonna 1995, väsynyt hänen soolouransa. Vuonna 1999 Cronos piti taukoa vamman joka jätti hänet voi pelata muutaman vuoden, jonka aikana hän työskenteli ohjelmoijana.

Cronos Venom palasi ja uudistettiin vuonna 2003 veljensä Antton Mykvs rummuissa ja kitara. Vuonna 2006 yhtye julkaisi uuden albumin, Black Metal, ja alkoi pitkä kiertue.

Haastattelussa hän väittää olevansa setä Catherine Middleton.

Instrumentit

Alankomaat

  • Bulldozer Bass
  • Aria Pro II SB1000
  • Aria Pro II SB1000
  • Ibanez Destroyer Bass
  • Gibson EB-0 SG Bass
  • Steinberger Bass
  • Fender Jazz Bass
  • Fender Jazz Bass
  • Fernandes vapina 4 kielinen basso
  • Fernandes vapina 4 kielinen basso

2 basso käytetään elävien Hammersmith 1984 tuhoutuivat Cronos konsertin aikana.

Vahvistimet

  • Marshall vahvistimiin

Diskografia

Studioalbumia

  • 1981 - Tervetuloa Hell
  • 1982 - Black Metal
  • 1983 - sodassa saatanan
  • 1985 - Possessed
  • 1987 - tyyntä myrskyn
  • 1997 - Cast in Stone
  • 2000 - Resurrection
  • 2006 - Metal Musta
  • 2008 - Hell
  • 2011 - Fallen Angels

EP

  • 1986 - Nightmare
  • 1996 - Venom '96

Live-albumit

  • 1986 - Eine Kleine Nachtmusik

Kokoelmat

  • 1986 - The Singles 80-86
  • 1996 - Musta Reign
  • 1997 - taivaasta Tuntematon
  • 2002 - liitossa Saatanan
  0   0
Seuraava artikkeli Popov Island

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha