Carlo Pes

Carlo Pes oli kitaristi, säveltäjä ja sovittaja Italian.

Elämäkerta

Hän muutti perheensä Roomaan; Jazz tuuletin, debytoi 1945 kitaristi monimutkainen Enrico Simonetti ja Bruno Martino; Kuulostaa sitten seuraavaksi kymmeneksi isoja nimiä kuten Lionel Hampton, Stan Getz, Django Reinhardt, Toots Thielemans, ja silti osa koulutusta Bruno Martino loppuun 1959.

Lopussa 50 hän astuu orkesterin RAI. Sitten Maurizio Majorana bassossa, koskettimet ja Roberto Antonello Vannucchi Podium rummuissa ja lyömäsoittimet, muodostaa kompleksin Marc 4, joka vaikuttaa monet italialaiset filmiääniraitoja 60-luvulla ja 70-luvulla.

Hän viettää muutaman vuoden Brasiliassa veljensä Bruno basso, jossa hän pystyi tutkimaan musiikillinen kansanperinne

Vuonna 1963 hän levytti kappaleen Quisasevà, koostuu Armando Trovajoli, joka on valittu tunnari television näyttää rätti.
Puolivälissä 70-luvulla hän vietti pitkään Yhdysvalloissa, jossa hän pelasi rinnalla muusikot kuten Toots Thielemans, Stephane Grappelli, Chet Baker ja Joe Pass.
Palattuaan Italiaan hän asettui Roomassa jatkamalla sen toiminnat sekä festivaaleja, yökerhoja, studionauhoituksia ja televisio-ohjelmia, kuten orkesteri pelaaja. Samaan aikaan alkoi myös säveltäjänuransa, biisejä Mina, Carmen Villani, Paul Anka, Jose Feliciano, rikkaat ja köyhät, Franco Califano: varmasti hänen musiikkinsa tunnetuin on yksi kirjoitettu maailman, kansainvälinen menestys Jimmy Fontana, ja Mikä on, että vuonna 1971 hän osallistui Sanremo Festival ja tuli ikivihreä italialaista musiikkia. Hänen on myös tunnari TV-uutiset 1954-1970.

60-luvulla hän työskenteli järjestäjänä RCA Italian, yhteistyössä muun muassa kanssa Patty Pravo ja Dalida.

Vuonna 1973 hän sävelsi musiikin ja allekirjoittanut Pino Presti järjestelyt albumi Mina Lovers arvo, tekstit Franco Califano.

80-luvulla hän perusti sekstetti keinu, Swing Sextet Rooman Franco Chiari vibrafonille, klarinetti Baldo mestarit, Master Roberto Pregadio piano, basso ja Alessio Urso Roberto Zappulla rummut; ryhmä on levyttänyt Fonit-Cetra albumi viidellä mantereella.

Hän on luonut soundtrackit elokuva ja myös omistettu toimintaa istunnon mies.

Kirjoittamia kappaleita Carlo Pes

Se on tarkoitettu vain edelläkävijä, laatijat tekstin ja kaikki yhteistyökumppanit musiikkia.

  • 1964 - moon kukka Neil Sedaka
  • 1965 - totuuden Paul Anka ja Carmen Villani
  • 1965 - viimeinen viikko rakkautemme Miranda Martino
  • 1965 - maailma Jimmy Fontana
  • 1965 - niin kyllä ​​Jimmy Fontana
  • 1966 - Walk, kävele Jimmy Fontana
  • 1966 - Ajattele sitä joka yö Jimmy Fontana
  • 1967 - mikä on minun paikka Ornella Vanoni
  • 1968 - Profeetta Carmen Villani
  • 1970 - On tähti Sophia Loren
  • 1971 - Se tulee olemaan Jose Feliciano ja rikkaiden ja köyhien
  • 1971 - Lentäen Jimmy Fontana
  • 1971 - Prinssi varten Cristy
  • 1973 - Lovers vastinetta Mina
  • 1973 - Elämä tippua Mina
  • 1973 - Eilen, eilen Mina
  • 1973 - Unelma yksinkertainen tapa Mina
  • 1973 - vanha tarina rakkaudesta Mina
  • 1973 - vähän "viinirypäleitä Mina
  • 1973 - runoilija, joka ei koskaan miettii Mina
  • 1973 - Vanhat Mina
  • 1973 - Charles sanoi mandrilli varten Mina
  • 1973 - estoja tuuli varten Mina
  • 1973 - Lullaby rakkaus väsynyt Mina
  • 1973 - Hellästi Franco Califano
  • 1973 - lisäksi rakastaa sinua Franco Califano
  • 1973 - Tuletko vaimokseni Franco Califano
  • 1973 - Missä koirani vie Franco Califano
  • 1973 - kirjailija Franco Califano
  • 1973 - Rooma ja syyskuussa Franco Califano
  • 1973 - fesso todellakaan ole Franco Califano
  • 1973 - Todisteet syksy Franco Califano
  • 1973 - Mikä loistava nainen Franco Califano
  • 1973 - Se olit sinä nunna Franco Califano
  • 1973 - Äitisi Franco Califano
  • 1973 - Kun olet vanha Franco Califano

Levyjä jossa hän soitti kitaraa Carlo Pes

  • 1966 - surullinen poika / pillipiiparia Patty Pravo
  • 1973 - Lovers arvo Mina

Levyjä missä Carlo Pes on hoitaa järjestelyt

  • 1966 - surullinen poika / pillipiiparia Patty Pravo
  • 1967 - Oma Serenade Jimmy Fontana
  • 1973 - Lovers arvo Mina

Osittainen diskografia

Diskografia soolo

Albumi

  • 1969 - Baroque jazz
  • 1972 - mies paksu iho
  • 04 heinäkuu 1985 - viidessä maanosassa

Yksittäinen

  • 1962 - Gina, Gina / Memories
  • 1962 - Sydämeni Meksiko / Anna Maria
  • 1962 - Samba huomautus / Maracangalha
  • 1963 - Quisasevà / O-meu violao

Diskografia Marc 4

  0   0
Edellinen artikkeli Guglielmo Morresi
Seuraava artikkeli Fort Vieux-Canton

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha