Alberto Amato

Alberto Amato oli laulaja, näyttelijä ja italialainen urheilu.

Elämäkerta

Syntynyt Napolissa, kylässä Saint Lucia, poika kauppias kultaa ja jalokiviä, 28 huhtikuu 1912, Alberto Amato oli ensimmäisiä äänet radio Eiar on neljänkymmenen. Koska nuori pelaaja oli pojat Napolin ja Turris Torre del Kreikan uimari ja vesipallo pelaaja Rari Nantes.

Vuonna 1940 hän osoitti hänen lahjakkuutta, vaikka ei ole opiskellut laulua, osallistuvat kilpailuun IEE uusia ääniä onnistua, on 3600 osallistujaa, Siirry luetteloon kahdestatoista finalistia. Tämän jälkeen kilpailu hän osallistui kiertueen Saksassa, Puolassa ja Latviassa ja levytti ensimmäisen albumin, kappaleen appassiunata / t'aggja Tämä päivä, levy-yhtiön kanssa Cetra.

Pian päättymisen jälkeen toisen maailmansodan hän allekirjoitti sopimuksen Odeon, jonka kanssa hän työskenteli kahdeksantoista vuotta. Hän osallistui monia mielenosoituksia napolilainen laulu, kuten Piedigrotta Festival. Juuri hän, Mary Pariisi, käynnistää napolilainen laulu Scalinatella. Noina vuosina alkoi korostaa ominaislaatuaan kuin kaunis sinisilmäinen.

Vuonna 1957 hän meni Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Kiertueen aikana hän esiintyi Brooklyn Academy of Music. Rinnakkain laulu, rakas on omistettu elokuva, osallistuvat elokuvissa kuten luovuttaa kaupunki päivää ja rahaa, ja hänen vanha rakkaus liikuntaan, tulossa vesipallo erotuomari, tuomari uinti ja urheilu johtaja. 10 huhtikuu 1961 syntyi poika Silvio Amato.

Vaikka eläkkeelle vaiheessa vuonna 1975, Alberto Amato jatkui. Vuonna 2005 hän sai, Teatro Trianon Napolissa, palkinto Gilda Mignonette ja suoritetaan yksi viimeisistä kertaa julkisesti.

Hän kuoli Napolissa 28 helmikuu 2006 iässä 93 vuotta. Hautajaiset pidettiin Pyhän Ferdinand Napolissa.

Osittainen diskografia

78s

  • 1942: Te scurdato "ja Napule / Core" ngrato
  • 1946: Via Nova / Doie sanoja! ...
  • 1947: Waltz napulitano / Vint'anne
  • 1948: Viimeinen Serenade / Lady Nostalgia
  • 1952: "O ramariello / Li funtanelle
  0   0
Seuraava artikkeli Paul Sottocorona

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha