Closet Monster

Closet Monster olivat kanadalainen pop punk-bändi Ajax, Ontario. Perustettiin vuonna 1997, ryhmä teki viimeisen konsertin 8. joulukuuta 2005 Torontossa, sekä ryhmien Underground toiminnasta käytetään kuollut kirjain Dept., pommeja Providence, Hostage Life ja Protoni. Koulutus on onnistunut ansiosta matkat Euroopassa, päivämäärät Warped Tour ja osallistumista joidenkin jäsenten kaistan Avril Lavigne. Closet Monster jakanut lavan kanssa bändejä kuten Billy Talent, Rise Against, Alexisonfire, moneen, Protest the Hero, Movielife, Bad Religion ja muut.

Lyrics kestää liittyviä kysymyksiä anarkismia.

Koulutus

Viime

  • Mark "London" Spicoluk - alhainen
  • Jesse Colburn - kitara
  • Adam Cyncora - kitara
  • Aaron Verdonk - Akku

Ex komponentit

  • Brandon Hilborn - kitara, laulu
  • Christopher McCartney - Akku
  • Kyle Stanley - rummut
  • Mark Mcadam - kitara
  • Jon Marshall - kitara, laulu
  • Matt "Little Ween" Murphy - kitara

Diskografia

Studioalbumi

  • 1997 - olkoon niin
  • 1998 - Pure Suodattamaton Anarchy
  • 1999 - Taistelu mikä on oikein
  • 2000 - Missä vitussa vallankumous?
  • 2002 - Killed Radio Star
  • 2004 - Me Uudelleen This City

Yksittäinen

  0   0
Edellinen artikkeli Francesco Di Benedetto

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha