Andrew W.K.

Andrew Fetterly Wilkes-Krier, joka tunnetaan salanimellä Andrew WK, on ​​muusikko ja lauluntekijä.

Elämäkerta

Andrew W.K. Hän syntyi Los Angeles, Kaliforniassa ja varttui Ann Arborissa Michiganissa, jossa 4-vuotiaana hän alkoi saada pianonsoiton kautta Michiganin yliopiston School of Music. Hän osallistui college Yksityiset koulut Greenhills, ennen kuin osallistut yhteisöön Lukio välillä 1993-1997, jossa hän opiskeli jazz näppäimistö. Hänen isänsä on professori James Krier, tunnettu Michiganin yliopistossa.

Ei paljon tiedetään Andrew W.K. ennen hänen menestys: on vakavia epäilyjä siitä, kuka on ja miten se sai sen nykyisen tilanteen. Tiedämme, että hän oli ystävä bändin Wolf Eyes ja julkaisi muutaman biisin omalla nimellään. Hän on julkaissut useita singlejä mukaan Lampun ennätysten soolo muusikko ennen muuttoa New Yorkiin 18 vuoden iässä. Andrew WK on myös painija jotta hänen luonteensa sisältyy videopeli Backyard Wrestling II: There Goes neighboorhood sisältävät myös puolueen kova, hänen radan OST pelin.

Käytössä 19 kesäkuu 2013 aikana O Music Awards New Yorkissa hän on asettanut uuden maailmanennätyksen. Hän soitti rumpuja 24 tuntia yhtäjaksoisesti. Paikalla oli myös Chad Smith Red Hot Chili Peppers antaa tukea taiteilija.

Diskografia

Studioalbumi

  • 1998 - tilaa hengittää
  • 2001 - I Get Wet
  • 2003 - Wolf
  • 2006 - läheltä kanssa tiiliseinät
  • 2009-55 Cadillac
  • 2009 - Gundam Rock

EP

  • 2000 - AWKGOJ
  • 2000 - Party Til You Puke

Kokoelmat

  • 2010 - Mother of Mankind

Mixtape

  • 2009 - Present: Hitto! Mixtape Vol. 1

Yksittäinen

  • 1998 - tilaa hengittää
  • 2001 - Party Hard
  • 2002 - hän on kaunis
  • 2002 - Fun Night
  • 2002 - We Want Fun
  • 2003 - Tear It Up
  • 2003 - Never Let Down
  • 2003 - Eläköön puolueen
  • 2006 - Ei nukkumaanmenoa
  • 2009 - Haluamme Groove
  • 2010 - Olen Vagabond

DVD

  • 2006 - Who Knows

Esiintymisiä kokoomateoksen osa

  • 2003 - Warped Tour 2003 Tour Compilation
  0   0
Edellinen artikkeli Dissorophidae
Seuraava artikkeli Cuel Zanzanù

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha