Cattle Decapitation

Decapitation ovat death metal ja grindcore, San Diego.

Historia

Syntynyt vuonna 1996, teemat heidän kappaleistaan ​​ovat noin eläinten huonoon kohteluun, niiden kulutuksen ja ympäristön saastumista, joka johtaa. Jotkut tekstit keskittyä myös toistuvia teemoja Misanthropy ja utopia kansanmurha ihmiskunnan. Suurin osa teksteistä perustuvat edelleen vaihtoon roolien eläinten maailmaan ja ihmisen yksi, jossa tehdään väkivaltaa erilaisten. Kaikki ryhmän jäsenet ovat kasvissyöjille tai vegaaneille lukuun ottamatta heidän uusimman rumpali Dave McGraw.

Julkaisu albuminsa, palvelemaan ihmistä, laukaisee kiistaa Saksassa, jossa SPV yhtiöt olivat vastaan ​​jakelu albumin koska kannen hyvin selkeä. Kansi Humanure sensuroitiin useissa vähittäismyyjät ilman lupaa levy, koska oli lehmä irtoaminen ihmisen jäänteitä.

Perustajajäsenet ovat Gabe Serbian ja Dave Astor, jotka molemmat kuuluvat bändi Locust.

Garry Sharpe-Young, toimittaja metallin kohtaus, katsoo Kaulan "yksi harvoista metalli bändejä, joille niiden viestit ovat yhtä vahva kuin niiden musiikkia."

Decapitation olivat kiertueella kanssa bändejä kuten tukehtuminen, Cryptopsy, Black Dahlia Murder, Deicide, Behemoth, Hate Eternal, Krisiun ja Job for a Cowboy. Heidän uusin julkaisu on nyt merkitty albumin Harvest Floor, valmistettu vuonna 2009.

Elokuussa 2009, basisti Troy Oftedal tullut sessiomuusikkona bändissä takia musiikin ja henkilökohtaisia ​​eroja aikaisempien basisti. Basisti Derek Engemann nykyisen istunnon muusikko.

8. toukokuuta 2012 julkaisi uuden albumin "Monolith epähumaanisuutta" on Metal Blade Records.

Musiikkityyli

Alusta alkaen yhtye on addottato muoto death metal vaikuttavat voimakkaasti grindcore mutta monoliitti Inhumanity bändi näyttää tyyli hyvin edistyksellinen jopa laulaja Travis Ryan alkaa laittaa hieman puhdasta laulua ylläpitää huutaa ja murina. Single '' käytettävissä '' on esimerkki.

Koulutus

Nykyinen kokoonpano

  • Travis Ryan - Voice
  • Josh Elmore - kitara
  • David McGraw - Akku
  • Derek Engemann - alhainen sideman

Ex komponentit

  • Dave Astor - Akku
  • Michael Laughlin - Akku
  • Scott Miller - kitara ja laulu
  • Troy Oftedal - alhainen sideman
  • Gabe Serbian - kitara ja rummut ensimmäinen demo
  • Kevin Talley - Akku

Diskografia

  • 1996 - Kymmenen myllerryksiltä Damned demo
  • 1999 - Human Jerky
  • 2000 - Homovore
  • 2000 - ¡Decapitacion!
  • 2002 - palvelemaan ihmistä
  • 2004 - Humanure
  • 2005 - Cattle Decapitation / caninus split 7 ''
  • 2006 - Karma.Bloody.Karma
  • 2009 - Harvest Floor
  • 2012 - Monolith of Inhumanity
  0   0
Edellinen artikkeli Electrotrains DB 403
Seuraava artikkeli Carlo Baldini

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha