Andreas Dorau

Andreas Dorau on saksalainen laulaja ja muusikko.

Elämäkerta

Poika luterilainen pastori, Andreas Dorau on säveltänyt juuri viisitoista musiikki Fred vom Jupiter, laulu hän levytti kaksi vuotta uskomalla paljon suorittamisen naiskuorolle: pala, tyypillinen esimerkki pop NDW, on Se sisällytettiin albumin debyytti Dorau, decreeing menestys koko germaaninen alueella.

Andreas Dorau oli aktiivinen kaikille 80 vuotta vapauttaa albumia ja myös elokuvamusiikki, sitoumuksia, joita he edelleen sallittua tutkinto Performing Arts tieteenaloilla. 90-luvun alussa, jossa katoaminen NDW, hänen omaisuutensa on ollut tahraa; Kuitenkin vuonna 1997 hän löysi suuren suosion kanssa laulun Girls In Love, joka ei ainoastaan ​​ansaitse häntä suosiota kotimaassa teki jälleen se todellinen tähti Ranskassa, vetämällä itsensä jopa yhdeksäs paikka sinkkuja tämän maan.

Diskografia

Albumi

  • 1981: Blumen und Narzissen
  • 1983: Die Doraus Marinas geben und die offenherzige Antworten auf Fragen brennende
  • 1985: Guten Morgen Letku
  • 1988: Demokratie
  • 1992: Ärger mit der Unsterblichkeit
  • 1994: Neu!
  • 1995: Ernte, Das Beste
  • 1997: 70 Minuten Musiikki ungeklärter Herkunft
  • 2005: Ich bin der eine von uns beiden
  • 2011: Todesmelodien
  • 2014: Aus der Bibliothèque

Kokoelmat

  • 1995: Ernte
  • 1995: Was ist N.E.U.
  • 1995: Elektronik gegen Härte
  • 2014: Hauptsache Ich

Yksittäinen

  • 1981: Der Papst Lachende
  • 1981 Lokomotivführer
  • 1981: Fred vom Jupiter
  • 1982: Kleines Stubenmädchen
  • 1983: Die Welt ist Schlecht
  • 1988: Demokratie
  • 1994: Stoned Faces Do not Lie
  • 1995: Das Telefon sagt Du
  • 1995: Die Sonne scheint
  • 1996: Girls In Love
  • 1997: Niin ist das nunna mal
  • 1998: Die Menschen sind kalt
  • 2004 Durch die Nacht
  • 2005: Straße der Träume
  • 2005: Kein Liebeslied
  • 2005: 40 Frauen
  • 2006: Wir sind keine Freunde
  • 2011: Größenwahn
  • 2011: osat der Nacht
  • 2014: Flaschenpfand
  0   0
Edellinen artikkeli Sugarcubes
Seuraava artikkeli Ercole Strozzi

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha